X

TRANSCRIPTUL documentarului VAXXED – De la Acoperire la Catastrofă

de null

La TV, un bou: ” Nu există niciun motiv întemeiat pentru a alege să nu faci un vaccin!!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce spun diferiți părinți:

-El a primit vaccinul MMR și DTaP, și în câteva zile, NU A MAI VORBIT. 

-Vărsături gen proiecțil, convulsii…A ORBIT LA OCHIUL STÂNG.

-Vaccinurile, ne-au luat copilul sănătos și fericit, i-au făcut rău li l-au îmbolnăvit.

-A PIERDUT TOATE CUVINTELE PE CARE LE ȘTIA.

-NU A MAI PUTUT SĂ VORBEASCĂ, ȘI-A PIERDUT CONTACTUL CU OCHII, LA FEL CUM AI ÎNTOARCE UN BUTON.

Și ce susține acelaș BOU, la TV: În cazurile în care vaccinurile ar fi nesigure, cred că aceasta ar fi o discuție interesantă și rezonabilă.

Tot la TV:
-Evident că unele minorități sunt afectate de chestia asta. Nu înțeleg de ce acest lucru este controversat.
-Vaccinurile sunt sigure, vaccinați-vă!
-E ca și cum ai zice: Știi ce? Taci dracului din gură! Lasă-mă să iau fiecare vaccin pe care Merck vrea să mi-l bage pe gât.

Altă vită manipulatoare, de la CNN: Autismul nu este un efect secundar al vaccinării, sau să-l spun în alt mod pentru că unii oameni nu vor să audă acest lucru bine, vaccinurile nu cauzează autism.

Alte opinii, de la o armată nunumărată de părinți care-și expun cazul, și necazul:

-Ascultați bine. VACCINURILE POT…ȘI CAUZEAZĂ AUTISM.
-Nepotul meu…
-Lilly, fiica mea…
-Fiul meu a fost complet vaccinat.
-Fiul meu Jackson…
-Am avut un băiat sănătos, în curs de dezvoltare…
-Vă rog să asculțati bine…VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM!
-Într-o zi, toată lumea va știi adevărul despre vaccinuri. Ascultați bine!

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:De fapt, cred că cele mai interesante rezultate a celor cu pretenții, sau a celor izolați care nu pun întrebări adiționale, EFECTUL ESTE ÎN UNDE CREZI CĂ SE VA ÎNTÂMPLA.

BRIAN HOOKER (biolog): În autismul izolat, el a văzut un efect foarte, foarte puternic, specific acelor copii care au primit vaccinul MMR, la timp.

Atunci când Bill Thompson a rulat aceste numere, a văzut un efect astronomic. Unele dintre numere, erau de fapt riscurile relative, care-au fost de șapte-opt ori mai mari cu acești copii (700%increased risk of autism) care au fost diagnosticați cu autism izolat doar, niciun alt diagnostic comparativ cu aceste controale.

-Autismul izolat este confuz, pentru că sună nesemnificativ, dar este într-adevăr o mare problemă pentru că toții copiii, indiferent de rasă, sunt expuși riscului. De exemplu sora mea de 18 luni, ar trebui să facă vaccinul MMR chiar acum.
Dar dacă-l face, are de 7 ori mai multe șanse să devină autistă, decât în cazul în care părinții mei așteaptă inițial, după vârsta de 3 ani,
Deci, eu sper că părinții mei vor aștepta.

DELL BIGTREE (jurnalist medical):Iată ce este cu adevărat înfricoșător. Când ne uităm la autismul izolat, vedem că există o creștere în incidentele de autism, de până la 7 ori mai mare pentru cei care-au primit vaccinul între 12 și 18 luni, comparativ cu cei care l-au făcut după vârsta de 3 ani.

Dar, haideți să ne înțelegem perfect. Fiecare copil din acest studiu, a primit vaccinul MMR. Care ar fi numerele dacă ai compara copiii care-au primit vaccinul între 12-18 luni, comparativ cu copiii care nu au primit niciun vaccin, absolut deloc?

Acesta este adesea menționat, că studiul VACCINAT versus NEVACCINAT, iar CDC REFUZĂ SĂ FACĂ ACEST LUCRU, chiar dacă fiecare medicament pe care îl luăm, a trecut exact prin genul acesta de studiu. Există un grup care ia medicamentul, și apoi îl compară cu grupul care nu ia medicamentul, și ei văd dacă există mai multe efecte secundare și complicații în grupul care ia medicamentul.

