X

SORINO, de asta ce zici? Revista “Scientific Research”: VACCINURI cu substante chimice pentru DEPOPULARE

de null

Image: PROOF that vaccines target blacks for depopulation: Published science paper identifies infertility chemical secretly spiked into vaccines for African women

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dovada că vaccinurile țintesc negrii pentru depopulare: articolul științific publicat care identifică substanțele chimice ce provoacă infertilitate introduse în mod secret în vaccinuri pentru femeile africane

Autor: Mike Adams, 13 Septembrie 2017

Spuneți-i Epoca Transparenței, dacă doriți, dar secretele întunecate din spatele aproape fiecărei instituții odată credibile sunt acum expuse tuturor spre a fi văzute.  Încrederea publicului este deja distrusă, în FBI-ul trădător, CDC-ul corupt, mass-media “falsă”. Pe lângă toate acestea, acum aflăm că un document științific publicat a identificat și numit substanța chimică ce a provocat infertilitate genocidă, care a fost adăugată în mod secret în vaccinurile aprobate de Organizația Mondială a Sănătății, administrate exclusiv femeilor negre din Africa.

Această lucrare, publicată în revista cu acces liber Scientific Research, este intitulată ”HCG găsit în vaccinul OMS anti-tetanos din Kenya ridică îngrijorare în lumea în curs de dezvoltare”.

Efectuat de John W. Oller, Christopher A. Shaw, Lucija Tomljenovic, Stephen K. Karanja, Wahome Ngare, Felicia M. Clement și Jamie Ryan Pillette, studiul nu numai confirmă faptul că o substanță chimică în scop de depopulare a fost în mod deliberat împrăștiată în vaccinurile administrate femeilor africane în Kenya, ci dă și numele substanței chimice utilizate pentru a provoaca infertilitate. (Mai jos explic cum chimicala ”înarmează uterul” femeilor negre, transformând corpul mamei în armă de atac biologic împotriva propriilor copii nenăscuți …)

Iată rezumatul complet al studiului, cuvânt cu cuvânt (cu accent îngroșat adăugat):

 

În 1993, OMS a anunțat un ”vaccin pentru controlul nașterilor” destinat ”planificării familiale”. Cercetările publicate arată că, până în 1976, cercetătorii OMS au conjugat toxina tetanică (TT) cu gonadotropină corionică umană (hCG), producând un vaccin ”contraceptiv”. Conjugarea TT cu hCG produce hormoni de sarcină, care trebuie atacați de sistemul imunitar. Rezultatele așteptate sunt avorturile la femeile deja însărcinate și / sau infertilitate la pacientele care nu au fost încă însărcinate. Inoculările repetate prelungesc infertilitatea. În prezent, cercetătorii OMS lucrează la vaccinuri anti-fertilitate mai puternice, utilizând ADN recombinant. Publicațiile OMS arată un scop pe termen lung de reducere a creșterii populației în ”țări mai puțin dezvoltate” instabile. Până în noiembrie 1993, au apărut publicații catolice spunând că un vaccin abortiv a fost folosit ca măsură profilactică împotriva tetanosului. În noiembrie 2014, Biserica Catolică a afirmat că un astfel de program a fost în curs de desfășurare în Kenya.

Trei laboratoare acreditate, independente, de analize biochimice din Nairobi, au testat probe din flacoane ale vaccinului OMS împotriva tetanosului, care au fost utilizate în martie 2014 și au găsit hCG unde nici nu ar trebui să existe. În octombrie 2014, au fost obținute 6 fiole suplimentare de către medici catolici și au fost testate în 6 laboratoare acreditate. Din nou, hCG a fost găsit în jumătate din eșantioane. Ulterior, laboratorul AgriQ Quest din Nairobi, în două seturi de analize, a găsit din nou hCG în aceleași flacoane de vaccin care au fost testate pozitiv mai devreme, dar nu au descoperit hCG în 52 de pretinse mostre date de OMS ca flacoane cu vaccinului utilizat în campania din Kenya. 40 dintre ele aveau aceleași numere de identificare a loturilor ca și fiolele care au fost testate pozitiv pentru hCG. Având în vedere că hCG a fost găsit în cel puțin jumătate din probele de vaccin OMS cunoscute de medicii implicați în administrarea vaccinurilor utilizate în Kenya, opinia noastră este că campania ”anti-tetanică” kenyană a fost în mod rezonabil pusă în discuție de Asociația Medicilor din Kenya ca fiind o acoperire pentru reducerea creșterii populației.

