X

Proiectul militaro-politic Departamentul Zero are partid: Neamul Românesc! Soros, inamicul public numarul 1

de null

Dupa cum dezvaluiam in exclusivitate in urma cu ceva vreme, apele tot mai involburate ale politicii romanesti ar putea sa se limpezeasca oarecum prin aparitia unui nou proiect politic care sa acopere zona inca “virgina” aproape pe de-a intregul a nationalismului. Si cu toate ca multi au incercat sa acapareze acest segment inca de nisa la noi, dar care mai ales in Europa Centrala face deja furori, toate incercarile de pana acum au esuat lamentabil. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

02 03111 Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !

Iar exemplul cel mai la indemana este cel al fostului premier Victor Ponta, care se chinuie inca sa inregistreze partidul Pro Romania, desi a pornit demersurile oficiale cu peste un an in urma. Ceea ce a facut ca in anumite medii sa se vorbeasca inclusiv de “mana lunga” a Departamentului Zero, proiectul militaro – politic care, iata, incepand de acum, are si propriul partid. Este vorba despre Neamul Romanesc, care a fost inscris la Tribunalul Bucuresti in data de 7 februarie 2018 si avand la conducere pe fostul deputat Ninel Peia drept presedinte iar pe generalii Mircea Chelaru, Nicolae Rotaru vicepresedinti, in timp ce un al treilea general, Constantin Onisor, este secretar general. Iar cum “partidul generalilor” se declara dusman inversunat al prezentei “societatii civile” ale lui George Soros in Romania, noua confruntare intre nationalistii militari si oengistii progresisti se anunta mai mult decat interesanta…

 Militari nationalisti

Pana la prima confruntare cu electoratul, generalii aflati in spatele acestui inedit proiect militaro – politic fara precedent pe scena politica romaneasca si-au stabilit deja principalele teme prin care vor incerca sa coaguleze miscarea nationalista inca extrem de faramitata.

0211111 03 Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !

In primul rand se va pune accent pe implementarea de urgenta a asa-numitului “model polonez” si in Romania, cu respectarea valorilor crestine si stoparea fenomenului migratiei, mai ales dinspre tarile musulmane. Insa, pe langa promovarea capitalului autohton, prioritatea absoluta a celor de la “partidul generalilor” va fi scoaterea din viata publica a ONG-urilor si fundatiilor care fac parte din suveica retelei finantate de catre miliardarul George Soros in Romania.

 Soros, inamicul public numarul 1

Mai mult decat atat, cei de la “Neamul Romanesc”, despre care s-ar spune ca ar avea in spate misteriosul Departament Zero format din militari rezervisti sau in activitate intentioneaza chiar sa faca publice listele cu toti inaltii functionari si demnitari ai statului roman identificati ca aflandu-se, sub diverse forme, pe “statul de plata” al miliardarului George Soros.Logo NPR nou color300x 263x300 Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !Pana insa ce se va descoperi cine sunt sfetnicii din umbra ai noului partid a carui inscriere in registrul partidelor politice a fost admisa de catre Tribunalul Municipiului Bucuresti la 7 februarie , de mentionat ca la conducere se afla fostul deputat Ninel Peia, absolvent al Academiei Nationale de Informatii a SRI si doctorand la aceeasi institutie, ca si presedinte, generalul de armata Mircea Chelaru ca prim-vicepresedinte si generalul de brigada Nicolae Rotaru, vicepresedinte. Iar cum Secretariatul General este asigurat de catre Constantin Onisor, un alt general provenind de la Academia Nationala de Informatii a SRI, ramane de vazut cum va fi primit noul partid nationalist nu doar de catre electorat, dar si de catre restul sistemului…

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

    1. Intrati totusi si cititi statutul acestui partid si viziunea lor si dupa aceea comentati.Din punctul meu de vedere unul din putinele lucruri cu care nu sunt de acord la ei este ecumenismul(il gasiti negru pe alb la viziunea partidului).
      In rest, e nevoie de un partid nationalist,indiferent ce comentati pe aici.Si faptul ca au ales cuvantul neam spune multe…

  1. Mircea Chelaru: mason, loja Zalmoxis. Condamnat in 2015 la 3 anisori cu suspendare pentru niste mismasuri cu locuinte de serviciu, potlogarii de golan…Apare pe la fel de fel de emisiuni TV cu teorii abracadabrante despre spiritul dac, vatra omenirii, etc… e dus rau cu capul.
    Generalul Constantin Onisor- destintuit in 2003 penru hartuire sexuale a femeilor care lucrau la garnizoana Pitesti…
    Ninel Peia: fost deputat psd de Ilfov…fost sef la garda de mediu unde a facut niste porcarii mari cu mercur, o ancheta uriasa in 2015…fost rechin imobiiar in anii 90…

    Astia au facut partid….Mi-e greata…

    1. Asa oricine poate arunca vorbe, dovedeste ca e mason. In plus, de parca nu am stii cum opereaza jidanii, chiar si daca ar fi un om bun ar fi demonizat in public si cu dosare penale pe cap, ca doar asta e treaba DNA-ului. Si colonelul SRI Dragomir a fost tinut in arest 6 luni, DEGEABA, fara probe si a fost achitat. Acelasi limbaj l-am vazut si la unul din clipurile lui, fiind denigrat instant ca e penal…

  2. Dupa ce au ratat “proiectul” cu alde bogdan diaconu, sri-stii au lansat treaba ca nationalistul ortodox ninel peia & generalii patrioti. Este o inflatie in uzarea cuvantului “neam” in ultimii ani, de s-a devalorizat sensul si ti se face greata. Ma intreb cand unul ca puric va adera sau se va coaliza cu miscarea asta pt “neam” si “tara”, “glie”, “patrie” si “stramosi”. Pare croit si pt unul ca el si chirila etc. Oricum asta cu generalii…, e lansata, la fel ca si cea defuncta cu bogdan olteanu, pt a lua fata altor “miscari” nationaliste “periculoase” sau “autentice” romanesti, pt amatorii gura-casca sa adere la generali nu la altii nationalisti si ortodocsi, pt a putea “controla” dupa cum vor miscarea asa-zis nationalista nascuta in Romania. Si asa pare ca sustine chiar perfect interesele lui Soros. Ma intreb ce finantare are miscarea asta “nationalista”? O fi tot dupa schema din Ungaria? cea zgomotos “anti-sorosista”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button