Deci, DE CE refuză CDC în a face STUDIUL VACCINAȚI versus NEVACCINAȚI?

Probabil, pentru că atunci când ne uităm la rezultatele acestui studiu, NE DĂM SEAMA CĂ RISCUL AR FI ASTRONOMIC și este probabil să fie, UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE MOTIVE PENTRU CARE VEDEM CREȘTEREA EXORBITANTĂ DE AUTISM LA NIVEL MONDIAL.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): La fel ca și copiii afro-americani, cei de la CDC au intrat în camera de ședințe și au ciopârțit și tăiat datele, într-un efort de a scăpa de acest efect.

Acestea sunt notițele luate de Coleen Boyle (Șefa CDC) în acea ședință, modul în care au planificat să prezintele datele pe aceste grupe de vârstă; dar, după ce i-au fost prezentate datele, ea scrie ”reformatat” și-apoi adaugă ea, noi grupe de vârstă.

Chiar și acest lucru nu a reușit să obțină efectul dorit deoarece, în cele din urmă, au omis pur și simplu descoperiri relevante din studiu, care nu au fost menționte deloc.

(Adică bezmeticii ăștia, așa-ziși oameni de știință, cercetătorii lui pește prăjit, ABIA atunci când li s-a cerut socoteală dreaptă, au cotit-o, bâlbâind ca proștii și neaveniții, în ciuda evidențelor reieșite din studiu, a descoperirilor relevante….păi ăștia-s criminali sadea!
Nu merită decât închisoarea pe viață sau creșterea și educarea milioanelor de copii afectați de autism din cauza lor, alături de multi-naționalele farmaceutice care fabrică moartea omului normal, transformându-l într-un zombie nevricos, asistat toată viața, pentru a nu-și face rău sieși sau celorlalți.)

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Doar mă uitam la ea, și mi-am spus: Oh, Doamne! NU POT SĂ CRED CĂ AM FĂCUT CEEA CE-AM FĂCUT…dar am făcut-o. Da.

Rep.DAN BURTON, 10 Decembrie 2002: Deci, totul este acolo. Iar tu, care ești în domeniul sănătății, tu, care conduci agențiile de sănătate în această țară și care stai astăzi aici, AI OBLIGAȚIE FAȚĂ DE ACEȘTI COPII PE CARE TOCMAI I-AI VĂZUT ACOLO, pentru a te asigura că aceste studii sunt complete, aprofundate, astfel încât lumea să știe că avem toate detaliile. ȘI TU NU AI ASTA.

Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut, pentru că acesta a fost un subiect atât de important, a fost să-i forțăm să depună mărturie, astfel încât să fie sub jurământ. Și, în cazul în care ei au mușamalizat rezultatele unui studiu, ȘI AU FĂCUT-O DELIBERAT, AU FĂCUT O C R I M Ă.

Înainte, era 1 la 10.000, iar acum este de 1 din 250 de copii care sunt distruși în această țară, CARE AU AUTISM.
Acum, acei copii vor crește, nu vor muri.
Nu e ca și cu o mulțime de alte boli, când aceștia se infectează și cad morți.
Ei vor trăi până la 50-60 de ani.
Acum, CINE CREZI CĂ VA AVEA GRIJĂ DE EI?

Vom fi noi, noi toți, contribuabilii.
Și va costa, cred așa cum ați spus d-ră Mooney…mii de miliarde de dolari!

DECI, NU PUTEM LĂSA COMPANIILE FARMACEUTICE ȘI GUVERNUL, SĂ ACOPERE MIZERIA ASTA, PENTRU CĂ NU VA MERGE DEPARTE.
Și va costa contribuabilii, mii de miliarde mai mult, DACĂ MAI AȘTEPTĂM ÎN JURUL PROBLEMEI.

Și pentru FDA și HHS și AGENȚIILE DE SĂNĂTATE, pentru a continua să se ascundă în spatele acestei fațade că au ”existat” studii concludente dovedind contrariul, este pur și simplu, deasemenea greșit.

DELL BIGTREE (jurnalist medical): Așa că, CDC nu a făcut acest studiu doar în interiorul unei bule, de fapt, era exact OPUSUL.
Erau foarte criticați.
L-ai avut în față pe congresmanul Dan Burton în fața Congresului, cerând răspunsuri despre mercur și studiile vaccinului MMR și conexiunea cu autismul.

DAVE WELDON, congressman de Florida, ajunge la JULIE GERBERDING cu plângeri grave privind modul în care el crede că toată această problemă este manipulată.

