X

TRANSCRIPTUL documentarului VAXXED – De la Acoperire la Catastrofă

de null

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Brian era pe cale de a publica un document folosind date care ar fi putut veni numai de la o sursă din interiorul CDC., un informator/avertizor și, din acel moment, William Thompson, a fost un om marcat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BRIAN HOOKER (biolog):Andy s-a apropiat de mine și a spus: ESTE TIMPUL SĂ FACI PUBLIC, INFORMATORULUI CDC.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): În mod ironic, 12 ani mai târziu, în timp ce Thompson își dezvăluie sufletul lui Brian Hooker, în fața Congresului, Coolen Boyle este doar meschină aceleiași fraude vechi a CDC, dar de data asta, în fața unui jucător nou, și anume Congresmanul BILL POSEY din Florida.

BILL POSEY (congressman de Florida): Mă întreb dacă CDC a efectuat și facilitat studiul, care compara copiii vaccinați, cu copiii nevaccinați încă. Ați făcut asta?

Dr.BOYLE: Am făcut de fapt o serie de studii, uitându-ne la relația dintre VACCINURILE CU ETIL DE MERCUR ȘI AUTISM, ȘI ALTE DEFICIENȚE DE DEZVOLTARE.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog):Minciunile din partea CDC, erau încă la fel. Diferența acum, este că l-am avut pe William Thompson.

Dr.BOYLE:Vaccinurile și componentele acestora, ”nu” a crescut riscul de autism.

BILL POSEY (congressman de Florida): Timpul meu este foarte limitat aici. Deci, în mod clar, cu siguranță, fără echivoc, I-AȚI STUDIAT PE CEI VACCINAȚI VERSUS NEVACCINAȚI?

Dr.BOYLE:Nu i-am studiat pe cei vaccinați versus cei nevaccinați…de fapt…

BILL POSEY (congressman de Florida): Bine, nu contează. Oprește-te acolo. Acesta a fost sensul întrebării mele. Ați irosit două minute din timpul meu.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog):Brian a prezentat, de asemenea, un document într-un jurnal asemănător…numit Natura Neuroștiinței și, în acest document, el s-a referit în mod specific la o sursă anonimă de la CDC.

Și temerile mele cele mai rele s-au adeverit atuncă când, un jurnalist de la Natura Neuroștiinței, a contactat CDC, l-a contactat pe Walter Orenstein, mesajul a ajuns la Frank DeStafano, care apoi l-a trimis la co-autori spunând: Ține capul jos! Acest lucru poate veni spre voi.

BRIAN HOOKER (biolog):Frica a venit dintr-o dată, ca și cum am fi secat răul pentru Bill Thompson.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): I-am spus: ”Brian, trebuie să facem 3 lucruri: 1. Trebuie să-i obținem lui William Thompson un avocat specializat în informatori. 2. Trebuie să ne asigurăm că documentele sale sunt Posey, și 3. trebuie să-i dezvăluim numele.

Informatorii sunt în pericol, numai atâta timp cât singurii oameni care știu identitatea lor, sunt dușmanii lor.

VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM?

În ultimii 30 de ani, programul de vaccinare a copilăriei, s-a triplat.
În timp ce în SUA, rata de autism a crescut extrem de mult – de la 1 la 10.000, până la 1 din 50.

Zeci de lucrări de cercetare publicate, arată că DA…VACCINURILE ȘI AUTISMUL SUNT LEGATE.

Cu toate acestea, dezbaterea este aprinsă din 1986, în parte din cauză a
Legii Naționale a Prejudiciului Cauzat de Vaccinurile Copilăriei, a trecut de Congres, ca rezultat al influenței companiilor farmaceutice.

ACEASTĂ LEGE, ACOPERĂ COMPANIILE FARMACEUTICE DE RĂSPUNDERE PENTRU LEZIUNI ȘI DECESE CAUZATE DE VACCINURILE PE CARE LE FABRICĂ.

Vaccinuri, pe care guvernul federal, le recunoaște inevitabil ca fiind nesigure.

În loc de a da în judecată DIRECT companiile farmaceutice, părinții sunt obligați la o petiție…la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.
Și, în cazul în care oficialii federali se opun compensației, cazul este susținut în fața unui Tribunal de Revendicări.

MULȚI SE REFERĂ LA ACESTA, CA LA TRIBUNALUL VACCINURILOR.

Iată câteva fapte șocante despre așa-numitul Tribunal al Vaccinurilor:

Companiile farmaceutice, nu trebuie să participe la dezbateri, DELOC. (?!?)
Contribuabilii, plătesc pentru toate daunele. (?!?)