 

Vaccinurile sunt ”o acoperire pentru reducerea creșterii populației”

Nu există nici o îndoială în concluzia la care au ajuns autorii acestui document științific publicat. Ei au dezvăluit următoarele adevăruri total șocante pe care mass-media refuză în mod absolut să le publice:

1) Vaccinările împotriva tetanosului sunt folosite ca ”acoperire medicală” pentru vaccinurile folosite în scop de depopulare.

2) Programul este furnizat împreună cu inițiativele de ”sănătate publică”, elaborate de Organizația Mondială a Sănătății.

3) Scopul acestui program este depopularea negrilor din Africa.

4) Substanța chimică hCG ce provoacă infertilitate, utilizată în această ”violență vaccinală” genocidă împotriva femeilor negre, determină corpul femeii să se întoarcă împotriva propriului copil nenăscut, atacându-l ca pe un invadator străin, provocând astfel un avort spontan.

Aceste dezvăluiri șocante, dar adevărate confirmă ceea ce Natural News a raportat cu exactitate ani de zile: anume că vaccinurile au fost folosite ca arme împotriva umanității și sunt în mod deliberat contaminate cu substanțe chimice în scop de depopulare, înainte de a fi injectate în tinerele femei din grupurile etnice care sunt destinate exterminării. Sună ca un complot secret al răufăcătorilor lui James Bond pentru dominația mondială, dar de fapt este real. Și se întâmplă chiar acum, pe toată planeta, sub ”autoritatea” așa-numitei Organizații Mondiale a Sănătății.

TREBUIE VĂZUT: Agenda Științifică pentru Exterminarea Negrilor

Urmăriți o prezentare de o oră de rămâneți cu gura căscată, privind știința și medicamentele, în care ofer dovezi exhaustive ale acestui program de exterminare sub acoperire, efectuat în numele vaccinurilor. Prelegerea mea este numită Agenda Științifică pentru Exterminarea Negrilor. (Articolul continuă mai jos …)

http://youtu.be/SMNFQ4tLRFc

Declarația dată la Conferința Episcopilor Catolici din Kenya

Descoperirea acestei substanțe chimice cu efect genocid de depopulare, în vaccinurile de rutină, a provocat o alarmă printre episcopii catolici din Kenya, care sunt ei înșiși avocați pro-vacciniști. Într-o mărturisire uimitoare a adevărului, publicată pe site-ul web al Episcopilor Catolici, ei declară următoarele:

 

Dragi kenyeni, datorită direcției pe care o are dezbaterea privind campania de vaccinare împotriva tetanosului în Kenya, noi, episcopii catolici, în îndeplinirea rolului nostru profetic, dorim să ne reafirmăm poziția după cum urmează:

