X

Cum a fost ales numarul 279146358279 pentru calcularea CNP?

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata comentariul cititorului “oarecare” postat la articolul Semnul fiarei: “NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau “NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?:

 

Dupa cum am vazut la:
http://cdn.worldheritage.org/articles/National_identification_number
http://en.wikipedia.org.advanc.io/wiki/National_identification_number
si altele asemenea, majoritatea ID de cetateni sunt compuse din identificator de gen (sex), data nasterii, numar de ordine din 3 cifre si checksum sau numar de control. Mai apare si identificatorul de regiune (judet) dar la destul de putine tari printre care si Romania.

Acum se pune intrebarea cum se aloca numerele alea de ordine din trei cifre, pe ce principiu, sau sunt aleatorii, aici e o necunoscuta… adica nu te poti increde neaparat in ceea ce spune sistemul:

“NUMĂRUL DE ORDINE
Cifrele 10, 11 şi 12 din CNP reprezintă un număr din intervalul 001 – 999, alocat aleator fiecărei persoane, astel încât un anumit număr din acest interval să fie atribuit unei singure persoane într-o singură zi.”

Partea cea mai interesanta este obtinerea numarului de control care din cate am vazut e “desconspirata” doar in cazul Romaniei…

“CIFRA DE CONTROL
Ultima cifră din CNP (cifra numărul 13) este una de control (al validităţii CNP-ului). Această cifră rezultă în urma unui calcul matematic foarte simplu. Pentru a afla această cifră, pe baza primelor 12 cifre al CNP-ului, se foloseşte numărul 279146358279. Fiecare cifră a CNP-ului se înmulţeşte cu cifra corespondentă din acest număr, rezultatele se adună, iar suma rezultată se împarte la 11. Restul împărţirii dă cifra de control. Dacă restul este 10, cifra de control este 1.”

Aici avem mai multe “oculteturi”:
– e cifra a 13-a un numar drag ocultilor
– de ce se imparte la 11, numar drag ocultilor si nu la 10 de exemplu (tot cu rest de la 1 la 9 ar fi dat)?
– cum s-a ales numarul 279146358279? Observand simetria de inceput si sfarsit l-am intors invers 972853641972 si am adunat fiecare cifra a lui la el insusi si am obtinut 11 14 11 9 9 9 9 9 9 11 14 11
… avem iarasi 11, 7*2=14 (7 iarasi folosit in diverse oculteturi) si 999 care intors (doar e cu oculteturi, nu?) e fix 666… “coincidenta sau nu, e cel putin bizar. De ce se adauga “coada” aceasta de control dupa “impreunarea” sex-ului, datei de nastere, localitatii si “numarului de ordine” cu numarul 279146358279?!? Numarul 279146358279 se descompune in 3*3*71*436848761. Are cineva idee cum a fost ales numarul 279146358279?

 

Iata si un comentariu mai recent, al cititorului “leonard”:

 

Doamne ajută! Te rog Saccsiv să pui din nou intrebarea asta si acum in 2018 caci s-au aflat cateva lucruri mai mult decat terifiante legate de acest numar. De ce se calculeaza cifra de control folosindu-se exact nr. 279146358279 care se utilizeaza in cazul CNP-ului fiecarui cetatean din Romania?
279 din marginea stanga = 279 din marginea dreapta
De ce există aceasta simetrie la margini?
Pentru ca in ambele extremitati se calculeaza diferit spre deosebire de celelalte cifre.
Adica: 2+7+9 = 18 (666) in stanga si 2+7+9 = 18 (666) in dreapta
Cum se calculeaza in cazul celorlalte cifre?
Pai, 146358+ se aduna cu inversul lui adica:
853641
999999 (666666)
Deci, urmatoarelor 12 cifre din acest CNP: 185081544004 îi corespund urmatoarele cifre cf.calculului matematic: 666666666666

Calculul CNP-ului seamana un pic cu modul de lucru din codul de bare asa cum am citit in cartea Dictatura Numerică editia a 2 a. Pt. ca si la codul de bare avem o cifra de control, reprezentarile din extremitati sunt aprox. la fel numai la mijloc s-a folosit un procedeu total diferit. Nadajduiesc ca v-am fost de folos.