(De fapt, ce atâta mirare? Și la ei, ca și la noi – toate deciziile judecătorești ERONATE sau PROASTE care s-au transformat în oale sparte, se plătesc NU de către cei direct implicați și vinovați, ci de către contribuabili, inclusiv cele de la CEDO…iar lumea – și de la ei, și de la noi – PARADOXAL, parcă COMPLICE, ori PROASTĂ/PROSTITĂ DE-A BINELEA….TACE!)

OBSTRUCȚIONAREA JUSTIȚIEI

JIM MOODY: Începând cu anul 2000, au fost déjà mii de cazuri acumulate în Tribunalul Vaccinurilor, iar compensația medie pentru un copil autist, este de 5 milioane $.

(Mare brânză 5 milioane de dolari…la tiparnița lor de bani…și totuși, NIMIC nu compensează durerea părinților de a-și vedea copilul mutilat de un prăpădit de vaccin, conceput de o companie farmaceutică criminală, sprijinită întru totul de un Guvern zis american – la fel de criminal și de iresponsabil, străin parcă de viitorul americanilor, deci anti-național, aflat iată – la limita legii sau în afară de ea, NUMAI pentru a nu sucomba companii ucigașe, avide de bani…și asta, cu piciorul aproape scos din sec.20 și pășit în fraged/fragil sec.21!!!!)

Deci, faceți matematică. Guvernul se confruntă cu câteva sute de miliarde, eventual, UN TRILION DE DOLARI… ÎN RĂSPUNDERI.

(Da, dar la tiparnița lor de bani…SCOPUL DEPOPULĂRII, DACĂ NU… IMBECILIZĂRII POPULAȚIEI, scuză MIJLOACELE…oricare-ar fi ele, multe…știute de mulți dintre noi!
Așa că, prețul plătit e mic față de EFECTUL ATINS, dorit de ei.
Păi, orice om normal la cap, dacă vede că ceva nu e în regulă, distruge acel lucru care provoacă nereguli, pentru a intra în normalitate, nu? )

Pe măsură ce epidemia de autism a crescut, ei au trebuit să dezvolte un studiu fraudulos care ar disculpa MMR-ul, pentru a câștiga în mod deliberat cazurile din Tribunalul Vaccinurilor.

Astfel, la mii de solicitanți cu autism, li s-a refuzat justiția în Instanță, DE O CORUPTĂ ȘI ȘI DELIBERATĂ OBSTRUCȚIONARE A JUSTIȚIEI.

(Eu să fi fost într-un caz din ăsta… că mă duceam direct la Tribunalul Vaccinurilor, și le depuneam în poartă copilul devenit autist din pricina lor, să-l crească Ei, să aibă grijă Ei de el….până la moarte!
Și chemam și toate televiziunile, alături de toate familiile aflate în aceași stare/situație…ca să reacționeze prin rezonanță, la fel!
Nu mai zic că, în țara tuturor libertăților, unde se poate cumpăra ORICE, de la glonț la elicopter, dacă mă înfuriam pe tâmpiții-ăștia iresponsabili, obraznici și tupeiști…intram cu tancul peste ei…luându-i la rând – Tribunal, Guvern, dar…MAI ALES COMPANIILE FARMACEUTICE…TOATE!
Pe cele din urmă, dar nu în ultimul rând, vinovate de mutilarea pe viață a atâtor copii, luam un AG-7 și-i spulberam de pe fața pământului!)

ESTE UNA DINTRE CELE MAI LIPSITE DE ETICĂ DECIZII MEDICALE, DIN TOATE TIMPURILE, PENTRU CĂ A FOST FĂCUTĂ CU CUNOȘTINȚELE NECESARE DE A SACRIFICA ACEȘTI COPII, CA UN AFRONT DIRECT CĂTRE MANDATUL CONGRESULUI, CĂ ACESTEA AR FI TOATE COMPENSATE.

Din 1986, Tribunalul Vaccinurilor, a plătit aproximativ despăgubiri în valoare de 3 miliarde de dolari.
CDC, a folosit în mod fraudulos studiul referitor la vaccinul MMR, negând implicarea acestuia în declanșarea la copii, a autismului.

DELL BIGTREE (jurnalist medical): În toamna anului trecut, am primit un apel de la o sursă din interior care mi-a spus că, în două săptămâni, avea să fie un informator de la CDC, care va ieși și va spune că CDC a comis o fraudă pe studiul MMR, și că ei de fapt, știau că MMR cauzează autism.

