X

INCIDENT între un SUVERAN fără CNP și POLIȚIE

de null

Un şofer care avea la maşină numărul „VN 01 suveran“ a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din Rovinari. Bărbatul s-a autointitulat „Viorel Suveran“ şi nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român. Acesta susţine că face parte dintr-un grup care nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român, pentru că, prin acestea ar deveni înrobi. Oamenii legii au desfăcut ei plăcuţele şi l-au chemat pe „viorel suveran“, la sediul Poliţiei Rovinari. O situţie similară a avut loc în martie 2017, la Coldea, când un tânăr a protestat pentru că nu i se eliberează certificatul medical de născut viu, în bază căruia a să i se elibereze o carte de identitate fără CNP.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţiştii i-au cerut şoferului să demonteze plăcuţele de pe maşină, dar acesta a refuzat.

Şoferul i-a acuzat pe poliţişti că-i distrug maşina şi a filmat tot incidentul.

Bărbatul face parte dintr-un grup care nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român, pentru că, prin acestea, orice persoană ar deveni înrobit, scrie pandurul.ro.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Citiți vă rog și:

  1. Ziarul “Libertatea” e sigur ca SUTELE DE TINERI care au cerut stergerea CNP-ului de pe CERTIFICATELE DE NASTERE nu pot fi decat niste SECTANTI nerecunoscuti de nici o religie
  2. Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat
  3. Protest impotriva atribuirii fara consimtamant a Codului Numeric Personal (CNP) in actele de identitate
  4. În România CNP-ul primează peste DREPTUL la VIAȚĂ. O MAMĂ s-a JUDECAT cu C.A.S. pentru VIAȚA copilului ei nenăscut, pentru că FATUL nu avea IDENTITATE LEGALĂ, adică CNP
  5. Biserica Ortodoxa Rusa cere pasapoarte fara CNP si fara CIP
  6. EXTREM DE IMPORTANT: Mitropolitul Vladimir al Poceaevului despre CNP, COD DE BARE, CIP si semnul fiarei, numele fiarei sau numarul numelui fiarei
  7. VIDEO (2007): Parintele VASILE NOVIKOV si DEMONIZATII. Despre pasapoarte biometrice, CNP, semnul fiarei si antihrist
  8. NOU – Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Parintele Avelie despre ecumenism, acte biometrice, CNP, semnul fiarei, Apocalipsa, antihrist …
  9. Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)
  10. Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)
  11. Parintele Antim: NU LE LUATI. TREZITI-VA PANA MAI E VREME. Interviu recent despre cipuri, carduri, buletine, CNP si filmul “Sarea pamantului”
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cu toți avem acest drept, dar am renunțat la el pentru niscavai privilegii de la tătucul Stat. Limbajul etatist, schimbă semantica cuvântului transformând vorbirea conventională într-o nouă limă numită legaleză. Trebuie studiu și observație

  2. Suveranitatea presupune capacitatea de a-ti apra fiinta, familia, posesiunile si de a intreprinde actiune dupa cum decizi fara a fi “raspunzator”, adica platitor de penalitati fata de altcineva.
    Nu poti fi “suveran” fara teritoriul tau, din pacate… decat imaginar si nu in realitatea fizica tridimensionala.Oricine se declara “suveran” poate constata ca nu isi poate pastra si impune decizile …. pe teritoriul altcuiva – in cazul din articol, intr-o Tara care are o cnducere a grupului (societate) nuit Stat, Tara S-U-V-E-R-A-N-A.
    In lipsa teritoriului, adica al spatiului fizic de manifestare a vointei libere, neconstranse de alta fiinta umana nu se poate vorbi de “suveranitate”,
    Libertatea individuala nu este “suveranitate” si nu se poate manifesta intr-un spatiu “regulat”, adica unde sint aplicabile reguli, norme si unde exista o forta care impune FIZIC, materialiceste, concret aplicarea lor.
    Cu “suveranitatea” declarata pe teritoriul de alta “suveranitate” ajungi usir sub control psihiatric sau in inchisoare fiindca pe teritoriul controlat de un stat se aplica si se impun cu forta legile/regulile acelui stat.
    Trist dar elementar de logic.
    S-A OCUPAT TOT PAMANTUL! – nu e o noutate dar trebuie amintit unora.
    Nu doar ca autoritate dar si s-a cam cumparat cam tot ce se permite si nu mai ramane oc “sub Soare” unde sa gasesti libertatea macar.
    Cu celularul si cardul la tine, esti depistat oriunde te afli pe suprafata Pamantului si esti “lichidat” oricand se va hotara, cu blocarea conturilor si atacuri de microunde (3, 4, 5G) declansatoare de panica si generatoare de “voce interioara”; se vor duce “alesii” singuri la locul de lichidare si vor executa sinuciderea conform instructiunilor.
    Nu va fi nevoie de legi, actiuni militarizate, lupte de strada, mitinguri…..
    Posesorii de cip vor fi eliminati mai usor prin comandarea cip-ului de a elibera neurotoxina continuta de cip in organismul “humanistului”/”trans-humanistului”/”pro-GAY-sistului”…
    La momentul ales de “ellita”, cea satanica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button