X

Viktor Orban către instituțiile internaționale: ,,Suntem printre CEI ce cred că ULTIMA şansa a Europei este CREȘTINĂTATEA. Am trimis BOTNIȚA înapoi la Bruxelles şi LESA înapoi la FMI”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul maghiar Viktor Orban şi-a intensificat declaraţiile acuzatoare la adresa Uniunii Europene şi a instituţiilor internaţionale în apropierea alegerilor parlamentare din Ungaria programate pentru luna aprilie.

Oficialul de la Budapesta a susţinut în discursul anual despre starea naţiunii că “norii negri se adună” deasupra Europei, iar ţara sa este ultimul bastion de luptă împotriva “islamizării” Europei, arată The Guardian.

Occidentul a “deschis calea către declinul culturii creştine şi către expansiunea Islamului”, în timp ce guvernul său a “prevenit revărsarea dinspre sud a lumii islamice”, a afirmat premierul maghiar.

Suntem printre cei ce cred că ultima şansa a Europei este Creştinătatea. Dacă sute de milioane de oameni vor fi lăsaţi să se mute spre nord, va fi o presiune enormă pe Europa. Dacă toate acestea vor continua, în marile oraşe ale Europe va fi o majoritate musulmană”, a declarat premierul ungar.

În lupta pentru câştigarea unui al treilea mandat de premier, Viktor Orban s-a lăudat cu succesele sale împotriva ameninţărilor la modul de viata al ungurilor din partea “politicienilor din Bruxelles, Berlin şi Paris” şi a lansat atacuri la adresa Uniunii Europene şi Fondului Monetar Internaţional.

“Am trimis botniţa înapoi la Bruxelles şi lesa înapoi la FMI”, a afirmat Viktor Orban.

Nici obsesia lui Viktor Orban privindu-l pe George Soros nu a lipsit din discurs. Premierul maghiar a acuzat că afaceristul cu origini maghiare îşi foloseşte averea să cumpere influenţă la Bruxelles şi în vest, dar şi Organizaţia Naţiunilor Unite.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Este off topic dar vă rog să distribuiți mai departe. O fată din India a fost arsă de vie în public pentru că a spus o rugăciune creștină. Aviz yoghinilor. Asta e măreața “Indie spirituală”.

    Hindu girl burnt alive in Madhya Pradesh because she attended a prayer meeting in a christian church. Send this around pls. This video must go viral. This is the real face of Shining India!

    http://sendvid.com/h3kcoo1n

    1. Avem vedete autohtone care au îmbrățișat hinduismul, susțineau că acolo ei se regăsesc, domnul Serafim joanta și Ioan selejan sau și rugat împreună cu ei la Saint egidio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button