Vreau să spun, asta e o poveste uriașă.
Din păcate, a fost o poveste pe care nu aș fi în măsură să o spun la un talk show medical pentru că, o mulțime din finanțările noastre, vin din industria farmaceutică.
De asemeni, eram foarte buni prieteni cu CDC care-a apărut în emisiunea noastră, de multe, multe ori.

Dar am știu că, odată ce povestea va ieși la iveală, două săptămâni mai târziu, că mass-media ar fi interesată…FOX, CNN, MSNBC…

Vorbim despre cea mai mare poveste medicală din ultimul deceniu, sau cel puțin al doilea. Așa că, au venit cele două săptămâni.
Am văzut un film care a fost postat de Andrew Wakefield și Brian Hooker, și am auzit cuvintele lui William Thompson și mărturisirea lui…”Oh, Doamne! Nu pot să cred că am făcut ce am făcut. Dar am făcut-o. Totul este acolo.”

Și am privit blogosfera cum a luat-o razna – Tweetter, Facebook, social-media, toată lumea vorbește despre asta, dar nicio sursă mass-media nu s-a apropiat de poveste.
De fapt, cineva a pus povestea pe CNN.
Pe iReport, și CNN a dat-o jos.
Și, în acel moment am realizat…așteaptă-un minut.
Nu numai că talk-show-ul meu medical este produs de industria farmaceutică, TOATĂ TELEVIZIUNEA ESTE.

Niciodată nu aveam să obținem această poveste.
Dar, cu siguranță, am avut o poveste.

Lătrăii de serviciu, de la ei:

ABC NEWS: Un focar de rujeolă foarte contagios. Un focar major.
CNN: Un focar de rujeolă!
-Rujeola se răspândește în America.
-Acest focar nu dă niciun semn că s-ar diminua.
Dar, în 2014, numărul s-a triplat de la 644 cazuri de rujeolă, raportate în 27 de state.

DOREEN GRANPEESHEN (psiholog):Deci, e într-adevăr uimitor să se ia în considerare numărul de cazuri de autism din fiecare an, în contrast cu, să spunem numărul de copii care au contractat pojar, mergând la Disneyland.
Este un număr mic de copii care a luat rujeolă, și este un vast număr de copii care sunt diagnosticați în fiecare zi, cu autism – 1.082.353 de cazuri de autism, în 2014.

La CNN, Dr.SANJAY GUPTA: Nu știm ce cauzează autismul.

Vreau să spun, că e correct să spunem.
Nu suntem siguri în comunitatea științifică ce cauzează autismul, dar noi știm, că nu din cauza vaccinurilor.

(păi, dacă NU EȘTI SIGUR, cu toată armata comunității științifice, taci naibii din gură! Dacă NU vaccinurile sunt cauza, DE CE copiilor li se declanșează autismul de pe urma lor?!)

DELL BIGTREE (jurnalist medical): Acum, eu nu spun că Sanjay Gupta e un tip rău. De fapt, cred că el încearcă să facă mai mult bine, la fel cum fac mulți alți medici.
Dar, dacă aceștia sunt mințiți de către organismul științific care le oferă informațiile, ceea ce se întâmplă cu noi toți?
Ce se întâmplă dacă un medic bun vede aceleași date pe care le-am văzut eu?

La TV:
-Deci, tu practic, ești om de știință.
Studiezi asta, și te simți 100% confortabil.
Chiar ai spus că ai copii, așa că ești un familist.
Te-ai simți foarte – de cât timp ești medic, și care e specialitatea ta?
Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie): Sigur. Sunt medic de familie de peste 10 ani, și tratez familii, pe toată lumea – de la nou-născuți, și până la cel mai în vârstă pacient al meu, care are 96 de ani.
DELL BIGTREE (jurnalist medical): Și, administrezi vaccinuri, ca parte din asta?
Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie):Da, administrez vaccinuri.
În clinica noastră, urmărim recomandările CDC, și dăm aceste informații pacienților noștri și le dăm un program când copii lor vor trebui să fie vaccinați și așa mai departe.

Jurnarlistul medical, alături, la o masă, adresându-i-se unui tip:

DELL BIGTREE (jurnalist medical):E ceva ce vreau să-ți arăt. Aceasta este o plângere oficială cu privire la ceea ce i-a fost dat de William Thompson, informatorul de la CDC, bine?
Există, de asemenea, unele materiale de referință aici, și lucruri de genul ăsta.
O să-ți dau timp să te uiți peste.
Studiază atâta timp cât vrei, bine?
Când simți că ai înțeles despre ce este vorba, știu, îți va lua ceva timp.
Apreciez timpul acordat.

