X

HULELE demonice ale lui MIRCEA DINESCU la inceput de Post

de null
Foto: http://evz. ro/interviuri-cu-scriitori-mircea-dinescu-chelnerul-lui-labis-ajuns-erou-al-muncii-socialiste-era-sa-fie-lichidat-de-securitate-din-pricina-unui-ghiudem-.html

A inceput Postul, asa ca slugile diavolului nu se pot abtine sa nu se manifeste. Iata ce putem citi la De ce, Preafericitule? de pe Catavencii:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Să nu vă mire dacă mîine-poimîine haita ortodoxiștilor subnutriți cultural, ieșită parcă de sub sutana mucezită a tătucului lor vitreg numit Savonarola spre a arunca anatema asupra comediei tragice semnată de mica Ivana d’Arc a cinematografiei române, de origine sîrbo-valahă, se va oțărî cu pioșenia-i patriotardă și vulgărică împotriva Sfîntului Duh, văzut ca un gigolo infiltrat în casa dulgherului Iosif și a sfioasei sale soții.

Imaculata concepțiune, întrupată din metafizicul ménage à trois care tulbură de două mii de ani omenirea, n-ar trebui să fie pe gustul acestor activiști ai corectitudinii sexuale, ce susțin că-i musai să stai călare pe o muiere dacă vrei să te numești creștin adevărat.

Ce ne facem, fetelor, cu sfinții apostoli, care s-au ținut, ca băieții, de mînă și nu prea și-au întemeiat familii corespunzătoare?

O să le dăm cu Manualul bunului ortodox la mir?

Și de ce oare înaltele fețe bisericești, care au absolvit Academia lui Onan și și-au luat doctoratul la Sodoma, se joacă de-a păpușarii, trăgînd cu cinism de sforile încurcate în mințile junilor teroriști ortodocși, săraci cu duhul și de bună seamă cam nefericiți?

De ce, Preafericitule?

 

“Imaculata concepțiune” nu se refera la Domnul nostru Iisus Hristos, ci la Zamislirea Preasfantei Nascatoarei de Dumnezeu Pururea Fecioarei Maria:

9 decembrie: Pomenirea zamislirii Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu de catre Sfanta Ana. Inca una din diferentele dintre ortodocsi si catolici (ce cred in IMACULATA CONCEPTIE)

Asta demonstreaza ca de fapt el este subnutrit cultural.

In rest, hula este cumplita. Sfantul Duh, un gigolo? Sfantul Duh, Fecioara Maria, Sfantul Iosif, un ménage à trios, adica un sex in trei?

Sfintii Apostoli, homosexuali?

Probabil s-a adapat din baltoaca in care a vomat Osho:

YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

  1. Aceasta mizerie nu trebuie publicata. Un om intelept daca vede o necuratie pe jos o acopera sa nu se scarbeasca si altii de ea.

    1. @ioan
      necuratia se afla in conducerea politica si nu pe jos ca sa o acoperi si sa o arunci la wc sau la gunoi ca sa nu se spurce lumea

      1. in mocirla hulelor demonice se balacesc cu multa placere si in hohote de ris conducerea politica si orice fiinta malefica

  2. Tie scarba sa vezi ce blasfemii da pe gaura gurii aceasta latura tiganeasca cu strungareata.Dumnezeu nu se lasa batjocorit, in curand va cadea peste magraon urgia dumnezeiasca.

  3. Mai era un tigan pe nume Huidu care la mizeriile lui de emisiuni hulea ortodoxia, si la pedepsit Dumnezeu de trei ori pe nemernic.Urate lifte amatoare doar de trai bun si bani nemunciti.Tratanent pentru a moraliza aceste broaste tiganesti, este munca bruta.Inhamati la plug si pusi sa are in beton .

  4. Pentru aceste hule satanice, il voi pomeni in Duminica Ortodoxiei la locul ce i se cuvine, intr-o companie ,,selecta”.

  5. cred ca ar trebui sa se trezeasca odata cineva si sa mai arunce cate o anatema peste acesti dusmani ai ortodoxiei asa cum spunea bunaoara si domnul Silviu Chirila . Asa ceva doar satanistii mai pot face. ‘Toti dusmanii or sa piara
    Din hotara în hotara,
    Indragi-i-ar ciorile
    Si spânzuratorile!’

  6. Niciodata nu ii voi putea intelege pe acei atei convinsi care fac tot felul de declaratii care mai de care mai tampite;acesti atei in loc sa stea linistiti in banca lor si sa gandeasca ca totusi poate exista Dumnezeu,ei devin inversunati contra celor sfinti de parca Iisus s au altcineva le au facut vreu rau;mai rau,unii din ei se pretind a fi si educati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button