X

CÂNTĂREȚUL etno, Marius Dragomir își dedică muzica MASONERIEI pe care o consideră SALVATORUL său

de null
Marius Dragomir – Mare maestru în muzica masonică

Marius Dragomir, un cântăreț celebru de muzică etno din România, și-a dedicat întreaga activitate lojelor masonice care l-au salvat de la sărăcie. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Până să ajungă în lojele masonice, situația acestui cântăreț scăpase de sub control, din punct de vedere financiar, și a culminat cu o grea cumpănă, un infarct în urma căruia s-a recuperat greu, iar perioada de refacere l-a lăsat fără angajamente și clienți pentru compozițiile sale. Ajunsese efectiv în imposibilitatea de a duce o viață decentă, scrie Libertatea.

A fost o perioadă în care șansa sa de a rămâne un muzician demn, unul care cântă la 11 instrumente muzicale, era cât pe ce să se spulbere, iar artistul ce a vândut aproape două milioane de exemplare cu un singur album, a ajuns să protesteze în felul său, în stradă, cu chitara în brațe, dorind să atragă atenția trecătorilor asupa modului în care cei ce trag frâiele în muzica românescă îi omoara cu indiferența pe artiștii clasici.

Restabilit financiar, solistul, compozitorul și dirijorul Marius Dragomir s-a mutat la Săcele, într-o frumoasă casă și își dedică noile creații celor ce l-a numit Mare maestru în muzica masonică.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Răspundem în fața lui Dumnezeu pentru fiecare alegere pe care o facem. Boala i-a fost îngăduită de Dumnezeu pentru a-l chema la pocăință. Ca artist, poți greși în fata lui Dumnezeu prin mesajele cântecelor interpretate. Răspundem in fata lui Dumnezeu cu toții de ceea ce scriem sau cântăm.

    Viata de artist umple sufletul de mândrie. E greu de acceptat o viata smerită după un șir de succese, dar nu imposibil. Numai un suflet mare poate sa-și asume smerenia! Dacă se călugărea, nu-și punea mântuirea în pericol!

    S-a băgat slugă la necurati! Sa nu-l văd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button