Doctor în Senatul SUA: Rujeola a cauzat două decese, iar vaccinul anti-rujeolic 127

feb. 19, 2018 38965 1 http://bit.ly/2qGQlBL

Rujeola vs vaccinarea.

Dr. Moss, fost reprezentant CDC, a decis sa rupa tacerea si sa expuna informatii pe care CDC le tinea secrete.Asemenea actiune se numeste "whistle blowing" si este protejata de legislatia SUA.El spune ca intre anul 2003 si 2015 au fost 127 de decese cauzate de vaccinul rujeolic, fata de 2 decese cauzate de infectia naturalaActivati subtitrarea: click floricica sau CC -> selecteaza: Subtitare/ON#citesteprospectelevaccinurilor

Posted by Vaccinuri – Citește Prospectele on Sonntag, 18. Februar 2018

Dr. Moss, fost reprezentant CDC, a decis sa rupă tăcerea și sa expună informații pe care CDC le ținea secrete.
Asemenea acțiune se numește „whistle blowing” si este protejata de legislația SUA.
El spune ca intre anii 2003 și 2015 au fost 127 de decese cauzate de vaccinul rujeolic, fata de 2 decese cauzate de infecția naturala.
Activați subtitrarea: click floricica sau CC -> selecteaza: Subtitare/ON

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Doctor în Senatul SUA: Rujeola a cauzat două decese, iar vaccinul anti-rujeolic 127”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. acelas
    # 19 februarie 2018 at 23:29

    rujeola in sine, ca si gripa aviara si alte alea, nu poate provoca moartea (decat din neglijenta crasa sau voita), o poate provoca numai in concurenta cu alte complicatii ale starii de sanatate a pacientului, alte boli de alta natura, ea singura in mod firesc nu provoaca moartea. Tratata minimal, ea nu provoaca asa ceva. Dimpotrivă, ulterior organismul uman iese intarit, cu o imunitate de anti-corpi castigata in privinta altor boli multiple. Corpul tanarului se maturizeaza prin aceste boli lasate voit sa se petreaca la o varsta mai frageda.

Scrie un comentariu

Scroll Up