X

,,SALVATĂ ” de VACCIN: Deși fusese VACCINATĂ, o femeie de 62 de ani a DECEDAT din cauza GRIPEI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a confirmat un nou deces provocat de gripă în Bihor, fiind vorba despre o femeie de 62 de ani. 

Pacienta a suferit de infecţie cu virus gripal de tip B şi avea boli cronice, a mai anunţat CNSCBT.

Femeia se vaccinase antigripal, dar a murit marţi, iar joi s-a confirmat că avea şi gripă.

“Este vorba despre o femeie din Sălacea, care a decedat pe 13 februarie, pe secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, înainte de a avea confirmarea că este vorba de gripă. Femeia avea boli asociate: diabet zaharat de tip II, bronhopneumopatie cronică obstructivă, insuficienţă renală, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică”, a declarat directorul DSP Bihor, dr. Daniela Rahotă, vineri, pentru BIHOREANUL.

Rahotă a mai precizat că femeia se vaccinase antigripal pe 29 decembrie, iar deocamdată specialiştii din Bihor aşteaptă răspunsul scris de la Institutul Cantacuzino, pentru a vedea ce tulpină de virus gripal a avut.

“Iniţial am crezut că va fi negativ buletinul, pentru că femeia se vaccinase”, a spus şefa DSP Bihor. 

Acesta este cel de-al 31-lea deces provocat de gripă în sezonul 2017 – 2018 în ţară şi al patrulea în Bihor.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

De fapt toate aceste persoane mor de alte boli, mult mai grave, care le slăbesc sistemul inunitar încât și o banală răceală le este fatală. Cum poți să zici că un bolnav de SIDA, de diabet, de insuficiență respiratorie s.a.m.d. a murit de gripă?

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button