X

TRANSCRIPTUL documentarului VAXXED – De la Acoperire la Catastrofă

de null

CU ALTE CUVINTE, PREOCUPAREA ERA PROTECȚIA PROGRAMULUI MAI PRESUS ȘI ÎN FAȚA COPIILOR.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cariera nimănui nu a fost vreodată avansată în Complexul Industrial Medical, fiind imparțial și în mod critic deschis al industriei vaccinurilor.

MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): Mă numesc Mark Blaxill, tatăl unei fiice diagnosticate cu autism în 1998. Am scris două cărți care au fost scoase din cauza apariției autismului și care au fost folosite în avocatură autismului, încă de-atunci.

Michaela s-a născut tipic, totul a fost bine. Se dezvoltă normal din prima ei zi de naștere. Avem amintiri vii de când a început prima dată să vorbească, atenția comună, se juca foarte mult. Era adorabilă, frumoasă, drăguță.

Și apoi undeva, în lunile de după ce ea a început să alunece departe. Ea nu a mai putut vorbi și a început să ne tragă într-o lume a ei. Iar la vârsta de 2 ani și 9 luni, am primit un diagnostic formal, de sindrom tipic de autism.

Era un viitor fără speranță, pesimist, care-a fost pus în fața noastră. Urma să fie invalidă pentru tot restul vieții ei, susceptibilă de a fi non-verbală într-o instituție.

Iar cel mai bun lucru pe care am putut să-l facem, a fost să acceptăm inevitabilul. O parte din povestea pe care am auzit-o de la experții de la Harvard, a fost de autism pe fond genetic, o scăzută și relativă răspândire constantă. Și, cu cât am învățat mai mult, cu atât mai clar a fost că tot acel punct de vedere ortodox din ansamblu era fals, complet fals.

Revoluțiile în știință se întâmplă, numai atunci când există o anomalie. O anomalie pe care ortodoxia cea mai veche, nu o poate explica. Cu autismul, anomalia a fost explozia în cazuri ce a însemnat că, ceea ce oamenii au încercat să descrie ca o condiție genetică pe bază neurologică, nu a putut fi genetică.

Ar putea fi doar de mediu, ar putea fi doar un set de lucruri care s-au întâmplat la copii.Și ar trebui să pui întrebarea: Ce anume ar fi fost?

JONATHAN TOMMEY: Unul dintre clienții mei de formare, a fost director de programare pentru LWT, Televiziunea de Week-end din Londra.

POLLY TOMMEY:Iar tipul acesta a zis ”de ce nu faci un program? Și poate, printre primii oameni care te ascultă, ar putea exista cineva acolo cu această condiție.”

JONATHAN TOMMEY:El a spus: aceasta va fi o poveste de necrezut.

POLLY TOMMEY: Am crezut că nu avem nimic de pierdut. Chiar acum, acest copil s-ar putea să se omoare, pentru că-și va sparge capul în bucăți sau vom ajunge cu toții la nebunie, deoarece toată lumea de-aici este nefericită.

JONATHAN TOMMEY:Acest program a fost difuzat, și am primit în jur de 250.000 de e-mail-uri. Calculatoarele au fost ceva nou pe-atunci, întregul internet, lucrul pe calculator. Al nostru, s-a stricat.

POLLY TOMMEY: Am creat un site-web, Billy Tommy – doar în cazul în care cineva, o persoană, ar putea fi în măsură să ne ajute!
Și s-au stricat!
Calculatoarele postului de televiziune, s-au stricat.
N-am mai văzut așa-ceva până atunci. Părinții, au avut exact aceeași poveste ca și a noastră: antibiotice, și asta a fost după vaccinare…BANG!
Simptomele au fost toate, la fel!
Diaree, constipație, țipătul ascuțit, lovirea capului. Cu toții am trecut prin asta, este aceeași poveste.

JONATHAN TOMMEY:Și a fost ideea lui Polly de a pune toate aceste lucruri împreună, într-o revistă numită ”Dosarul Autism”.

POLLY TOMMEY: Hai să punem toți întrebările și poate că cineva ne ajută.

JONATHAN TOMMEY:Aceste întrebări de la acești părinți, NU au fost răspunse de către medicii pe care s-a dus să-i vadă. Ei au venit la noi, din disperare. Și am avut 45.000 de abonați, în decursul a patru luni.