  • Biserica Catolică NU se opune vaccinurilor obișnuite administrate în Kenya, atât în propriile noastre instituții de sănătate ale bisericii, cât și în instituțiile de sănătate publică.
  • Cu toate acestea, în a doua fază a campaniei de vaccinare împotriva tetanosului din martie 2014, care este sponsorizată de OMS / UNICEF, Biserica Catolică a pus la îndoială secretomania manifestă Am pus întrebări dacă vaccinul împotriva tetanosului a fost legat de un program de control al populației, care a fost raportat în unele țări, unde un vaccin similar a fost donat cu hormon Beta-HCG care cauzează infertilitate și multiple erori de sarcină la femei.
  • În datele de 26 martie 2014 și 13 octombrie 2014, ne-am întâlnit cu secretarul de cabinet responsabil cu sănătatea și cu directorul serviciilor medicale, printre altele, și le-am ridicat preocupările legate de vaccin și am acceptat să testăm împreună Cu toate acestea, ministerul nu a cooperat și testele comune nu au fost făcute.
  • Biserica Catolică a luptat și a achiziționat mai multe flacoane de vaccin, pe care le-am trimis la PATRU laboratoare guvernamentale și private din Kenya și din străină
  • Vrem să anunțăm aici că toate testele au arătat că vaccinul folosit în Kenya în martie și octombrie 2014 a fost într-adevăr asezonate cu hormonul Beta-HCG.
  • Pe data de 13 octombrie 2014, Biserica Catolică a transmis copii ale rezultatelor secretarului de cabinet și directorului serviciilor medicale. Același lucru a fost trimis prin e-mail directorului serviciilor medicale, pe 17 octombrie 2014.

Pe baza celor de mai sus, noi, episcopii catolici din Kenya, dorim să afirmăm următoarele:

  • Că suntem șocați de nivelul de necinste și de relaxare, în care o problemă atât de gravă este tratată de Guvern.
  • Că un raport prezentat Comitetului parlamentar pentru sănătate la 4 noiembrie 2014 de către Ministerul Sănătății, susținând că Guvernul a testat Vaccinul și l-a găsit curat de hormonul Beta-HCG, este fals și o încercare deliberată de a distorsiona adevărul și de a induce în eroare 42 de milioane de kenyeni.
  • Că suntem dezamăgiți de încercările de a intimida și șantaja profesioniștii din domeniul medical care au coroborat informațiile despre vaccin, cu amenințări de acțiune disciplinară. Vă felicităm și vă sprijinim pe toți profesioniștii care sunteți vocea adevă
  • Că nu ne vom lăsa să-i chemăm pe toți kenyenii să evite campania de vaccinare împotriva tetanosului cu Beta-HCG, deoarece suntem convinși că este într-adevăr un program mascat de control al populaț

 

Rețineți cu atenție că această declarație se referă la ”încercările de a intimida și șantaja profesioniștii din domeniul medical”. Vă sună familiar? Asta este statul vaccinator profund muncind din greu, făcând în Africa exact ceea ce face în Statele Unite și în orice alt loc: amenințarea, intimidarea, șantajarea, calomnierea sau defăimarea celor care îndrăznesc să facă publice adevărul despre vaccinurile toxice. (Citiți Vaccines.news – http://vaccines.news/ – pentru actualizări zilnice despre industria diabolică, distrugătoare a vaccinurilor și crimele sale în desfășurare împotriva umanității.)

Da, există un program de depopulare sub acoperire, genocidar, condus de Organizația Mondială a Sănătății, și folosește VACCINURILE ca acoperire

Iată că atât articolul științific (mai sus), cât și Conferința din Kenya a Episcopilor Catolici au concluzionat cu exactitate că există într-adevăr un program secret de depopulare în curs de desfășurare și acest program folosește ”vaccinuri” de fațadă pentru încercarea de exterminare a grupurilor vizate prin avort spontan indus medical și infertilitate indusă chimic. Ca și în cazul multor experimente medicale, programul este inițial desfășurat și testat în Africa. (Acest lucru a fost făcut și de Pfizer, ai cărui directori au fost numiți în mandate de arestare pentru moartea unui copil nigerian în experimente medicale legate de vaccinare:).

Odată ce atacul chimic este perfecționat în Africa, acesta este apoi desfășurat în altă parte. (Rețineți că Ebola a fost prima dată permisă a se răspândi în Africa, apoi a fost adusă în mod deliberat în Statele Unite, unde a fost îngăduit să se răspândească într-un spital din Texas:  … este același model pentru mulți agenți infecțioși folosiți ca arme).

