[VIDEO] PAPA FRANCISC dă un cec de 100 000 euro pentru construcția PRIMEI MĂNĂSTIRI ORTODOXE din Austria

feb. 28, 2018 8666 10 http://bit.ly/2qJaPdo

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
10 Comentarii la “[VIDEO] PAPA FRANCISC dă un cec de 100 000 euro pentru construcția PRIMEI MĂNĂSTIRI ORTODOXE din Austria”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 28 februarie 2018 at 22:12

  – Drumul spre IAD este pavat cu cele mai bune intenții – Ecumenismul Eretic ( Religia Unică)

 2. # 28 februarie 2018 at 22:53

  Capcane pentru șoareci ?

 3. kosk
  # 1 martie 2018 at 0:42

  mai bine in paduri si pesteri (in catacombe) decat ziduri facute pe banii acestui papa marxist Francisc (nu isi cunoaste propria istorie, suanii -catolicii monarhisti-isi tineau slujbele in padurile si vagaunile din Bretagne pe timpul „revolutiei franceze” – in care „coloanele infernale” pariziene „trageau cu muscheta in obrazul lui Hristos”-)

 4. petrupetru
  # 1 martie 2018 at 5:43

  Ca si cum ai lua bani de la Iuda Vanzatorul!
  Din pacate sunt multe locuri unde finantatorii Bisericii Ortodoxe se numesc pe sine masoni, baptisti, anglicani, musulmani, etc. Iar ortodocsii NU vad ca ar fi vreo problema…
  Fereasca Dumnezeu!!!

 5. # 1 martie 2018 at 9:09

  IN schimbul SUFLETELOR NOASTRE!!

 6. Riko
  # 1 martie 2018 at 12:57

  „ortodoxa”
  Practic e pomenit papa in altar ca ctitor. O sa fie si o pictura cu dansu in biserica.

 7. # 1 martie 2018 at 13:43

  In final ei se vor intoarce la sursa,chiar in Athos exista o profetie scrisa ce dateaza de cateva secole,sa nu uitam ca ei demolau biserici ortodoxe si trageau pe rug,nu cunoastem noi tainele nevazute prin care Dumnezeu lucreaza.

 8. Ioan R
  # 1 martie 2018 at 14:37

  Care va sa zica, luam bani de la eretici ca sa facem lacasuri acolo unde este slavit Domnul dupa adevar! Si ​se ​uita de minunea(*) inficosatoare facuta de Sf Spiridon c​u​ papistasii cand aceia au vrut sa-i ridice ​sfantului un altar papistas intr-o biserica ​ortodoxa ​dintr-o insula greceasca ​- ​Kerkira ​din insula ​C​orfu​. Daca un sfant nu a ingaduit asa ceva, cum cred acestia ca se bucura Domnul de „jertfa” ereticilor??

  * http://acvila30.ro/11-august-pomenirea-minunii-savarsite-de-sfantul-spiridon-in-corfu-impotriva-invaziei-turce-din-1716/

 9. Alex
  # 1 martie 2018 at 19:18

  Banii si darurile ereticilor nu sunt bineprimite conform canoanelor.

 10. Coprie
  # 1 martie 2018 at 19:41

  Te pomenesti ca si satana acuma ar pune bani pentru construirea unei manastiri ortodoxe, iad garantat pentru nefericitii calugari ce ar vietui intr-o astfel de manastire filoecumenistopapista.

Scrie un comentariu

Scroll Up