Romanca din Anglia: “Am plătit la hipermarket in Romania mai mult decât în Londra”

feb. 19, 2018 5902 7 http://bit.ly/2H6NBJc

Româncă din Anglia, şocată după o vizită acasă: „Am plătit la hipermarket mai mult decât în Londra. Cum rezistă aceşti oameni?“

In scurta mea vacanta in Romania, care doar ce s-a incheiat, am iesit din casa de maxim patru-cinci ori. Dintre care,…

Posted by Claudia Gutulescu. on Freitag, 16. Februar 2018

 

Cititi va rugam si:

Revoltător. Lidl are în Polonia preţuri cu până la 67% mai mici la produsele de bază faţă de România

Europa Centrala si de Est, COSUL de GUNOI al producatorilor occidentali. CEHIA vine cu DOVEZI in scandalul alimentelor cu standard DUBLU

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “Romanca din Anglia: “Am plătit la hipermarket in Romania mai mult decât în Londra””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 19 februarie 2018 at 4:27

  Eu ultima data cand am fost in Romania am cumparat castraveti murati si bors din piata la preturi imbatabile, chiar mai ieftin decat la Tiraspol.

  • redactor
   # 19 februarie 2018 at 5:43

   Deenot Yeboem

   Din piata …

 2. Unu
  # 19 februarie 2018 at 11:20

  Cand imi vorbeste lumea despre viata de afara si ce frumoasa e, ma gandesc ca noi avem cea mai mare comoara Credinta in Hristos. Sfintii spun ca traiul usor moleseste sufletul. Acum e vina noastra ca nu il mai cunoastem pe Hristos. Este o mare durere sa vezi batrani si copii care nu au de nici unele. Dar durerea e mai mare cand ii vad departati de Hristos, pe unii si neinvatati pe ceilalti. Hristos sa ne dea putere.

 3. # 19 februarie 2018 at 11:24

  E normal sa fie mai scump,lovitura de stat a fost data ca noi sa cumparam produsele din vest,iar daca le aduci de la ei iti mai pui un si un adaos comercial.Sa-i vedeti pe ucrainieni ce bine o vor duce de acum.

 4. Raluca
  # 19 februarie 2018 at 19:12

  Pleacă românii cu milioanele din țară, tot plângându-se de cât de greu e în România. Dar cine ar vrea ei să schimbe lucrurile? Extratereștrii? Aceste milioane de români dacă s-ar fi unit și ar fi vrut binele țării, care includea și binele lor, și nu s-ar fi gândit fiecare în mod egoist numai la el, alta ar fi fost acum situația. Dacă românii nu vor să facă treabă în țara lor, chiar dacă asta implică mult efort și un trai mai puțin îndestulat, nu-i nimic, că o să se găsească cine să facă treabă. Hoardele de musulmani sălbatici abia așteaptă să vină cu sutele de mii-milioane, în timp de românii își caută „norocul” prin lume, și se plâng de țara cea mai dăruită de Dumnezeu din Europa. Pământurile, pădurile, și în general resursele naturale sunt în mare parte deja în proprietatea străinilor, și românii continuă să se plângă fără să facă nimic. A, ceva tot fac. Vin în scurte vacanțe în România.

 5. costel
  # 19 februarie 2018 at 20:13

  Saraca de ea ce scump i in romania fata de anglia ei. Sa puna mana sa cumpere acolo produse de calitatea celor produse in romania sa vezi cum plateste mai mult. Ea cumpara acolo niste prostii de alimente. Si io cumpar tot dealea ieftine dar gust=0. Nimic ieftin nu are gust natural aici, si multe aproape nu au gust deloc.

  Intr-adevar in romania se trimite cam tot ce i refuzat in vest si nu doar mancare dar alimentele produse in tara inca is superioare calitate si pret.

Scrie un comentariu

Scroll Up