X

Ritual satanic în Germania: Tânără fiartă de vie în timpul unui carnaval cu vrăjitoare

de null

Poliția din sud-vestul Germaniei investighează cazul în care o tânără de 18 ani a fost fiartă de vie în timpul unui festival al vrăjitoarelor, scrie BBC News.

FOTO: https://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/methode%2Ftimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2Fb4a723b8-0a7e-11e8-9ed2-93cf9d74a2fe.jpg?crop=4869%2C2739%2C112%2C223&resize=685

Martorii au povestit că tânăra a fost legată, dusă până la un cazan și apoi băgată în apa clocotită. Ulterior, fata a fost abandobată în cazan pe marginea drumului. Trecătorii au chemat ambulanța, iar tânăra a fost transportată la spital.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Femeia a suferit arsuri de gradul doi pe o suprafață mare a corpului.

FOTO: https://www.thesun.co.uk/news/5508252/two-witches-drop-woman-18-into-a-cauldron-of-boiling-water-at-german-festival-leaving-her-with-horror-injuries/#

Polițiștii care anchetează cazul spun că au preluat cazanul în care a fost fiartă tânăra. Ei au adăugat că persoanele care au făcut parte din grupul vrăjitoarelor au fost identificate.

Breasla vrăjitorilor din Eppingen, cei care au organizat evenimentul, a declarat că a fost șocată de incident.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Breasla vrajitoarelor a fost socata!!
    ….
    Asta inseamna:
    1. Exista o organizare “mestugareasca” – breasla
    2. Nu banuiau vrajotoarele ca le va ancheta cineva din moment ce nebunia si pervertirea mentala sint prezente peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button