 

Cititi va rog si:

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC / Inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la IBM …

Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat

Fotografia de la inceputul articolului este de pe … Ce spune ultima cifră din CNP despre tine

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Eu v-am scris un comentariu acum niste saptamani despre CNP-uri si cum au fost aduse in Romania pe vremea lui Ceausescu. Nu s-a obosit nimeni sa ia in serios subiectul, nici sa comenteze subiectul. Pacat!
    Acest subiect trebuie tratat cu importanta maxima. In afara de Parusie este cel mai important, caci sunt suflete in joc.

    Sunt total dezamagit de cum este tratat subiectul. Cu teama.
    Si dupa ce ofer o informatie si o vad aruncata la cos ma intreb daca mai merita spus ceva?

    1. Grigore,
      Eu unul m-am folosit de coment. tau…si cred ca nu sunt singurul!
      L-am spus si eu mai departe cui a fost ..si este interesat. Chiar si politistului care m-a oprit cand am trecut neregulamentar strada si mi-a cerut CNP-ul, i-am descris din comentariul tau cum a fost introdus CNP-ul…si chiar el a spus ca ii se pare acest lucru ca la Auswits!…
      Nu cred ca ai comentat degeaba. Daca subiectul este bun, intotdeauna se foloseste cineva, chiar daca nu o arata in scris.

      Principalul este ca se dezvolta subiectul!

        1. luigilucretiu
          Inca nu s-a hotarat nimic..s-a prelungit procesul, ultima data i-au trimis o rezolutie, la care trebuie sa raspunda. Saptamana viitoare o sa depuna hartiile referitoare la rezolutie si asteapta sa ii spuna data urmatorul proces.
          Am sa scriu cand afla raspunsul!

      1. M-ai surprins si nu ma asteptam. Este bine ca nu am scris degeaba.

        Acest subiect cu CNP-urile trebuie sa fie permanent. Mereu adus in discutie. Este o prefata a pecetluirii.
        Daca maine nu ar mai exista bani fizici. Atunci fara CNP nu ai putea vinde sau cumpara, caci nu ai cont bancar. E adevarat ca nu e pe mana sau pe frunte, dar nici de bine nu e, caci e un numar fara de care nu poti vinde sau cumpara.

        CNP-ul trebuie sa fie subiect permanent.

  2. Doamne ajuta! In cartea Dictatura Numerica 2 (sau editia a 2-a cu coperta) veti vedea ca au folosit acelasi numar la extremitatile de la codul de bare, adica numarul 6 numai ca acolo era vorba de reprezentari ale numerelor in timp ce la nr. de calcul din cadrul CNP-ului nu s-au folosit reprezentari ci cifre. Veti vedea tot in carte ca au fost clerici in Romania si inca sunt care vb impotriva CNP-ului si a celorlalte documente + alte lucruri interesante.
    De aici o puteti descarca:
    https://ufile.io/xbtwf

    1. La codul de bare EAN 13 si UPC exista si un 6 la mijloc si in tot codul exista doar 666 pentru ca acesta este numarul diavolului, nu 2 de 6 sau 12 de 6 cum reiese din numarul de control al cnp-ului

