X

PRESIUNI INCREDIBILE asupra politicienilor din Basarabia care semnează pentru UNIREA cu România

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Andrei Căldare, consilier local din Măgurele, Republica Moldova, ales pe listele Partidului Socialist, a intrat la mare încurcătură după ce a semnat Declarația de Unire cu România.

Căldare se plânge că asupra lui se fac presiuni din partea Partidului Socialist din Republica Moldova ca să-și retragă semnătura după Declarația de Unire.

”Pe 13 februarie, seara, mi-a telefonat cineva de la Chișinău, mi-a zis că e jurist la PSRM, dar numele nu și l-a spus. M-a sfătuit să fac o declarație, în care să spun că am semnat Declarația de Unire, fiind indus în eroare de colegii mei din Măgurele”, spune Andrei Căldare.

Eu am semnat Declarația de Unire din voință proprie, fără să fiu impus sau mințit de cineva. Am cetățenie română și sunt conștient de ceea ce fac”, a subliniat el.

A doua zi dimineață, la Măgurele s-au deplasat doi reprezentanți ai Partidului Socialiștilor din Ungheni, care au încercat să-l convingă să facă declarația așa cum l-a ”sfătuit” juristul din Chișinău. În plus, a fost amenințat că va fi exclus din partid, transmite Radio Chișinău.

În replică, Andrei Căldare a făcut o declarație către conducerea PSRM. ”Le-am scris foarte clar că nu am fost niciodată membru al PSRM și nu am nicio tangență cu acest partid”, afirmă consilierul local.

Întrebat cum, totuși, a ajuns consilier pe listele PSRM, Andrei Căldare a răspuns că doar ”din respect pentru Ghenadie Mitriuc”.

Ghenadie Mitriuc este deputat în Parlament și liderul organizației teritoriale Ungheni a PSRM.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button