-În regulă.

-În regulă? Bine.

Apoi, din nou în discuție cu Dr.Rachael Ross:

-Așa că, ți-am trimis ce William Thompson a spus că este fraudă la CDC, toate acele date care lipseau.
-Ai avut ocazia să te uiți într-adevăr, peste?
-Este de necrezut, într-adevăr…modul în care datele au fost schimbate ostentativ. M-au făcut să mă întreb dacă această organizație care mandatează cum practic medicina în ultimii 10 ani, dacă mint în legătură cu acest lucru, sau au lăsat date să scape despre acest studiu special, DESPRE CE ALTCEVA AȘ PUTEA SĂ MAI FIU MINȚITĂ?

Îl arată în birou, la masă, pe tipul în albastru, studiind hârtiile date de jurnalistul medical:

Dr.JIM SEARS (pediatru): Încă încerc să diger totul, deoarece acest studiu, care-a fost folosit pentru a da un fel de răspuns definitiv nouă, pediatrilor, că MMR-ul nu are nicio legătură cu autismul, MĂ SIMT CA ȘI CUM AM FOST MINȚIT.
Atunci când au stabilit să facă acest studiu, au vrut să se uite la date, și să interpreteze datele.
DAR EXISTĂ DATE PE CARE AU DECIS SĂ LE IGNORE.
DATELE PE CARE LE-AU EXCLUS, AU FOST ÎNTR-ADEVĂR, FOARTE SEMNIFICATIVE.

Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie): Gândește-te la asta. Este o afacere mare. Este o chestie majoră pentru un medic să aibă de-a face cu faptul că, în ultimii 10-20 de ani, am putut, potențial…SĂ DISTRUGEM CREIERUL COPIILOR.

Dr.JIM SEARS (pediatru): Tot ceea ce le-am spus pacienților mei în ultimii 10 ani, a fost bazat pe minciună și o mușamalizare.

Rep.BILL POSEY, 29 Iulie 2015: Părinții care iau decizii cu privire la sănătatea copiilor lor, merită să aibă cele mai bune informații disponibile.
Aceștia, ar trebui să poată conta pe agențiile federale, pentru a le spune adevărul.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Odată, eu și Brian l-am încolțit pe Bill Thompson, și el și-a angajat un avocat pentru informatori.
A furnizat toate documentele sale pe studiul fraudulos al CDC, congresmanului Bill Posey, care apoi a mers în fața Congresului.

Rep.BILL POSEY, 29 Iulie 2015: Având în vedere natura documentelor informatorului, precum și implicarea CDC, o audiere și o temeinică și o investigație, este justificată.
Așa că, întreb Domnule Președinte, vă rog, îmi implor colegii din Comitetele de Atribuire, vă rog, vă rog să luați acțiune. Vă mulțumesc, Domnule Președinte.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog):Sunt acum, 7 luni de când congresmanul Bill Posey a cerut Congresului să-l citeze pe Bill Thompson, ȘI NU AU FĂCUT NIMIC.

BRIAN HOOKER (biolog): Bill Thompson, vrea să fie citat de Congres. În calitate de angajat CDC al Guvernului Federal, el nu poate vorbi în mod voluntar, din cauza amenințării cu închisoarea.

Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie): William Thompson, trebuie să meargă neapărat în fața Congresului. Trebuie să iasă în fața întregii națiuni. Toată lumea trebuie să audă ceea ce are de spus.

DAVID WELDON: El trebuie să fie adus forțat în fața unui comitet, în Congres, iar JULIE GERBERDING trebuie să fie adusă și scoasă din birou, pentru că aceasta este o revelație foarte stânjenitoare.
Pentru că acest cercetător să iasă înainte și să spună acum că ei într-adevăr ascundeau în mod deliberat informații critice despre legătura dintre vaccinul MMR și AUTISM, O ORIBILĂ, ORIBILĂ EVOLUȚIE.

DELL BIGTREE (jurnalist medical):Abaterea de la un plan de analiză, omiterea datelor cruciale, distrugerea documentelor, obstrucționarea Justiției, inducerea în eroare a Congresului, prejudiciul cumplit copiilor nevinovați. Acest lucru trebuie investigat.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Tu și cu mine suntem de accord. SIGURANȚA VACCINURILOR, NU TREBUIE SĂ FIE ÎN CDC. Absolut. Și, desigur, o agenție asemănătoare cu Consiliul Național pentru Siguranța Transportului.

