VIDEO: Impotriva lor, ASUR si APADOR nu vor mai zice nimic …

feb. 8, 2018 6986 4 http://bit.ly/2qGnoWL

Stat Islamic în Olanda , se face islam la ora de religie 😫😫😫

Posted by Poze si Filme cu Prosti. on Mittwoch, 7. Februar 2018

Vizionati va rugam si:

Video (si mai ales audio): VOCEA LONDREI …

Video (si mai ales audio): IATA CE VETI AUZI la moscheea din Bucuresti

Video: ISLAMUL recucereste GRANADA

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “VIDEO: Impotriva lor, ASUR si APADOR nu vor mai zice nimic …”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ines
  # 8 februarie 2018 at 12:18

  Mi-a spus un preot la o biserica de spital din Bucuresti ca musulmanii vin sa-si faca prozeliti si acolo si se cearta cu preotii ortodocsi spunandu-le sa plece ca acolo e teritoriul lor. Spunea preotul respectiv ca nu stie ce sa mai faca cu imamii musulmani care sunt agresivi si sustin ca bolnavii le apartin lor. Daca in Romania e asa, in Occident care e cotropit de ei, ce sa mai zici…

  • redactor
   # 8 februarie 2018 at 12:23

   aduceti mai multe informatii despre acest caz… trebuie stopate aceste abuzuri islamice

 2. ines
  # 8 februarie 2018 at 12:46

  Este preotul de la spitalul Ilfov din Bucuresti. Numele dumnealui nu il stiu. Ne-a spus asta cand am fost cu un grup de colindatori de Craciun sa aducem bucurie si speranta in sufletele bolnavilor de acolo, cantandu-le colinde. Bolnavii plangeau cand le ascultau. Dumnealui ne-a condus prin saloane,ne-a primit frumos.

 3. marinela
  # 8 februarie 2018 at 14:23

  Ines
  Si asta e doar inceputul!Stai sa vezi mai incolo cind vor capata putere in stat, paginii astia,cum va deveni tara noastra . califat cu acte-n regula ,iar noi femeile vom purta burca pe ochi,,,cam asta ne paste din pacate!

Scrie un comentariu

Scroll Up