Cel mai important, acest program genocidar de depopulare transformă corpul femeii în ucigașul propriului copil nenăscut, înarmând efectiv uterul împotriva umanității. Eficace, vaccinul transformă mamele în ucigași ai copiilor lor nenăscuți. Aceasta este, desigur, numită medicină în folosul ”sănătății publice”, probabil în același mod în care avorturile în masă sunt numite pentru ”sănătatea femeilor” de către industria avortului.

A afirma că acest program este o încălcare a eticii medicale și a consimțământului informat nici măcar nu începe să descrie profunzimea crimelor împotriva umanității care se desfășoară astăzi prin vaccinuri și prin inițiativele de sănătate publică ale OMS. Aceasta demonstrează, fără îndoială, existența unei organizații din umbră, care face forțează agenda utilizariivaccinurilor, pe care am numit-o ”statul vaccinator profund”, care urmărește să implementeze vaccinurile ca arme chimice sub acoperire, împotriva umanității.

Aceasta nu este o teorie a conspirației. Și nici fantezia vreunului ticălos din seria James Bond. Se întâmplă chiar acum sub nasul nostru și aproape fiecare om de știință, medic și jurnalist care face propagandă vaccinului participă, cu bună știință sau în necunoștință de cauză, la un atac chimic asupra omenirii, în numele ”imunizărilor”.

Bill Gates explică modul în care vaccinurile ar putea reduce populația lumii

Omenirea este agresată printr-un atac chimic chiar în acest moment. Războiul, totuși, este tăcut, insidios și chiar descris ca o formă de ”medicină” pentru a contribui la îmbunătățirea sănătății publice. Cu toate acestea, la vârful piramidei globale, cele mai puternice voci pro-vaccin, precum Bill Gates, au cunoscut de mult timp exact ce se întâmplă. De aceea, Bill Gates, cu mare precizie, a explicat: ”Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni … care vor ajunge în jur de 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate reproductivă, am putea să scădem cu 10 sau 15% ”. (mai mult în articolul  https://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html).

După cum am concluzionat corect într-un articol Natural News publicat acum opt ani:

 

Acestea ar putea reduce fertilitatea și, prin urmare, reduc dramatic ratele de natalitate în întreaga lume, reducând astfel populația lumii pe parcursul mai multor generații succesive. Această metodă de ”ucidere lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de știință care doresc să vadă că populația lumii a căzut, dar nu prea au stomacul să omoare oamenii prin medicina convențională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane …

 

Rețineți că de atunci am văzut, de asemenea, dovada științifică dintr-un studiu despre vaccinuri, finanțat de CDC, care a constatat că vaccinurile provoacă avorturi spontane, ucigând copiii nenăscuți. De asemenea, șefa CDC a fost forțată să demisioneze din cauza unui scandal profund de corupție la care tocmai a fost expus. Se pare că directorul CDC a cumpărat acțiuni la Merck, unul dintre cei mai mari producători de vaccinuri din lume, pentru ca ea să poată profita personal de vânzările de vaccinuri care sunt promovate de CDC însuși (folosind mass-media ca ațâțători ai fricii în sezonul de gripă, desigur).

Folosirea vaccinurilor ca arme sub acoperire pentru inducerea sterilității este doar începutul … ceea ce se întâmplă cu adevărat este că ne îndreptăm către o pandemie deliberată și mortală care va reduce semnificativ populația umană de pe planeta Pământ

Până acum, probabil că ați ajuns să realizați că Natural News este în mod constant de mulți ani pe traiectoria care dezvăluie adevărurile șocante referitoare la medicamente, vaccinuri, guvernarea din umbră și știința frauduloasă. De asemenea, trebuie să observați că toate informațiile din acest articol au fost citate, precizate link-uri, în mod exhaustiv, inclusiv declarațiile episcopilor catolici, știința, scandalul CDC / Merck și istoricul medical care implică Germania nazistă și IG Farben. Tot ce citiți aici este înrădăcinat în realitate. De aceea vă îndemn să luați în serios următoarele lucruri.

