America, alături de stăpânul Israel, DERANJATĂ că Polonia a PROMULGAT legea care NEAGĂ rolul polonezilor în HOLOCAUST

Feb 7, 2018 4845 2 goo.gl/PSEBFC

Statele Unite sunt dezamăgite că preşedintele Poloniei a promulgat legea care instituie pedepse cu închisoarea pentru cei care atribuie statului polonez crimele nazismului, declară secretarul de Stat american Rex Tillerson conform News.ro..

„Statele Unite sunt dezamăgite că preşedintele Poloniei a promulgat legea care instituie pedepse penale pentru cei care atribuie statului polonez crimele nazismului. Înţelegem că această lege va fi transmisă Tribunalului constituţional al Poloniei”, afirmă Tillerson, conform unei declaraţii postate pe site-ul Departamentului de Stat, potrivit căreia intrarea în vigoare a unei astfel de legi va afecta libertatea de expresie, precum şi cercetările academice.

Statele Unite reafirmă că termeni precum „lagărele morţii din Polonia” sunt dureroşi şi incorecţi.

Preşedintele polonez Andrzej Duda a anunţat marţi că va promulga controversata lege cu privire la Holocaust, menită să apere imaginea ţării sale în străinătate, dar care a provocat tensiuni puternice cu Israelul, Statele Unite şi Ucraina, relatează AFP.nazism

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “America, alături de stăpânul Israel, DERANJATĂ că Polonia a PROMULGAT legea care NEAGĂ rolul polonezilor în HOLOCAUST”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Ionut
    # 7 februarie 2018 at 19:46

    Acestia sunt oameni politici care fac ce trebuie pentru tara lor.

  2. Alin
    # 7 februarie 2018 at 21:12

    Au ìnvățat din ce au pățit alții ..

Scrie un comentariu

Scroll Up