Mai mult decât atât, Departamentul de Justiție solicită fișiere și date de la CDC, din cauza unui studiu anterior, numit VERSTRAETEN, studiu care-a avut foarte multe erori, arătând că a avut loc O FRAUDĂ ȘTIINȚIFICĂ, astfel încât acestea, au fost suspecte.

Așa că, dacă te uiți la e-mail-urile pe care ni le-a furnizat Thompson, poți vedea că el ajunge la managerul de linie, Dr.MELINDA WHARTON (director CDC), care a aruncat în sus avertismente, spunând: Am vorbit mai întâi cu voi în septembrie 2002 privind rezultatele sensibile cu care ne-am luptat în STUDIUL MMR/AUTISM.

CUM SĂ TE LUPȚI CU REZULTATELE ȘTIINȚIFICE?

Adică, faptele sunt fapte, datele, sunt date. Nu are niciun sens.

Așa că, l-ai avut pe Dan Burton suflându-le în ceafă, Departamentul de Justiție solicitând dosare, și William Thompson descoperă că Coleen Boyle a adus un avocat pentru a o ajuta să decidă ce materiale sunt prea sensibile, pentru a le furniza Departamentului de Justiție.

Acest lucru, evident, îl sperie pe William Thompson pentru că mai târziu, în e-maill-ul către Wharton, el spune: Îmi voi angaja propriul meu avocat – personal, și este extreme de regretabil faptul că trebuie să fim preocupați dacă propriile noastre drepturi legale sunt acoperite, atunci când participă la un studiu ca acesta.

Ce se petrece aici? Avem oameni de știință guvernamentali practicând avocatură, peste un studiu de siguranță pentru copii!
Evident, acest lucru nu stă bine deloc cu Dr.Thompson pentru că, la sfârșitul acestui e-mail, el face ceea ce pare a fi o amenințare clară pentru mine: Nivelul meu de îngrijorare, de asemenea, m-a făcut să iau în considerare în mod serios, să mă scoată ca autor privind proiectul de manuscris.

Așa că, apoi câteva zile mai târziu, Thompson, scrie în mod direct Doctorului WALTER ORENSTEIN, Șef al Programului Național de Imunizare, spunând: Nu sunt interesat în a fi implicat în toată tevatura politică, care se va crea împreună cu acest studiu.

Thompson, a mers până la vârful departamentului său. Adică, nu obținem niciodată un răspuns de la Walter Orenstein, dar Thompson este foarte clar despre ceea ce s-a întâmplat în continuare.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Cei de sus au vrut să facă anumite lucruri, iar eu m-am complăcut în situație, împreună cu ei. În ceea ce privește ierarhia de comandă, am fost numărul 4 din 5.

BRIAN HOOKER (biolog):Dr.Thompson a vorbit despre distrugerea documentelor și că, în toamna anului 2002, 1.072 a avut loc o întâlnire, cu coșul de gunoi lângă ei, și AU SELECTAT DOCUMENTELE CARE URMAU SĂ FIE DISTRUSE.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Am condus toată analiza despre DeStafano. Literalmente, toți ceilalți, au scăpat de toate documentele. Deci, singurele documente care mai există din acest studiu, sunt ale mele.

BRIAN HOOKER (biolog):Aceste documente, nu au fost de evidență federală. AU FOST DOCUMENTE FOARTE IMPORTANTE, deoarece acestea, au demonstrat un efect semnificativ statistic, foarte puternic.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): El a simțit că în mod corect, ar fi să distrugă aceste documente. Așa că, el a păstrat în biroul său împreună cu exemplare tipărite, fișierele computerizate pentru acest studiu.

BRIAN HOOKER (biolog):A existat un rezultat dramatic diferit, care a fost prezentat înainte, și după intervalul de timp în care Thompson, a susținut că aceste date au fost distruse.
În cazul în care nu aș fi avut documentele înainte de octombrie 2002, nu aș fi avut niciodată ceva care să arate că au avut de fapt rezultatele în mână, și au decis să distrugă aceste rezultate.

Am depus o plângere formală la Biroul de Cercetare a Integrității, și la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.
Cineva mi-a spus că, nu cu mult timp după ce plângerea a fost depusă, iar scrisoarea a spus că în esență, fiecare co-autor, cu excepția Dr.Thompson, au negat că orice astfel de întâlnire a avut loc.

