X

Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit?

de null

228948.b

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se insista la greu:

Reeducare ultra-pluri-sexuală în școala românească.  Școala ”homosexualității” sau identitatea de gen ca „ofertă educațională” pentru liceenii români

Sesiuni de reeducare homosexuală a elevilor. Dezbaterea 120 BPM. Elevii au fost aduși pe liste de către profesori, nefiind avertizați asupra conținutului peliculei și fără acordul părinților

Asa ca este util sa ne amintim ce spunea Arhimandritul Lazar (Abashidze) din Georgia. Caci ceea ce se petrece acolo, se petrece de fapt in intreaga lume. Iata ce putem citi la “ANTICHRIST IS COMING INTO GEORGIA”, traducerea pentru saccsiv a fost facut de cititorul Mario:

[…]

În luna februarie 2016, site-ul georgian Zneoba a publicat o scrisoare de la arhimandritul Lazăr (Abashidze), cu un avertisment pentru această națiune străveche care populează una dintre cele mai „porțiuni pământești” ale Maicii Domnului. De asemenea, este un avertisment pentru toți creștinii din întreaga lume.

În Biserica noastră, credincioșii și chiar unii dintre clerici predica abordarea unei „iluminari” religioase sau chiar o renaștere. Ei spun că urmeaza o perioadă luminoasă pentru creștini, că în vremurile din urmă, apocaliptice, antihristul va domni peste tot în lume, dar el nu va intra în Georgia, etc.

Oricat de fermecati sunt de aceste vise plăcute și dulci, preocupați de construirea de biserici superficiale la exterior și locuri de inspirație (în așteptarea acelei epoci minunate), un mare număr de clerici și laici nici nu realizeaza (sau poate nu vor sa realizeze), modul în care spiritul lui antihrist intra în Georgia și isi face rădăcini adânci în sufletele oamenilor, incepand domnia sa, în toate straturile vieții.

De exemplu, programele de „educatie sexuala” sunt introduse în școli, în timp ce cursurile de istorie națională sunt anulate-uriașe sume de bani curg în Georgia, din însăși sânul satanei în Europa, în scopul de a introduce aceste programe!

Ce inseamna asta? Orice persoană care studiază cu atenție acest proiect numit „educație sexuală”, sau se uită la noile manuale, vor vedea în mod clar dorința autorului – si anume ca un copil încă din primii săi ani va începe să învețe toate felurile de depravare sexuală. Scopul lor este de a transforma căutarea pentru plăcerile trupului în scopul principal al vieții.

O teribila, nemiloasa persecutare împotriva conștiinței umane, valorilor morale si a sufletului.

Dar de ce politicienii lumii au nevoie de acest lucru? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume uriașe în scopul de a cumpăra conștiința ambilor părinți și copii?

Pentru că acum, în întreaga lume, există o muncă activă pentru a deschide calea pentru antihrist, iar în spatele acestor programe sunt chiar puterile întunecate.

Ei consideră că este de cea mai mare importanță pregătirea unei ordini generale la nivel mondial; si anume, să pregătească oamenii pentru aceleași interese, aceleași dorințe, aceleași nevoi-deoarece numai atunci va fi posibil să se introducă un lider mondial și să aibă controlul asupra întregii omeniri. Numai atunci diavolul va fi capabil să isi implineasca visul sau antic: toți oamenii să-l venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a face acest lucru posibil, ei trebuie să șteargă totul de la oameni-individualitate, gândire nobila, o viață obisnuita de idei și de spiritualitate.

O persoană imorală care nu cunoaște propria sa patrie, care nu cunoaște experiența și bogățiile spirituale ale strămoșilor săi, care nu caută altceva inafara de plăcerile trecatoare, care trăiește doar pentru ziua de azi, acest lucru este cel mai bun material posibil pentru a crea pe cineva care poate fi supus în mod pasiv trecerii la noua ordine mondială.