În articolul din 2010 menționat anterior, am descris modul în care vaccinurile ar putea fi utilizate pentru a promova o pandemie, cu dispariția populațiilor umane, prin intermediul vulnerabilității la infecții, indusă medicamentos (cauzate de vaccinuri):

 

Acestea ar putea crește rata mortalității de la o pandemie viitoare. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare de tip ”armă biologică” ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccin.

 

În sprijinul acestui fapt, acum avem dovezi ce ne confirmă că vaccinurile împotriva gripei fac oamenii mai vulnerabili la gripa în anii următori. De la Vaccines.news, din articolul BOMBSHELL: Flu shots scientifically proven to weaken immune response in subsequent years:

 

Un studiu medical efectuat la Centrul Medical Wexner  al Universității de Stat din Ohio a constatat că femeile care au primit vaccinuri antigripale au avut un răspuns imunitar slăbit în anii următori.

Dr. Lisa Christian, cercetătorul principal al studiului, a concluzionat că ”Dovezile în creștere arată că cei care au primit o vaccinare antigripală în anul precedent au răspunsuri mai scăzute la anticorpi în anul curent”.

Studiul demonstrează încă o dată că povestea oficială a industriei vaccinurilor antigripale – si media complice a acesteia – este falsă și deliberat înșelătoare. Departe de a oferi protecție împotriva ”glonțului”, vaccinurile antigripale fac de fapt oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripei, ceea ce contribuie, bineînțeles, la creșterea numărului de oameni care fac gripă și apoi gândesc fals că au nevoie de mai multe vaccinuri antigripale pentru ”mai multă protecție”.

 

Gripa ca ”armă” de depopulare a fost deja dezlănțuită?

Uitați-vă în jurul chiar acum. Ce vedeți la știri despre decesele cauzate de gripa? Dacă acordați atenție, probabil că auziți că decesele de gripă din acest an sunt cele mai grave din memoria recentă. Sezonul de gripa este ”cel mai rău din aproximativ un deceniu”, spune un articol din USA Today, care impune în mod corespunzător mai multe vaccinuri ca răspuns. O zi mai târziu, zdreanța propagandistă nu se poate abține să întrebe ”Sezonul de gripă: de ce oameni [sănătoși] mor de la el?

Vedeți, USA Today este complet nedumerită de ce oamenii sănătoși mor de pe urma gripei. Ziarul analfabet științific nu poate, de asemenea, să-și dea seama de ce cu cât mai mulți oameni se vaccinează, cu atât mai multe șanse au de a muri de gripă. (A se vedea articolul Vaccine industry in PANIC MODE as *vaccinated* children keep dying from the flu…)

Ceea ce ei nu reușesc să raporteze, desigur, este că de fapt oamenii care sunt vaccinați au parte de cele mai multe decese. Vaccinurile, vedeți, sunt în mod deliberat ”înarmate” pentru a întoarce propriul organism al unei persoane împotriva ei, exact în același mod în care substanța chimică hCG determină ca organismul femeii africane să fie ”armat” împotriva propriului copil. Utilizarea vaccinurilor ca vector de depopulare nu este o teorie prostească a conspirației; este un fapt științific stabilit, publicat, care a fost verificat de mai multe laboratoare de analize biochimice. Dacă credeți în știință, trebuie să urmăriți dovezile reale, chiar dacă aceasta vă va conduce la concluzii care par a fi ofensatoare pentru viziunea dvs. incompletă asupra lumii. De fapt, există eforturi active de depopulare în curs de desfășurare și vaccinurile sunt vectorul perfect pentru a injecta oamenii cu un cocktail de fragmente de ARN și compuși chimici care ar putea duce la infertilitate, avorturi spontane, moarte timpurie sau orice alt număr de obiective vizate de globaliștii doritori de depopulare, cum ar fi Bill Gates. (Citiți Depopulation.news pentru o mai multă acoperire a subiectului.)