  3. Pentru evrei 666 este atat de important precum este Sf.Cruce la crestinii ortodocsi. Exemplul pe care l-ai dat Matiu nu e relevant pentru ca 66 nu contine semnul fiarei in schimb 666666666666 , da. Imagineaza-ti ca sunt 4 perechi de 666. Ei nu sunt suparati daca 666 apare de mai multe ori. Important e sa apara, asa si cum noi ortodocsii nu ne suparam daca vedem ici colo nu una ci mai multe cruci (important e sa nu fie pe sosea sau pe talpa incaltamintelor etc). Au fost 2 dezbateri in privinta buletinelor biometrice anul acesta iar la a 2-a dezbatere reprezentantul MAI cand a fost intrebat de CNP-uri, ca suntem o patura de oameni care vrem sa fim identificati prin numele de la Botez si nu printr-un numar a spus cu nonsalanta: ,,avem lucruri mai importante de discutat”. Deci ei tin mult la acest NUMAR. Daca voi nu dati importanta numerelor de identificare iata ca ei dau si nu lasa nimic de la ei. De ce oare? Ei se folosesc de numerologie în atribuirea de CNP-uri pentru fiecare cetățean. Masoneria exact cu asta se ocupă cu metode oculte și inițiatice din religiile de mistere și din gnosticism, care au fost condamnate de Biserică.
    Monahul Konon ne spunea acum cativa ani:
    ,,Studiile făcute de specialiștii ortodocși din țară și străinătate în domeniul informatic au sesizat de mai mult timp prezența numărului antihristic 666 în componența codurilor de bare, în CNP-ul buletinelor de identitate și a cardurilor bancare și comerciale. Până la noi, mari cuvioși și duhovnici ruși, sârbi, greci au spus că primirea și folosirea din partea celor ortodox botezați a acestor unelte ale satanei este considerată drept lepădare de împărtășirea cu Hristos”.
    Cei care nu-l cunoasteti trebuie sa stiti ca acesta n-a luptat doar impotriva CNP-ului ci si impotriva ecumenismului. Intr-o noapte a fost luat cu duba si de atunci nu mai stie nimeni nimic de dansul. Parintele Justin Parvu a spus in 2013 : ,,Din rațiuni politice, eu și atâți alți fii ai acestui neam, am făcut ani și zeci de ani de pușcărie, datorită unui sistem dictatorial comunist. Am purtat NUMERE în loc de NUME, ca acum să ajung să trăiesc în libertate și să fiu IDENTIFICAT tot cu un NUMĂR? Noi avem NUME prin Botez, un NUME dat de părinții noștri. Dacă îmi anulez NUMELE, înseamnă că mi-am anulat și părinții și toată legătura mea cu Dumnezeu și cu strămoșii acestui neam”. Dupa cateva luni a fost de asemenea omorat. De ce oare? Pentru ca ei au vrut sa taie raul de la radacina. Tu, Matiu, pt. ca n-ai vb de rau despre CNP n-o sa patesti nimic. Pentru cei care prefera sa se identifice in sferele vietii printr-un numar si nu prin numele primit la Sf.Botez, A.F.Llosev le da un raspuns printr-un fragment din cartea sa ,,Filosofia numelui” : ,,Iar a nega faptul că numele este viața, scria, că numai prin cuvânt comunicăm cu oamenii și cu natura, că numai pe cuvânt se întemeiază toată profunzimea ființei sociale în formele infinite ale manifestării sale, înseamnă a cădea nu doar într-o singurătate antisocială, ci într-o singurătate antiumană, antirațională, în nebunie…Dacă cuvântul nu-i valabil și numele nu este real, dacă nu este factorul realității, în sfârșit, nu este realitatea însăși, atunci există doar întuneric și nebunie și în acest întuneric mișună doar monștri surdomuți, întunecați și nebuni. Însă lumea nu este așa”.

  4. Stie cineva ce insemna cifrele de pe spatele CI si de ce e bifat 2 indiferent de varsta si sex ? Cifrele se vad cu UV

  5. Am depus o plangere la B.T. pentru modificarea C.N.P.-ului , atat in Cererea ptr. deschiderea relatiei contractuale -care contine 14 cifre cat si in Formularul de identificare-care contine 13 cifre; niciunul dintre acestea nu coincide cu C.N.P.-ul din cartea de Identitate provizorie, sau certificatul de nastere.
    Va redau esentialul din raspunsul reprezentantilor B.T., care ma surprinde.
    Rog pe cei in drept, sa-mi scrie un raspuns conform normelor care ar permite o astfel de modificare unei banci.
    ( eventual pe adresa de e-mail)

    Cu multumiri

    “- Deschiderea contului la Banca Transilvania s-a efectuat pe baza documentelor prezentate de catre dumneavoastra in unitatea bancara. Initial, contul a fost deschis in baza actului de identitate romanesc, conform solicitarii de deschidere cont. Ulterior, a fost efectuata operatiunea de modificare a datelor dumneavoastra, in baza pasaportului dobandit in strainatate. Prin urmare
    s-a generat C.N.P.-ul conform statutului dumneavoastra de client nerezident.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button