Ce ȘTIU unii medici de NU se vaccinează? În plin ,,sezon de gripă”, mai mult de jumătate din MEDICII dintr-un spital NU au făcut VACCINUL antigripal

feb. 16, 2018 8905 3 http://bit.ly/2qEkYb6

În plin sezon de gripă. care a dus la nu mai puțin de 27 de decese, ministrul Sănătății vine cu o statistică îngrijorătoare. Sorina Pintea a declarat în emisiunea Talk B1 că foarte mulți medici nu fac vaccinul antigripal, fiind chiar un caz într-un spital în care mai bine de jumătate dintre medici s-au declarat alergici la acest vaccin.

„Ar fi trebuit să se vaccineze, dar spre surprinderea mea, de exemplu, într-un spital din București mai mult de jumătate au declarat că sunt alergici la vaccin. În țările civilizate nu ai voie să lucreze în zonele respective dacă nu ai vaccinele la zi sau cu mijloacele de precauție normale”, a răspuns ministrul când a fost întrebat dacă medicii care lucrează la boli infecțioase își fac vaccinul.

Această declarație vine în contextul în care Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), prin Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), a transmis, marţi, că numărul total de decese cauzate de virusul gripal a ajuns la 27.

Video aici.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Ce ȘTIU unii medici de NU se vaccinează? În plin ,,sezon de gripă”, mai mult de jumătate din MEDICII dintr-un spital NU au făcut VACCINUL antigripal”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Andrei V.
  # 16 februarie 2018 at 12:34

  Medicii acestia trebuie consultati cu privire la riscuri. Trebuie. Altfel cum vor convinge parintii iresponsabili. Offf, cat de multe sunt de facut in tara asta

 2. acelas
  # 16 februarie 2018 at 14:11

  Si M. Badea este bulversat si deznadajduit de non-combatul celor care-l privesc si asculta de peste 14 ani ..

  http://evz.ro/mircea-badea-demisia-antena3.html

  .

 3. vasile
  # 17 februarie 2018 at 11:43

  Se pare ca unii medici chiar citesc prospectele, se ingrozesc si se prind, mercurul si aluminiul sunt periculoase in apa sau mancare dar apoi injectate direct in corp.

Scrie un comentariu

Scroll Up