Au negat că orice material a fost distrus sau aruncat.
L-au făcut pe Dr.Thompson, mincinos.
Era cuvântul lor, împotriva cuvântului lui.
Dr.Thompson a prezis că acest lucru se va întâmpla.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Sunt lucruri pe care nu le-am împărtășit cu tine, pentru că nu le pot dovedi, și cu asta că confrunt.
Nu vreau să împărtășesc lucruri cu tine, pe care nu le pot dovedi, că acestea nu sunt înregistrări solide, pentru că sunt îngrijorat de faptul că celelalte 4 persoane, vor complota și vor spune: ”Nu, asta nu e adevărat.”

BRIAN HOOKER (biolog): Dr.Thompson mi-a furnizat notițe de la acea ședință, pentru exact momentul în care co-autorii vor pretinde că nicio întâlnire nu a avut loc.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Asta este tot ce văd din nou, și din nou și din nou, în cazul în care acești oameni de știință fac doar lucruri josnice, complet lipsite de etică, și NIMENI NU-I TRAGE LA RĂSPUNDERE.

DELL BIGTREE (jurnalist medical): Uite, de îndată ce ai datele, un studiu științific ca acesta, este un proces relativ simplu. Procesezi datele, obții rezultatele, și apoi publici aceste rezultate în ziar. În planul lor de analiză, acest studiu trebuia să dureze doar 6 luni, din mai 2001 până în decembrie 2001.
Așa că, dacă nu ar fi distrus datele, DE CE ACEST STUDIU A DURAT 4 ANI?

(Simplu! Ca să pună în aplicare Planul Ocultei Mondiale = distrugerea pe orice cale și sub orice motiv a populației pământului – prin aer , prin cutremure provocate, prin apă, prin distrugerea pânzei freatice, prin deversări intenționate de reziduri chimice, menajere sau de țiției, apoi prin medicamente netestate suficient, prin hrană, prin manipularea auditivă și vizuală spre plăceri și împătimire….
DE CE oare dintre copii, taman băieții erau cei mai afectați?
Datorită faptului că, ajunși la maturitate sunt mai puternici decât femeile, au judecata mai rece, mai clară, sunt întreprinzători, au curaj, pot determina evenimente prin creearea de situații care să schimbe istoria, fața lumii, șamd… DECI, UN POTENȚIAL PERICOL LA ADRESA OCULTEI!)

ÎNTREBAREA PE CARE TOATĂ LUMEA AR TREBUI S-O PUNĂ CDC-lui, este: CE NAIBA S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE OCTOMBRIE 2002, ȘI FEBRUARIE 2004?

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Motivul pentru care nu se vede nimic circulând despre studiu, este pentru că am fost 5 dintre noi, în spatele ușilor închise, timp de 2 ani.

DELL BIGTREE (jurnalist medical): Așa că, după 2 ani de întâlniri secrete în spatele ușilor închise, DeStefano apare cu varianta finală a studiului MMR, și vor s-o prezinte Institutului de Medicină.

DAVID WELDON: Angajații din Institutul de Medicină, s-au mutat: din industrie – guvern – mediu academic – guvern – industrie. ȘI SE MUTĂ DE COLO-COLO…SUNT ACEIAȘI OAMENI.

(ca politicienii, din partide – ba aici la partidul X, ba dincolo la partidul Y, sau în partidul Z, ori în combinații luate câte k(k) și, tot așa…se poartă înfracționalitatea ”intelectual-academică”, precum Hopa Mitică – cad în cur și VEȘNIC SE RIDICĂ!)

Nu a existat un polițist foarte bun în toate acestea pentru a se asigura că într-adevăr, studiile privind siguranța vaccinului sunt effectuate în mod corespunzător, și că sunt effectuate în mod obiectiv.
Pur și simplu nu mi se părea că rulam un sistem care era credibil.

(Auzi și la ăsta! UN SINGUR POLIȚIST CU TOATĂ POVARA ASTA ÎN SPATE?
Dar vraful de reclamații și situații dramatice, altele tragice – televizate sau nu – în care tot mai mulți copii deveneau tembeli pe viață din cauza vaccinurilor, NU a atras atenția celor de deasupra CDC-lui sau a Congresului, mai devreme de 4 ani?

Și, ce să facă un simplu polițist cu o armată de rahați academici plutitori pe care în genere lumea se bazează pentru că au multă carte din care-și fac PARTE-N PARTE?
Că de fapt ei pluteau suav ca niște rahați ”respectabili” de colo-colo, în funcție de valurile puterii și-a coruperii care-i balansa, fie pentru detensionare, fie spre reimpulsionare și îmbogățire…ba ca ”experți” în industrie, ba la catedră, ba în Guvern și vice-versa, aici nu s-a sesizat nimeni!?

