X

VIDEO (din vremea cand la tv inca se mai spunea cate ceva): GRAVELE URMARI ale VACCINARII in masa impotriva GRIPEI din … 1976

de null

Imagini pentru vaccine swine flu 1976

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform articolului Nevaccinaţii, victimele preferate ale gripei: cum ucid teoriile conspiraţioniste şi sistemul medical incompetent de pe Adevarul, preşedinta Asociaţiei „Mame pentru Mame“, Ana Măiţă, spune că refuzul românilor de a-şi vaccina micuţii are cauze multiple:

 

„Anumite grupuri informale au preluat din Occident cu mare succes, din păcate, discursul antivaccinist.  Ori românii au o mare apetenţă pentru teorii conspiraţioniste şi tot felul de bazaconii.”

 

Dar de ce exista discurs antivaccinist in Occident, nu ne mai spune.

Ei bine, acesta exista pentru ca in vest a lovit prima data napasta. Exemplele de decese si de oameni cu sanatatea distrusa din cauza vaccinurilor sunt enorm de multe iar faptul ca actualmente mass-media romaneasca le ascunde, nu inseamna ca ele n-au existat sau ca nu exista. Si daca tot vorbim de gripa, iata de exemplu inregistrarea unei emisiuni tv in care se investigau gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei din 1976:

http://www.youtube.com/watch?v=8elE7Ct1jWw

Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, care i-a nenorocit pe multi. In aceasta afacere urata a fost implicat sinistrul personaj Donald Rumsfeld, despre care puteti citi detalii la:

„Anti gripalul” TAMIFLU – vinovat pentru suicid, halucinații, confuzie și multe altele

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button