X

AUTOPSIE: Autorul MASACRULUI din LAS VEGAS s-a aflat sub medicatie psihiatrica “sedativ-hipnotică” cu efect de alterare a conștiinței

de null

Image: Las Vegas shooter Stephen Paddock was on a “sedative-hypnotic” mind-altering psychiatric medication – autopsy report

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stephen Paddock, pistolarul din Las Vegas,  s-a aflat sub medicatie psihiatrica “sedativ-hipnotică” cu efect de alterare a conștiinței – raportul autopsiei

Autor Mike Adams

Stephen Paddock, pistolarul din Las Vegas,  a luat medicamente psihiatrice cu efect de alterare a conștiinței în momentul în care a împușcat mulțimea din Mandalay Bay, dezvăluie reportul autopsiei obținut de revista Las Vegas Review-Journal.

”Cantități de nordiazepam, oxazepam și temazepam, care sunt asemănătoare cu medicamentul antidepresiv Valium, au fost găsite în urină, arată un raport toxicologic”, dezvăluie Las Vegas Review-Journal. La autopsie nu au fost găsite substanțe chimice asociate alcoolului, potrivit raportului.

Ziarul local explică, de asemenea, unul dintre efectele secundare documentate ale tratamentului cu medicamente psihiatrice:

Diazepamul este un medicament sedativ-hipnotic din clasa de benzodiazepine, despre care studiile au arătat că poate declanșa un comportament agresiv.

De asemenea, sângele lui Paddock conținea metale grele dăunătoare creierului, cum ar fi plumbul și mercurul

Surprinzator, rezultatele toxicologice au detectat, de asemenea, arsenic, plumb, seleniu si mercur în sângele lui Stephen Paddock, potrivit raportului. Mercurul este bine cunoscut că provoacă daune neurologice extinse care pot duce la un comportament agresiv, distructiv.

Aceste descoperiri doar se adaugă la misterul din jurul tragediei de împușcare în masă din 1 octombrie, despre care aproape toți observatorii inteligenți, care nu sunt spălați pe creier de către mass-media creatoare de ficțiune, au ajuns la concluzia că nu ar fi putut fi realizată de un singur individ.

Acum, faptul că în corpul lui Paddock se aflau nivele notabile ale unui medicament sedativ-hipnotic combinat cu metale grele dăunătoare creierului (plumb și mercur), nu face decât să adauge scepticism la povestea oficială.

Medicamentele psihiatrice asociate cu aproape toate împușcăturile în masă

Medicamentele psihicatre, desigur, sunt legate de marea majoritate a așa-numitelor ”împușcări în masă” care au avut loc în ultimele două decenii. Consultați site-ul PsychDrugShooters.com pentru o listă exhaustivă a acelor evenimente.

Pe de altă parte, o singură persoană a cărei creier este otrăvit cu medicamente care alterează conștiința și cu metale grele pare foarte puțin probabil să fi putut efectua un atac coordonat, bazat pe precizie, în care a ucis 58 de persoane. De asemenea, din probele descoperite în camera lui Paddock reiese că ansamblul său de aparatură, muniții și cunoștințe tactice a necesitat luni – dacă nu ani – de planificare meticuloasă, de către cineva bine-experimentat în bătălii tactice.

De adăugat la scepticismul din jurul situației și faptul că Departamentul de Poliție din Las Vegas a fost prins de mai multe ori contrazicându-și propriile sale declarații și de ascunderea unor informații importante către public. Reporterul media independent, Shep Ambellas de la Intellihub, a oferit probabil cea mai actuală acoperire a ascunsei aparente, publicând articole cum ar fi: ”Iubita prostituată a lui Stephen Paddock, ucigașul HYPERLINK “https://www.intellihub.com/vegas-killer-stephen-paddocks-prostitute-lover-vanished-before-deadly-shooting-spree/”dinHYPERLINK “https://www.intellihub.com/vegas-killer-stephen-paddocks-prostitute-lover-vanished-before-deadly-shooting-spree/” Vegas, dispărută înainte ca el să dea lovitura de moarte, a spus că Paddock era sub control mental guvernamental”.

Deși nu am petrecut mult timp cercetând această mușamalizare, eu sunt cel care a făcut publică analiza criminalistică acustică a filmărilor, dovedind că au fost prezenți mai mulți trăgători. Puteți viziona videoclipul aici:

http://youtu.be/JxmEFeKy8aI

Cea mai plauzibilă explicație: Guvernul din umbră acoperă adevărul, oricare ar fi el …

Apropo, este puțin probabil ca ”sursele oficiale” să dezvăluie vreodată adevărul complet despre ceea ce s-a întâmplat la Mandalay Bay. Sub nicio formă să nu uitați că ISIS a revendicat împușcăturile, insistând că Stephen Paddock s-a convertit la o formă radicală de islam, înainte de a face crimele.

Există elemente anti-americane care operează în interiorul guvernului din umbră – uneori numit ”the deep state” (statul profund) – care încearcă în mod activ să încurce orice dovezi care leagă terorismul intern de Islamul radical. Mulți dintre aceiași trădători din același stat profund, pe care acum îi știm, au conspirat activ să răstoarne republica americană prin spionarea secretă a echipei de campanie a lui Donald Trump, prin achiziționarea ilegală a unui mandat de supraveghere FISA.

Fostul președinte Obama, de exemplu, a fost un practicant musulman căruia i-a scăpat accidental ”credința musulmană” într-un interviu televizat cu George Stephanopoulos:

http://youtu.be/mtwdGUXliV8

Obama a comandat, de asemenea, încheierea anchetelor asupra ISIS în cadrul guvernului federal, ordonând inclusiv distrugerea unei baze de date guvernamentale extrem de valoroasă, privind extremiștii musulmani. Baza de date a fost alcătuita, în parte, de un anchetator federal numit Philip Haney, care a lucrat pentru securitatea internă. Cu toate acestea, el s-a prezentat public, la televiziunea națională, avertizând că regimul Obama a intervenit în operațiunea de informații a guvernului federal, care ar fi putut opri alte împușcături în masă inspirate de ISIS:

Dezvăluirile conținute în notele FISA recent publicate arată, fără îndoială, că Biroul Federal de Investigații (FBI) este, la nivelurile sale cele mai înalte, corupt și necinstit în esență. Dacă poate să acopere tentativa de furt al alegerilor americane de către elementele statului profund ale lui Clinton, schimbarea dovezilor despre ceea ce sa întâmplat în Las Vegas este joacă de copii.

Și când tragem linie? Poporul american este mințit despre orice eveniment semnificativ, astfel încât ”faptele” ar putea fi distorsionate pentru a sprijini agendele totalitare ale celor care conduc lucrurile în prezent (inclusiv mass-media). Este posibil, de asemenea, să fim mințiți despre rezultatele autopsiei lui Stephen Paddock, ca parte a eforturilor de a controla narațiunea.

Din acest motiv, devin sceptic la toate rapoartele oficiale privind astfel de evenimente. Singura modalitate prin care aș fi absolut sigur de rezultatele autopsiei ar fi dacă am luat o probă de urină de-a lui Paddock și aș testat-o eu în laboratorul meu. (Mă îndoiesc că autoritățile federale îmi vor trimite cumva acea probă …)

Urmăriți mai multe știri despre împușcături în masa la Shootings.news.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button