Dar medicii-pediatrii, asistentele, cei de la Urgențe pe mâna cărora ajungeau din vreme-n vreme milioane de copii cu febră puternică și convulsii ori zdruncinături ciudat de severe, NU le-a dat nici-unora de gândit că SIGUR ceva nu este în regulă în compoziția vaccinurilor?!

ȘI ĂȘTIA AU FOST COMPLICI! Iar în urma generalizării efectelor iremediabile, asistentele, medicii trebuiau la un moment dat să refuze dozele de vaccin și implicit, vaccinarea copiilor!)

DAVID WELDON: I-am scris lui JULIE GERBERDING, și am rugat-o să amâne reuniunea Institutului de Medicină din 9 februarie.
Acest raport, Raportul Institutului de Medicină, l-am vrut amânat din cauza proecupării mele că acest lucru, nu a fost un exercițiu pentru descoperirea adevărului, dar întâlnirea a fost în schimb condusă de dorința scurt-circuitării unei cercetări importante, și de a trage concluzii premature.

DELL BIGTREE (jurnalist medical):Problema este William Thompson, fiind om de știință principal, el va trebui să prezinte concluziile, și nu e fericit s-o facă!
De fapt, el este atât de supărat, CĂ TRECE PESTE AUTORUL PRINCIPAL – DESTEFANO, PESTE WALTER ORENSTEIN, TOT DRUMUL PÂNĂ LA ȘEFA CDC – DR.JULIE GERBERDING.

(D-apăi domnule dragă, numai fețele ăstora când le vezi, expresia lor (fie că ”zâmbesc”, fie că sunt gravi, serioși…zici că privești niște ARĂTĂRI, nu oameni!
Parcă-s de la Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds!
Eu zic că poartă măști peste adevărata lor față, iar dacă nu…acel ceva din interior ieșit în afară, ca o amprentă pe chipul lor, te contrariază, pentru că exprimă o caricatură de rânjet, chinuit să se ”nască”, neradiind lumină, bucurie, simpatie sau sinceritate… fiind mai degrabă sinistru, aproape inuman!
Cine știe? Poate rânjesc coclelii dinlăuntrul lor….)

Și, într-un e-mail, el spune:
”Dragă Dr.Gerberding,
Va trebui să prezint mai multe rezultate problematice, privind asociații statistice între vaccinul MMR și autism, în principiu, spunând: Eu nu voi continua această minciună.
Dacă m-ați pus pe mine acolo, eu voi spune adevărul.

JIM MOODY: Thompson a fost inițial programat să ofere o informare, pentru că el a spus practic directoarei Gerberding, că el ar trebui să spună că există o relație de cauzalitate.
A fost schimbat în ultimul minut cu Frank DeStafano, care-a fost capabil să raporteze Institutului de Medicină, ÎN MOD FALS…CUM CĂ NU AU GĂSIT NICIO ASOCIERE ÎNTRE MMR ȘI AUTISM.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Institutul de Medicină, a fost punctual fără întoarcere. Așa că, lipsit de adevăr, Institutul de Medicină, a declarat vaccinul MMR ca fiind sigur.

DAVID WELDON:A fost o grabă de judecată, pentru a închide ușa permanent și complet legăturii dintre vaccinul MMR și autism.
Este absolut îngrozitor că, o mare parte din ceea ce am spus, s-a dovedit a fi exact adevărat.
EI AU ÎNCERCAT SĂ SCURT-CIRCUITEZE CERCETAREA.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Este cel mai de jos punct al carierei mele, așa că, am mers înainte cu acea hârtie.

DELL BIGTREE (jurnalist medical):După munca lor genială asupra studiului MMR, DeSTefano și echipa lui, au primit un premiu de la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.
Apoi, câțiva ani mai târziu, Dr. JULIE GERBERDIN a primit un premiu propriu.
Un loc de muncă foarte bine plătit, ca Șef al Diviziei de Vaccinuri, la MERCK.
În mod cert, Merck a apreciat activitatea pe care ea a făcut-o, investigând propriul lor vaccin.

(O arată pe Dr.Mengele cu fustă, în fața microfonului…ce privire cruntă, de satanistă aruncă-mprejur…)

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Am scris o lucrare despre rezultatele mele asupra MMR.
BRIAN HOOKER (biolog): Da.
Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Și va include ceva că am primit de la tine.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button