BRIAN HOOKER (biolog): Când am intrat inițial în posesia datelor vaccinului MMR legate de autism, am venit cu propriul
meu plan și am pășit în mod logic și sistematic, arătând modul în care datele ar fi trebuit abordate. M-am uitat în primul rând, la băieți versus fete.
Apoi m-am uitat la băieții de culoare = riscul relativ de a primi diagnostic de autism, a fost dramatic.

A FOST FOARTE SEMNIFICATIV, DIN PUNCT DE VEDERE STATISTIC.

Chiar ar trebui să mă scarpin în cap, și să spun: NU ȘTIU NIMIC DESPRE VACCINUL MMR.
Și astfel, atunci l-am sunat inițial pe Andy.

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Wow! Într-adevăr? După tot ce s-a întâmplat, și prin tot ce-am fi trecut cu toții, toată suferința prin care au trecut familiile în ultimii 15 ani, iar cei de la CDC au știut de-a lungul timpului că a existat acest risc de autism, din cauza vaccinului MMR.

BRIAN HOOKER (biolog): După ce am început să divulg mai multe conversații, cred că până la urmă au înțeles că aceasta a fost o fisură majoră în infrastructura de la CDC.

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Primul lucru pe care Thompson l-a făcut, a fost să compună un grafic. Un grafic cu procentul de copii vaccinați, împotriva vârstei la care au primit prima vaccinare MMR.

Copiii cu autism sunt reprezentați de linia roz și copiii fără autism, de linia albastră. Acum, în cazul în care nu există nicio legătură între vaccinarea timpurie cu MMR și autism, cele două linii ar trebui să fie identice una de cealaltă, indiferent de vârsta primei vaccinări cu MMR.

Acum, liniile se pot urmări împreună, până ajung la 15 luni. Apoi se separă, și continuă să se separe ulterior. ACESTA A FOST PRIMUL INDICIU CĂ VACCINUL MMR CAUZEAZĂ AUTISM. Și numai acea constatare l-a zguduit pe Thomson foarte profund.

BRIAN HOOKER (biolog): Aceasta a fost o uriașă problemă pentru Andy.
ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Așa că i-am spus lui Brian: Brian, tu înregistrezi aceste conversații?

BRIAN HOOKER (biolog): Înregistrarea convorbirilor telefonice, nu prea a fost pe gustul meu. Aproape că părea milos.

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Denunțătorii pot dispărea așa de ușor cum au venit. Ei sunt ca și un pește agățat în cârlig, iar munca ta este să-i aduci pe toți in barcă..

EFECTUL AFRO-AMERICAN.

SHEILA EALEY : Temple, a mers la 12 luni. Așa că, el a putut merge timp de o lună înainte de a fi programat pentru următorul set de vaccinuri. În clipa în care am intrat în cabinetul de pediatrie, Lu – fratele lui geamăn, țipa cât îl țineau puterile.

Vreau să spun că ea știa ce se întâmplă, și nu voia ca doctorul să o atingă. Ridic privirea, și văd toate seringile cu vaccinuri aliniate, trei pentru el, trei pentru ea.
Până să-i facă a doua înțepătură, Lucinda cumva s-a răsucit, așa că nu mă m-am putut uita la ceea ce făceam, să-i desfac centura și s-o scot afară.
Ei bine, în momentul în care am scos-o, ca s-o mai liniștesc puțin, mă întorc, el țipa.
Mă uit la seringile cu vaccinuri și am observat că una lipsește.
Acum, sunt numai două seringi rămase pentru ea, și am întrebat-o pe asistenta medicală: ”
Ce s-a întâmplat cu vaccinul din cealaltă seringă? ”

Ea spune: ”Oh, Oh, Dumnezeule! I l-am făcut lui”.
Am întrebat-o: ”care vaccin a fost?”
Și ea a spus: ”A fost celălalt vaccin MMR.”
Am spus: ”Sună doctorul.”
Copilul meu țipa cât îl țineau puterile.
I-ai dat o doză în plus, iar eu nu știu ce efect va avea.
Plecăm! Și am plecat.
Astfel încât, ea, n-a primit nicio doză de vaccin. Ajung acasă. Acest copil, strigă, strigă, strigă…

L-am așezat pe păturica lui.
Și văd că începe să se lovească cu capul de podea, lovind cu capul în podea.
În dimineața următoare, mă duc în camera lui, iar el se uită în gol, și se uită împrejur, ca și când ar fi fost un pic paralizat.
Nu mai era copilul care făcea așa în fiecare dimineață(dă din mâini a vioiciune..), zâmbind să-l scot din pat.

