X

TRANSCRIPTUL documentarului VAXXED – De la Acoperire la Catastrofă

de null

JONATHAN TOMMEY: Am venit și l-am văzut culcat în pătuț, apatic.  A început să tremure necontrolat. O stare de agitație și tremurat, necontrolat! Imaginați-vă cum ați ieși dintr-un lac înghețat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

POLLY TOMMEY: Ochii lui au început să se dea peste cap, și tremura.

JONATHAN TOMMEY: Și îmi amintesc, ea l-a apucat și l-a ținut strâns la piept.

POLLY TOMMEY: O frică imediată a apărut în John. Mami, acest lucru nu se va întâmpla. Nu știu ce este în neregulă cu tine, dar acest lucru nu se va întâmpla. Și am ajuns la un spital. Și am intrat grăbiți cu el.
Medicii au venit și s-au uitat la el.
Atunci, medicii au spus: a avut o reacție la vaccin.
A avut o criză.
Asta este normal.
Acest lucru este comun pentru mulți, mulți copii care-au făcut acest vaccin.
E absolut în regulă.
O să fie bine.

Nimeni nu mi-a spus vreodată că ar putea exista efecte secundare la oricare dintre vaccinurile pe care copiii mei le-au făcut.
Ca urmare a convulsiei febrile pe care el a avut-o în aceeași zi a vaccinului MMR, ni s-a spus să-l ducem acasă.
A dormit cu noi în pat peste noapte.
A părut pur și simplu foarte foarte somnoros.
De fapt, EL NU S-A MAI TREZIT NICIODATĂ CA BILLY PE CARE L-AM AVUT ÎNAINTE.

DOREEN GRANPEESHEN: Pentru mine, a devenit într-adevăr necesar pentru a începe căutarea în a afla ce tipuri de probleme medicale au acești copii care trec prin asta, care sunt ceilalți factori care i-au afectat, și care i-au adus la acest nivel de simptome, pe care noi îl numim autism.

Acest lucru este acum, probabil, la mijlocul anilor 1990. Am observat că a existat o foarte mare utilizare a antibioticelor în rândurile acestor copii, dar, ceea ce a devenit destul de interesant, a fost să văd numărul de familii care au raportat că, copilul lor a avut un tip de comportament regresiv, care apare imediat după vaccinare.

O mulțime din acești părinți, mi-au arătat imagini cu copiii lor care au fost în curs de dezvoltare completă, în mod normal până la 18 luni, și-apoi, dintr-o dată, post-vaccinare, au dezvoltat o regresie incredibilă.

Copiii care au avut vorbire oriunde, sau aproape de 50 la 100 de cuvinte, și-au pierdut COMPLET, toate cuvintele pe care le știau.

Copiii care au fost extrem de atașați și interactivi cu părinții lor, au devenit dintr-o dată, izolați.

Nu mai puteau răsunde nici măcar la numele lor.

ACEST LUCRU S-A ÎNTÂMPLAT, IMEDIAT DUPĂ VACCINURILE MMR.

JEANNA REED: Fiul meu cel mai mare, Ian, s-a născut normal, în curs de dezvoltare în mod normal.
El a fost acest băiat frumos, și ne-am trezit la ziua de 12 luni, care este exact un an.
Apoi, i-au dat mai multe vaccinuri, toate-odată!
Și, în termen de 7 zile a avut febră 40, și o erupție pe tot corpul. El a fost remarcat anterior în videoclipurile noastre, filmulețele de-acasă, că el putea merge singur, și de fapt, chiar fugi în acel moment.

LA 7 ZILE DUPĂ VACCIN, EL NU MAI ERA ÎN STARE SĂ FACĂ ACEST LUCRU.

Cădea pe jos, și a devenit un băiețel foarte bolnav.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Deci, întrebarea pentru aceia dintre noi care investigăm autismul: Este vârsta de expunere la vaccinul MMR, un risc pentru autism?
Și pentru a înțelege de ce, trebuie să înțelegem ceva din istoria vaccinului MMR.

În 1987, a existat un vaccin MMR, care a fost utilizat în Canada, produs de SMITHKLINE BEECHAM (GSK), și că vaccinul a cauzat meningita.
A fost recunoscut rapid, și acest tip de vaccin a fost retras în Canada.
Cu toate acestea, în aceeași lună în care a fost retrasă în Ontario, a fost licențiat în Marea Britanie.