Rețineți că nimeni nu pare să se întrebe ce ingrediente sunt adăugate la vaccinuri și încă nu am întâlnit nici măcar un doctor medical convențional care să aibă măcar o idee despre ce conțin vaccinurile, altceva decât fragmentele virale slăbite. (CDC afirmă în mod deschis că vaccinurile conțin o varietate de substanțe chimice neurotoxice, cum ar fi MSG – monoglutamat de sodiu, formaldehidă, mercur, aluminiu, antibiotice și așa mai departe).

 

Legătura nazistă: Zyklon-B, Bayer, IG Farben, crime de război și genocid

Acum câțiva ani, am glumit odată că vaccinurile antigripale au fost un ”test de IQ la nivel național” pentru a elimina oamenii proști din fondul comun al genelor umane. Deși acest lucru a fost rostit ca o glumă brută, se pare că este profetică. Oamenii care sunt de acord să fie vaccinați sunt, în mod literal, supuși unui atac chimic împotriva oricărui număr de substanțe chimice sub acoperire, introduse în vaccinuri în scopuri nefaste.

În esență, industria vaccinurilor încearcă să facă exact ceea ce naziștii le-au făcut evreilor, cu excepția faptului că o fac cu substanțe chimice vaccinale în loc de Zyklon-B. Nu este o coincidență, apropo, că același mastodont chimic care a dezvoltat și a produs odată Zyklon B – este acum un producător global de vaccinuri. Compania este cunoscută sub numele de Bayer și, așa cum am scris articolul Natural News care expune istoria nazistă a industriei vaccinurilor, a fost profund implicată în crime împotriva umanității:

 

După cel de-al doilea război mondial, zeci de suspecți de crime de război naziste au fost judecați de aliați în Palatul de Justiție din orașul Nürnberg, locul nașterii partidului nazist. Printre prizonierii industriali acuzați de crime împotriva umanității au fost 24 de manageri ai IG Farben, o organizație fără de care nu ar fi fost posibil, conform procurorului șef al SUA Telford Taylor, al doilea război mondial.

În 1925, IG Farben, Interessengemeinschaft Farben (Comunitatea de interese a vopselurilor), a devenit un cartel puternic al companiilor chimice și farmaceutice germane, cum ar fi Bayer (producătorul de aspirină), BASF, AGFA și Hoechst (cunoscut sub numele de Aventis). Până în 1933, grupul IG Farben a devenit cea mai mare corporatie chimica si farmaceutica din lume. Și chiar și astăzi, deși nu utilizează numele de IG Farben, companiile sale rămân cele mai puternice companii transnaționale de pe planetă în domeniul produselor farmaceutice, chimice și agrochimice.

Cartelul IG Farben a fost crucial pentru efortul de război al naziștilor prin furnizarea de combustibili sintetici, cauciuc și alte substanțe chimice. Ei au fabricat și Zyklon-B, puternicul gazul folosit pentru a ucide milioane în lagărele de concentrare din Auschwitz, Birkenau și în alte locuri. Cartelul, mai târziu cunoscut sub numele de chimiștii diavolului, a folosit deținuții care nu puteau să aleagă, din lagărele de concentrare, ca lucrători sclavi și cobai pentru a testa substanțele chimice, produsele farmaceutice și vaccinurile. Zeci de mii au murit, iar cei care s-au îmbolnăvit prea mult pentru a mai fi de folos au fost uciși în camerele de gazare.

Dr. Fritz ter Meer, directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului Zyklon-B, care a ucis milioane de evrei, a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar a fost eliberat după patru ani prin intervenția lui Rockefeller și a lui J.J. McCloy, apoi și a Înaltului Comisar al SUA pentru Germania. Un Fritz ter Meer care nu s-a căit, vinovat de genocid și crime împotriva umanității, s-a întors să lucreze la Bayer, unde a fost președinte mai bine de 10 ani, până în 1961.

 

Da, aceeași companie care produce acum vaccinuri a fost cândva condusă de un infractor realmente nazist, care a folosit substanțe chimice pentru a comite genocid.