Și l-am ridicat, și el face acest lucru. (arată cum s-a dat inert, pe spate). Mi-am spus: Ce s-a întâmplat cu copilul meu?
Așa că, sun la clinică, și spun: cred că copilul meu a avut o reacție adversă la acele vaccinuri de ieri.
Ea a spus: ”Nu, nu, nu. Așteptăm un reprezentant de la Merck. Nu cred că a fost o reacția la asta.”

BRIAN HOOKER (biolog): Bill Thompson, s-a uitat la afro-americani.
El a văzut că acei afro-americani care au primit vaccinul MMR la timp, au șanse de 2,64 mai mari să fie diagnosticați cu autism decât acei afro-amricani care au primit vaccinul MMR, după vârsta de 3 ani.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CD: Ce a sugerat acest lucru, este faptul că printre negrii, cei care au fost vaccinați anterior, au fost mult mai susceptibili de a avea autism.

BRIAN HOOKER (biolog):La acel moment, grupul de cercetători care au lucrat la acest studiu special, aveau întâlniri săptămânale.

COLEEN BOYLE, care a fost șeful filialei de Dizabilități în Dezvoltare, și MARSHALAYN YEARING-ALLSOP, care a fost unul din șefii lui W.Thompson, FRANK DE STEFANO, care a fost șeful Biroului de Imunizare de Siguranță, și apoi o asociată post-doctorand de cercetare, numită TANYA BASHIN.

În aceea ședință, Thompson a adus la cunoștință faptul că afro-americanii arătau un risc semnificativ statistic extrem, de autism, în cazul în care primeau vaccinul MMR, la timp.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Ce se spune în aceste întâlniri cu ușile închise. Oamenii spun: ”Oh, acest lucru este inacceptabil”, sau ei spun mereu: ”Oh, acest lucru nu poate fi corect”, sau ”Nu voi minți, dar, de asemenea nu vreau să spun chiar acum lucruri care nu sunt într-o anumită formă scrisă.” Ai dreptate.

BRIAN HOOKER (biolog): Analiza privind afro-americanii, A FOST CA UN CUTREMUR DE GRADUL 8 PE RICHTER, care tocmai a zguduit CDC.

SHEILA EALEY : L-am dus să-l vadă pe medicul pediatru pe care-l știu, și ea se uită la mine, închide ușa și șoptește.
Îmi spune: ”Sheila, cred că are autism”.
I-am spus: ”Ce? Ca-n filmul Rain Man?”
Îmi spune: ”Ceva de genul ăsta. O să te recomand unui neurolog.”
Mergem să vedem neurologul săptîmâna viitoare.
El spune: ”El are fiecare simptom clasic de autism.”
Nu cred! Am fost foarte supărată.
Ce a încercat să-mi explice, ce fel de autism este, mi-a spus că s-a născut așa.
I-am răspuns: ”Nu, nu s-a născut deloc așa!”

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): În mod evident, a existat un risc foarte ridicat de autism la copii afro-americani. Și, uite care-i chestia: ȘTIM CĂ AUTISMUL ESTE DE 4 ORI MAI FRECVENT LA BĂIEȚI, astfel încât, pentru a vedea acest efect reflectat în copiii afro-americani, a fost o constatare convingătoare.

BRIAN HOOKER (biolog): Când m-am uitat numai la băieții afro-americani, riscul relativ a fost de 3,36. Pur și simplu, nu mi-a venit să cred! Și-atunci, am vrut să-l sun pe Bill Thompson, iar declarația lui pentru mine a fost: ”Oh, ai găsit-o? Aceasta apare în publicația finală, care este în general, o rasă minimalizată.Bine-nțeles că este minimalizată.”

