X

Păsări și mamifere care JELESC când le MOARE partenerul

luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com | Pasari carora le moare partenerul
de null
Turturele

Am avut bucuria să vizionez un documentar foarte înduioșător și totodată interesant. Există păsări care după ce le moare partenerul, nu mai caută altă pereche. Este vorba de turturele. Iar până la sfârșitul vieții, porumbelul rămas singur, se așează numai pe crengi uscate ca semn de prețuire și jelire după partenerul mort.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Există păsări care după ce le moare partenerul, își smulg penele de durere și refuză hrana vreme îndelungată, țânând astfel „doliu”, unele chiar până când mor.

Albatrosi

Albatroșii sunt cunoscuți ca fiind niște păsări ce zboară pe distanțe foarte mari, însă, în ciuda acestui lucru, ei se întorc la aceeași parteneră de fiecare dată ca semn de devotament, având un singur partener până la moarte.

Lupi

De asemenea, același devotament îl întâlnim și în rândul mamiferelor. Există rase de lupi, care după ce își pierd sau le moare partenerul, urlă sfâșietor vreme îndelungată.

Delfini

Apoi, o fidelitate înduioșătoare și în rândul înotătoarelor. Delfinii care rămân fără partener, îl veghează zile la rând și manifestă un comportament ciudat, agitat mult timp.

Există animale care formează perechi pe viață, care își cresc și îngrijesc puii împreună, nepărăsindu-i, ocrotindu-i de orice inamic, făcând chiar cu rândul pentru căutarea hranei puilor.

Cât devotament, ce dragoste, câtă suferință manifestată prin diverse jeluiri în rândul acestor animale, care, deși nu au rațiune și nici suflet, se arată a fi foarte afectate atunci când le moare partenerul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button