Numele a fost pur și simplu schimbat, din TRIVIRIX, în PLUSERIX.

În Marea Britanie a fost folosit timp de 4 ani și, de asemenea, a cauzat meningită și a trebuie să fie retras rapid.
A existat un protest public.

A existat o pierdere acută de încredere de către public în factorii de decizie a politicii de vaccinare, și a companiilor producătoare, iar VACCINUL, AR FI TREBUIT ÎN ACEL MOMENT, SĂ FIE DISTRUS.

NU A FOST!

Acesta, a fost apoi expediat către țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Brazilia, unde acesta a fost folosit într-o campanie de vaccinare în masă.
Și acolo a fost o epidemie de meningită.
Deci, a fost previzibil.

Acum, oamenii de știință au studiat epidemia, și ceea ce-au descoperit este că, riscul de meningită a fost asociat cu vârsta de expunere.

Cu cât copiii erau mai mici în vârstă și au primit vaccinul MMR, cu atât mai mare era riscul de meningită.
Pentru oameni ca mine, investigând autismul, întrebarea a fost: există un risc similar în autism?
Este vârsta de expunere a la vaccinul MMR, un risc pentru autism, la fel cum a fost pentru meningită?

Am împărtășit cu Congresul SUA și CDC această ipoteză, pe data de 6 Aprilie, 2000:

– Povestea, așa cum ne-a fost nouă spusă, și pe care avem obligația de-a o raporta, este faptul că majoritatea copiilor au regresat după o perioadă de dezvoltare normală, după vaccinarea cu MMR.
Asta nu înseamnă că este cauza bolii.”

DELL BIGTREE (jurnalist medical): Institutul de medicină, este o instituție unde, oameni de știință și medici, evaluează datele disponibile privind siguranța vaccinurilor, și apo sfătuiește Guvernul cu privire la politica de cercetare a vaccinurilor.

Ei bine, pentru că ANDY WAKEFIELD a adus mai departe această teorie că, vârsta la care un copil primește MMR, poate crește riscul de autism.
Institutul de Medicină, a cerut CDC să facă chiar acest studiu.
A fost un studiu despre sincronizare.
Deci, cu cât vaccinezi mai devreme MMR, cu atât crește riscul de autism?

BRIAN HOOKER (biolog): Atunci când vorbim despre studiul MMR, nimeni nu a cerut vreodată aceste date pentru că a fost UN MARE SECRET și anume, că nu îl poți face!
Thomson mi-a spus să trimit un e-mail la cutare și cutare persoană, și apoi, de cealaltă parte.

De asemenea, am aflat că unul dintre oamenii care au pregătit aceste seturi de date pentru mine, a fost BILL THOMSON.

Vocea Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Ei nu doresc cu adevărat ca oamenii să știe că aceste date există. Din nou, pur și simplu, vă putem obține de fapt, aceste date.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Thompson nu a putut trimite aceste documente direct lui Brian Hooker, pentru că ar fi fost illegal.
Ceea ce a identificat Thompson, a fost o lacună juridică, denumită ca la cererea cetățenilor.
Aceasta i-a permis lui Thompson să-i trimită lui Brian Hooker informații potențial clasificate, într-un mod legal.

POLLY TOMMEY: Îți faci verificarea în Anglia cu copiii și în anumite momente, ești ajutat chiar de stagiari. Așa că la 9 luni, Billy a avut controlul medical. Ți se spune să nu-ți faci griji, copilul râde, murmură, vorbește. Așa că, am trecut peste asta, cu brio.
La 18 luni este atunci când vin, și de această dată cunoaștem că ceva serios este în neregulă cu Billy.

JONATHAN TOMMEY: Probabil, în termen de 5 sau 6 zile am început să vedem într-adevăr aceste semne. El nu a mai fost la fel, ca acel copil mic și zâmbăreț care era înainte. A avut o expresie goală. Apoi l-a lovit diareea.

