X

Ministrul Justitiei declanseaza procedura de REVOCARE a LAUREI CODRUTA KOVESI, sefa DNA

de null
Ce salariu are Laura Codruta Kovesi, cea mai puternica femeie din Romania! Intra sa vezi si unde locuieste sefa Directiei Nationale Anticoruptie
Foto: http://www.wowbiz.ro/ce-salariu-are-laura-codruta-kovesi-cea-mai-puternica-femeie-din-romania-intra-sa-vezi-si-unde-locuieste-sefa-directiei-nationale-anticoruptie-16389338

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat joi seara un raport privind “activitatea manageriala la DNA”, la finalul caruia a anuntat ca declanseaza procedura de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rugam mai multe la:

Toader a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Atenție! Este o Problemă!!! Mareee ca întinsul Cerului!! Adecă noi cei simpli suntem împinșii la mișloc!!!! Cică o FABRICAT Probe!!! Astai 1!!! 2…. e ceva necurat RĂU la mijloc!!!

  2. Vad ca unii sunt foarte suparati. Ca si cum s-ar prabusi lupta anti-coruptie fara dna LCK, dupa cum si moneda nationala s-ar prabusi fara dl. Isarescu (care l-a intrecut demult pe Ceausescu ca “longevitate” intr-o functie de demnitate publica).
    Vreau sa spun din capul locului ca nu sunt adeptul trimiterii in puscarie nici macar a marilor corupti, dar sunt pentru recuperarea furturilor si oprirea jafului.
    Cati reprezentanti ai firmelor straine beneficiare ale “privatizarilor” sau diverselor lucrari publice au fost deranjati de DNA?
    A facut dna LCK vreun demers privind privatizarea Petrom vanduta liliputanului OMV pentru colosala suma de cca 600 mil. euro (din care vreo 500 sunt ceruti inapoi pentru decontaminare)?
    S-a facut vreun demers pentru lamurirea imprejurarilor in care au fost concesionate perimetre aurifere (inclusiv si mai ales Rosia Montana)?
    S-a facut vreun demers impotriva firmelor straine beneficiare ale defrisarilor ilegale?

    Sa raspunda #rezistentii la aceste intrebari. Iar daca nu raspund, mai bine sa taca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button