O persoană care poate fi controlata riguros, care nu are nici o idee, nici un suflet. Aceasta va fi gata să-și lepede toate aceste lucruri de dragul libertății: conștiința, rusinea, rigoarea morala. El va fi gata să plătească pentru libertate, sa pacatuiasca de dragul drepturilor, sa isi satisfaca trupul cu beneficiile acestui „paradis pământesc” și sa descopere confortul material prin tehnologie, fără a simți nicio mustrare de conștiință.

Impreuna cu toate acestea, se presupune că această persoană trebuie să rămână religioasa- caci antihristul isi doreste ca oamenii sa se inchine lui, și nu va fi vazut doar ca un om talentat, ci ca o divinitate.

Stand în spatele lui sunt spiritele întunericului, care ard cu pofta pentru închinare divină.

Dar această religie trebuie să fie laica (libera de orice influență a Bisericii), necunoscund nici un Adevăr – doar un surogat mistic care seamănă vag adevărului.

Astfel, pentru a crea această nouă societate, este nevoie de trei factori: religie ecumenista (religie fără har), imoralitate (o persoană care și-a pierdut conștiința), și o ruptura a legăturii dintre el și fosta sa cultură morală și spirituală (o societate fără istorie).

Este nevoie de un al treilea factor, deoarece sentimentul național, primit de la strămoși, de multe ori a îmbogatit o persoană cu înțelepciune, deoarece aceasta il învață să se întoarcă la părinții săi și să urmeze aceste valori nobile din punct de vedere spiritual, morale pe care le-au pretuit din totdeauna. Dar această temelie – baza a înțelepciunii și a moralității – trebuie să fie distrusa.

Astfel, orice persoană va începe să semene cu o planta ruptă din propriile sale rădăcini, pierduta si incercuita de apele tulburi si pline de noroi, împreună cu mii de alții ca el în abisul întunecat.

În cazul în care acest program este acceptat în școlile noastre, atunci georgianul va fi ars la rădăcină cu focul iadului!

In cateva decenii, Georgia va merge pe calea Sodomei și Gomorei, și în cele din urmă va împărtăși fără îndoială soarta lor. Nu este un accident faptul că ei încearcă să hrănească pe cei mici cu această otravă simpla, pentru a le otrăvi sufletele lor. Ei pun pariuri serioase pe noua generație.

Acum totul depinde de noi; și ceea ce este cel mai înspăimântător este faptul că oamenii sunt tăcuti. Preoții și clerul sunt tăcuti, și numai rareori auzi o voce de avertizare. Daca nu vor striga despre pericolul ce se apropie, în cazul în care nu protesteaza, în cazul în care nu trezesc creștini pentru a lupta cu acest rău, în cazul în care nu isi vin in fire, acesti oameni care au apostaziat de la Hristos – atunci ușa se va deschide larg și covorul va fi pregatit pentru ca antihrist să intre in Georgia.

Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii (Ps. 110). Si liberarea din frica este inceputul nebuniei!
Archimandrit Lazar (Abashidze)

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cu Ajutorul Maicii Domnului si Bunului Dumnezeu Fratilor Fratilor avem a doua editie a cartii Dictatura numerica imbunatatita unde putem citii despre pericolul cipurilor,al scanarii cu laser pe frunte in momentul cand ne ducem sa facem noile acte biometrice,plus problema Cnp-ului prin care am fost depersonalizati,problema vaccinurilor si a codului de bare unde se regaseste ca si in acte nr 666.

    O carte pentru toti cei care vor sa afle cat mai multe despre cnp,minuni contemporane nestiute pana acum ies la lumina in legatura cu acest nr dracesc cnp pe care multi il dispretuiesc si uita de el si ne adoarme diavolul si ne tine legat de sistem si ne vom trezii in fata faptului implinit cand ca un fur se vor scoate banii si vom alerga in stanga si in dreapta nevazand cu ochii sufletului pericolul real pentru ca nu am lasat loc harului sa lucreze sa ia dupa suflet intunericul si inrauririle demonice pe care le aveam de la ele si vom fii prinsi in capcana.treziti-va oameni buni.Doamne ajuta.Aici este linkul de unde puteti Downloada https://uploadfiles.io/2cwej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button