X

REFERENDUMUL pro-familia NORMALĂ va fi organizat în aprilie sau mai

de null

Image result for familia normala referendum

La doi ani de la depunerea în Parlament a iniţiativei civice de modificare a Constituţiei, alături de 3 milioane de semnături, susţinătorii familiei tradiţionale vor primi o veste bună: referendumul urmează să aibă loc în luna aprilie sau mai 2018. 

Camera Deputaţilor a adoptat, în mai 2017, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni. “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, potrivit propunerii de revizuire a Constituţiei adoptate de Camera Deputaţilor.

Deşi iniţiativa a fost trimisă în Senat, camera superioară a Parlamentului nu a dat încă votul final. Asta în ciuda promisiunilor făcute chiar de Liviu Dragnea în mai multe rânduri, inclusiv înainte de începerea sesiunii parlamentare de toamnă din 2017.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iniţiativa urmează să fie adoptată şi de Senat, iar referendumul să fie organizat cel târziu în luna mai a acestui an, potrivit unor surse din PSD. La Congresul PSD din luna martie se va adopta un document oficial în acest sens, prin care social-democraţii se vor angaja să susţină în continuare demersul, mai precizează surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO.

Revizuirea Constituţiei se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispoziţiilor art. 151 alin. (3) din Constituţia României, republicată. În prezent, Constituţia prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Atenție! Familia este una singura. Ea nu este normală și nici anormala. Este pur și simplu FAMILIE, și ea este alcătuită din bărbat și femeie, așa cum a lasat lăsat Dumnezeu. Deci titlul corect este Referendumul pro familie…

  2. astia asa-zisi “de dreapta” de la noi, care o sustin neconditionat pe kovesi la treburile americanesti pe aici (dintre care cel mai important e sa sparga “acel” partid care detine peste 40% in urma alegerilor – lucru unic si periculos in europa) se strica de ras si arata cu degetul pe astia “de stanga” care au la bruxelles un parlamentar portughez care le face morala pe stilul “de dreapta” de la noi, cu care soros e infratita (prin macovei si atatia altii, plesu, tot gds-ul etc), ea fiind o sluga notorie a lui soros. Pai ce dovada iti mai trebuie ca astia de stanga de la noi mint si spun prostii, cand unul “de-al tau” peroreaza acelasi santaj pt jocurile lui soros …

    http://evz.ro/george-soros-romania-omul-cheie.html

    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button