DAVID WELDON:Următorul lucru pe care trebuie să-l facă: cineva trebuie să reintroducă proiectul de lege Weldon-Maloney. Trebuie să fie adoptat foarte, foarte repede. Și trebuie revocate toate responsabilitățile pentru siguranța vaccinurilor de la CDC.

BRIAN HOOKER (biolog): Acești copii au fost mutilați prin acțiunile directoarei CDC, COLEEN BOYLE, împreună cu DESTEFANO, MARSHALYN YEARGIN-ALLSOP, și TANIA BHASIN

-Fiul meu a fost infirm, timp de 17 ani. Cred că închisoarea este prea bună pentru aceste persoane care au săvârșit aceste fraude.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Noțiunea de vaccinare a copiilor, protejarea copiilor împotriva infecțiilor grave, cu vaccinuri care sunt sigure și eficiente, este lăudabilă.
Ai auzit despre izbucnirea focarului de rujeolă în Disneyland, și apoi, ei încearcă să vândă vaccinul MMR. Noi nu am văzut cazuri de autism raportate ca o consecință a vaccinului unic, NUMAI DE LA VACCINUL TRIPLU!
Așa că, sentimentul meu este că TREBUIE SĂ EXAMINĂM POLITICA DE VACCINARE, PESTE TOT.
Dar, în primul rând, eu cred că putem face problema într-o măsură mai mică dacă vom separa aceste vaccinuri, în vaccinuri singulare de rujeolă, oreion și rubeolă.

STEPHANIE SENEF : Nu-mi pot imagina ce va să fie în cazul în care într-adevăr, ne vom confrunta cu un viitor în care, jumătate din copiii născuți, ajung în spectrul autismului. Vreau să spun, va fi atât de disruptiv sistemul școlar…vor fi atât de puțin bani pentru a se putea cheltui pe copiii normali, pentru a-i ajuta să-i aducem, să-i educăm.

(Sigur! Inversarea rolurilor: minoritatea devine majoritate, iar majoritatea se supune minorității – LA PROPRIU, ȘI LA FIGURAT!
Au reușit până acum în privința multor aspecte socio-economico-psihologice, legate de normal-anormal, inversându-le pervers…de câteva decenii!
Rezultatele déjà sunt înfricoșătoare și se apasă în continuare pe accelerație. De către cine? De către demenții, dereglații lumii, care-s ȘI cei mai bogați!)

VOM AVEA DOAR COPII EXTREM DE BOLNAVI, ȘI PĂRINȚII CARE VOR FI ATÂT DE ÎNNEBUNIȚI DE ACEASTĂ PROVOCARE DE A CREȘTE ACEȘTI COPII, CARE SUNT ATÂT DE BOLNAVI, ÎNCÂT SOCIETATEA NOASTRĂ, NU VA FI ÎN MĂSURĂ SĂ SE CONCENTREZE PE NIMIC ALTCEVA.

MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): Implicațiile acestui lucru pentru țara noastră, pentru competitivitate ca națiune, pentru economie, sunt massive. Ei trebuie să cunoască, și ei știu sigur că există o urgență națională.

STEPHANIE SENEF : Adică, acest lucru, va fi o catastrofă cumplită dacă am lăsa să se întâmple.

DELL BIGTREE (jurnalist medical):Ce vei spune data viitoare când vei vedea o mamă cu copilul ei în brațe, și acea mamă te întreabă: Dr.Rachel, este vaccinul MMR sigur?

Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie):Voi spune: știi, sincer…eu NU am de gând să le fac vaccinuri MMR, copiilor mei, și iată de ce:

LA FIECARE 7 MINUTE, UN COPIL DIN SUA, ESTE DIAGNOSTICAT CU AUTISM.

De dragul copiilor noștri, luați legătura cu liderii voștri politici și solicitați următoarele:

Ca Congresul să-l citeze pe Dr.William Thompson și să investigheze frauda CDC. Abrogarea de către Congres, a Legii Naționale a Prejudiciului Cauzat de Vaccinurile Copilăriei din 1986, a producătorilor, pentru daunele cauzate de vaccinuri.Ca, vaccinul singular de oreion, pojar și rubeolă să fie pus la dispoziție, imediat. Ca, toate vaccinurile să fie clasificate ca medicamente farmaceutice și să fie testate în mod corespunzător.

Toți cei de mai sus, au fost invitați să ia parte la acest documentar, dar toți au refuzat:

Frank DeStefano
Coleen Boyle
Marshalyn Yeargin-Allsop
Tanya Bashin
Walter Orenstein
And
Julie Gerberding

Sfârșit.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button