Și se pare că nimic nu s-a schimbat. Cu excepția faptului că acum, în loc să fie doar mass-media nazistă cea care promovează genocidul, astăzi întreaga media ”mainstream” controlată de corporații face propagandă agresivă acelorași medicamente genocidale, în numele ”sănătății publice”.

Acum știi adevărul pe care statul profund vaccinal încearcă cu disperare să-l ascundă. De asemenea, știți de ce s-au făcut toate eforturile pentru a discredita public reputația mea, cercetarea mea științifică și jurnalismul meu, pentru a împiedica publicul să afle adevărul despre periculozitatea vaccinurilor și agenda continuă de depopulare globală.

Distribuiți acest articol tuturor celor pe care îi cunoașteți. Deschideți ochii celorlalți și pur și simplu ați putea salva viețile celorlalți oameni care au fost deja vizați pentru exterminare de către industria de depopulare a vaccinurilor.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sorina din titlu este ministresa sanatatii:

Noul MINISTRU AL SANATATII (Sorina Pintea): LIBERUL ARBITRU nu trebuie sa functioneze in cazul VACCINARII. Aceasta trebuie sa devina OBLIGATORIE deoarece în fiecare lună 20.000 de părinţi refuză să îşi vaccineze copiii

Cititi va rugam si:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Dezvaluiri terifiante despre PRODUCATORII DE VACCINURI (partea 1 din 10): MERCK

Referitor la paragraful Dr. Fritz ter Meer, directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului Zyklon-B, a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar a fost eliberat după patru ani prin intervenția lui Rockefeller”, nu trebuie sa ne miram, caci mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Standard Oil condusa de Rockefeller.

Si asta nu este tot. Sa vorbim oleaca si despre familia de evrei Warburg:

Paul Warburg (1868 – 1932) impreuna cu fratii sai Max Warburg (1867 – 1946) si Felix Warburg (1871 – 1937), toti bancheri, au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania. Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff, la care se alatura si Otto Hermann Kahn (1867 – 1934).

Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan. De asemenea primul director Council on Foreign Relations

Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben. Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg. Mai mult, fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Nazismul a venit la putere in 1933, imediat incepand si prigoana impotriva evreilor. Insa de abia in august 1938 Max Warburg pleaca impreuna cu familia din Germania …

Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff, fiica lui Jacob Schiff.

In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co., formandu-se Warburg Dillon Read, redenumita apoi UBS Warburg, acum parte a UBS AG.

James Warburg (1896-1969, fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

 

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.“

 

Si ceva despre:

Henry Ford

Henry Ford (1863 – 1947), fondatorul Ford Motor Company si “parintele“ liniei de asamblare folosita in productia de masa. Mason.

IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri si cu Ford Motor Company. Mai mult, Henry Ford a fost un sustinator anti-semit al lui Hitler. Iar Hitler la randul sau a fost profund influentat de scrierile lui Ford si i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf. A fost unul din idolii sai , pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai.

Prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation. Iar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller.

Cititi va rugam si:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Cea mai ticaloasa fata a nazismului a fost insa EUGENIA. Dar si mai ticalos este faptul ca nu ei au inventat-o.

Unul dintre cei mai importanti eugenisti, Charles Benedict Davenport (1866 – 1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica.

Cu astfel de idei, a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche (1879 – 1966), antropologist, fost membru al partidului nazist. Acesta a  facut studii referitoare la grupele sanguine si rase. Avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor.

In 1904 , The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

Eugenics Record Office a fost finantata insa initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate.

În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.

Kaiser Wilhelm Institute (Kaiser Wilhelm Gesellschaft ) a fost fondat in 1911 si i-a avut printre directori pe  Walther Bothe, Peter Debye, Albert Einstein, Fritz Haber si Werner Heisenberg. Finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation.

Presedinte intre 1937 – 1940 a fost Carl Bosch (1874 – 1940), laureat in 1931 al premiului Nobel in chimie, care din 1935 devine presedintele IG Farben.

Cititi va rugam si:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button