POLLY TOMMEY: Burtica lui a început să devină mai mare, și mai mare, umflată. Burta lui era tare ca piatra și umflată.
A început să meargă pe vârfuri, părul i-a căzut, și acest lucru îngrozitor – un țipăt mare și ascuțit, un fel de țipăt plângăcios dezvoltat din el, apoi au venit loviturile cu capul, lovirea constantă de pătuțul lui, lovirea constantă de podea sau în perete, sau orice care ar putea găsi să lovească cu capul, el ar lovi și iar ar lovi…

Stăteam în pat noaptea cu John, doar pentru a asculta aceste bubuituri, bubuituri, bubuituri.

El acum, nici măcar nu o mai poate observa pe sora lui cu care obișnuia să se joace. Când John se întoarce de la serviciu, pe ușa de la intrare, nu recunoaște că am fost părinții lui sau că acest copil ne-a aparținut nouă. Nimic. Nimic. Este pierdut.

JONATHAN TOMMEY: Vreau să spun că a fost un moment în care băiatul nostru, s-a schimbat de la ceea ce a fost el…tragic…un caz real tragic, tragic…de copil care a regresat în această stare de autism și A PIERDUT TOTUL. A pierdut totul!

BRIAN HOOKER (biolog): Modul în care CDC face studii de cercetare, este foarte reacționar. Ei se uită la ceva în care presa, crează un fel de scandal ce ar putea scade rata de vaccinare, și asta este ceea ce studiază.
Ei nu studiază vaccinurile în mod proactive.
Așa că, dacă Andy nu ar fi făcut studiul inițial care a fost publicat în ”The Lancet”, niciodată nu s-ar fi creat zarva care pe bună dreptate s-a creat, iar CDC nu ar fi studiat acest lucru.

Conferința de presă pentru documentul ”The Lancet”, a fost numit de către decanul școlii medicale, care a fost președintele comisiei mass-media.

ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog), 4 Februarie 1998, The Royal Free Hospital,: Am făcut o cercetare extensivă pentru siguranța vaccinului antirujeolic și MMR, în faza de pre-licențiere.
Cu alte cuvinte, ce studii de siguranță au fost efectuate, înainte ca aceste vaccinuri să fie scoase pe piață și introduse la copii.

Raportul de 250 de pagini, a fost redactat de mine, arătând că studiile privind siguranța vaccinului, pentru MMR în special, au fost lamentabile. Ei au fost lamentabili.
S-au făcut multe, multe presupuneri cu privire la siguranța acestui vaccin.

ȘI AU EXISTAT PROBLEME CARE AR FI TREBUIT COMUNICATE.

Așa că, am scris colegilor mei și decanului, și am spus că: de acum înainte vor fi întrebări despre ceea ce părinții ar trebui să facă în continuare.

NU POT, ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ, SĂ SPRIJIN FOLOSIREA ÎN CONTINUARE A VACCINULUI MMR, DUPĂ CE AM FĂCUT ACEASTĂ CERCETARE.

Am spus că voi continua să susțin riguros utilizarea vaccinului unic, dar nu mai pot să sprijin utilizarea vaccinului MMR triplu.
Așa că, decanul, în calitate de președinte al comisiei, are trei opțiuni: el ar fi putut să nu țină o conferință de presă, mi-ar fi putut interzice apariția la conferința de presă sau, atunci când întrebare a venit și s-ar fi pus în mod inevitabil – Ce fac părinții în continuare, în legătură cu vaccinarea copiilor lor?
El știa care ar fi răspunsul meu, el putea devia să întrebe pe altcineva.
Când întrebarea a venit în ziua respectivă, el a direcționat-o direct către mine.

Tot ce am recomandat la acea conferință de presă, a fost ca părinții, să opteze pentru utilizarea vaccinurilor unice – rujeola unică, oreionul unic, rubeola unică, până ce problema ar fi fost rezolvată științific.

Ceea ce s-a întâmplat când am făcut această recomandare: s-au luat decizii unilaterale ca, Guvernul din Marea Britanie să se retragă, să retragă licența de import pentru vaccinurile unice, Merk, optând în SUA, să înceteze producerea vaccinurilor unice, oferind părinților, nicio opțiune.

I-am spus reprezentantului principal al Departamentului de Sănătate: De ce, dacă obiectivul tău este de a proteja copiii împotriva bolilor infecțioase grave, de ce ai scoate opțiunea în care părinții fac acest lucru?

Și ea a spus ”pentru că dacă vom permite părinților alegerea de vaccinuri unice, ar distruge programul nostru MMR.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button