SHEILA EALEY : Sora geamănă a lui Temple, este uimitoare.
Vorbește fluent trei limbi.
Vorbește franceză, ca un nativ și este o studentă de nota 10.
Cântă la pian clasic.

Cu toată vina care-o simt din acea zi, una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o pentru ea, a fost să ies din acel cabinet, fără ca ea să fie vaccinată.
La sfârșitul acestei călătorii, eu nu vreau să fiu una dintre acele mame care stau acolo spunând ce aș fi vrut, aș fi făcut, aș fi putut.

Vreau să fiu în măsură să spun că am făcut tot ce-am putut.
Mi-am dat toată silința.
Sora lui geamănă, va trece în clasa a 11-a.
Iar pentru cineva care încă nu reușește să treacă strada acum, sunt recunoscătoare că el este aici? Sigur că da!

Sunt recunoscătoare că fiul meu trăiește, dar am fost atât de naivă încât să cred că el va trăi o viață împlinită, el va sfârși prin a fi un om fericit, având o familie…
Visele mele pentru el…cu fiecare an care trece, cu cât fiul meu înaintează în vârstă, cu atât acel vis pare ireal!

3 puști din Canada, vorbind despre vaccinuri, fiind manipulați:
-Totul despre vaccinuri!
Deci, ce fac vaccinurile?
Vaccinurile construiesc sistemul imunitar și te fac mai puternic pentru a lupta împotriva bolii.
Sunt vaccinurile sigure?
Da. Studiile care implică milioane de copii, nu au arătat nicio conexiune între vaccinuri și autism.

-Ține-te de programul de vaccinare!

DELL BIGTREE (jurnalist medical):Programa de vaccinare proprie a CDC, la care suntem obligați să aderăm ca părinți în America, recomanda ca toți copiii să facă vaccinul MMR, între 12 și 18 luni.
Dar, în aceste date ascunse oferite de William W.Thompson, este clar că pentru afro-americani, asta este de fapt cea mai periculoasă vârstă pentru a face vaccinul MMR.

JIM SEARS (pediatru): CDC în opinia mea, este locul în care mă duc dacă am nevoie de informații despre o boală infecțioasă.
Probabil intru pe site-ul lor sau deschid una din cărțile lor de referință, în fiecare zi.
Clădirea aia este plină de o mulțime de oameni de știință, care sunt mai deștepți decât mine.

COMIT CDC, FRAUDĂ?

DELL BIGTREE (jurnalist medical):Planul de analiză este unul dintre cele mai importante părți ale unui studiu științific. Sunt legile sau regulile prin care un om de știință va adera, cât timp face acest studiu.
Iar acest plan de analiză, este pus împreună de către oamenii de știință înșiși.
Uneori, superiorii lor se implică, dar odată ce au terminat acel plan de analiză, ei spun: ”Acesta este modul în care vom utiliza datele.”
Și nu poți devia de la acest plan de analiză, sau riști frauda științifică.

Au deviat de la planul de analiză după ce au văzut ceva ce nu le-a plăcut?
În cazul în care au făcut-o, AVEM O PROBLEMĂ REALĂ.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Thompson a jucat nu numai un rol major în elaborarea planului de analiză, el a fost persoana cu numerele.
El a fost responsabil cu colectarea datelor, analiza datelor și prezentarea rezultatelor. Și, prin noiembrie 2001, rezultatele au fost gata.

Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Acum, legat de autism și MMR, am avut un plan de analiză pe care trebuia să-l executăm, și a fost scris. Da, am de gând să distribui aceste proiecte de analiză pe care le avem, și puteți vedea dacă am făcut ceea ce am spus că vom face.

BRIAN HOOKER (biolog): Că planul de analiză a fost convenit nu numai de către co-autori, dar, de asemenea, și de superiorii CDC.

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog):În scopul de-a ascunde efectele vaccinului MMR, ceea ce trebuiau să facă, era SĂ REDUCĂ NUMĂRUL DE COPII DIN STUDIU, ÎN SCOPUL DE A REDUCE CEEA CE SE NUMEȘTE PUTEREA STATISTICĂ, ADICĂ CAPACITATEA STUDIULUI DE A DE DETECTA DIFERENȚA, DACĂ EXISTĂ UNUL ADEVĂRAT.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button