X

SUA dezvoltă un program național “de POLITIE MEDICALA de stat” pentru urmărirea ACOPERIRII VACCINALE. Poate duce la “RAPIREA MEDICALA” a copiilor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luni, 05 Februarie 2018, autor Lance D Johnson

Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) reprezintă în esență departamentul industriei farmaceutice, responsabil cu conformarea și executarea vaccinărilor.  Sistemul lor informatic nou dezvoltat, Immunization Information Systems (IIS / Sistemul informatic al Imunizărilor), face parte dintr-un fel de “de poliție medicală de stat” care ar permite guvernului să monitorizeze și să urmărească respectarea obligatorie a vaccinărilor de către fiecare cetățean.

Aceste date sunt colectate automat; nu există consimțământ. Baza de date vă urmărește deciziile de sănătate personale și familiale, chiar și atunci când spuneți NU unui vaccin. Baza de date va identifica zonele „sub vaccinate” și va urmări cetățenii care nu respectă programele actuale de vaccinare pentru copii și adulți.

În conformitate cu standardele funcționale din 2013-2017, IIS necesită introducerea următoarelor informații în baza lor de date: numele pacientului, data nașterii, sexul, rasa, etnia, ordinea nașterii, starea nașterii, numele mamei, tipul vaccinului, producătorul vaccinului, data vaccinării și numărul lotului de vaccinare. În cazul în care un vaccin este refuzat, informațiile se colectează și ele. Registrele de vaccinare de stat sunt utilizate pentru a ajuta la compilarea datelor.

Datele devin valoroase numai atunci când sunt partajate; acesta este motivul pentru care IIS își rezervă dreptul de a împărtăși statutul de vaccinare personală “furnizorilor de asistență medicală, instituțiilor de sănătate publică și altor părți interesate autorizate”, în toate cele 50 de state. De asemenea, IIS declară că pot împărtăși informațiile cu școlile, centrele de îngrijire a copiilor și cu taberele pentru copii, oferind acestor instituții datele necesare pentru a asigura conformitatea vaccinării. Limbajul utilizat de IIS este vag; datele ar putea intra în posesia oricărei industrii sau a unei autorități guvernamentale care are un stimulent financiar pentru a vedea dacă dumneavoastră și copiii dumneavoastră sunteți vaccinați cât mai mult posibil.

Pentru ce altceva ar fi colectate aceste informații în primul rând? Industria vaccinurilor este o industrie de 30 miliarde dolari la nivel mondial, iar CDC cumpără și vinde vaccinuri de peste 4 miliarde de dolari, deținând în același timp peste 20 de brevete privind vaccinurile. Organizația Mondială a Sănătății încurajează investițiile suplimentare în vaccinuri, prognozând că industria va crește până la 100 miliarde dolari anual, până în 2025. În programul de vaccinare pentru copii, care este stabilit de CDC, sunt 69 de doze recomandate. Există, de asemenea, 100 de doze în programul de adulți și alte peste 270 de vaccinuri pe țeavă, în faza de dezvoltare. CDC declară în mod deschis și ferm că scopul lor este de a obține o acoperire vaccinală de 95% sau mai mult, ca și cum consimțământul, autonomia corpului, precum și decizia personală în domeniul sănătății nu mai există.

CDC consideră indivizii nevaccinați ca o amenințare pentru agenda lor. Numai prin mărturia acestora, a indivizilor și a copiilor sănătoși nevaccinați, este dezvăluită “nevoia” de reclamă pentru aceste vaccinuri. Acești oameni, adesea stereotipați ca ”anti-vaxxeri” (anti-vacciniști), sunt considerați o amenințare la adresa acestei industrii; prin urmare, CDC are nevoie de acest sistem IIS de supraveghere. Iar copiii și adulții care sunt afectați în mod obișnuit de vaccinuri reprezintă exemple evidente de abuzuri necontrolate ale industriei vaccinurilor.

Guvernul poate folosi această bază de date pentru a ”răpi din punct de vedere medical” copiii și pentru a-i aresta pe părinții care refuză să vaccineze
IIS este o bază de date potențial periculoasă, deoarece scopul său va fi acela de a urmări persoanele care nu se vaccinează, pentru a găsi modalități de a le face să se conformeze, fie prin publicitate, forță sau constrângere. Serviciile pentru protecția copilului sunt deja chemate să răpească copii atunci când părinții refuză să-și vaccineze copilul. Alt exemplu de luat în considerare: asistentele medicale care sunt acum concediate pentru refuzul de a se vaccina. Angajatorul lor are acces datele necesare pentru a le discrimina. Cu IIS, nu există confidențialitate în dosarele dvs. de sănătate. Dosarele dvs. de sănătate ar putea fi utilizate împotriva dvs. pentru a vă amenința cu încetarea angajării și pentru a vă acuza că expuneți publicul la risc de boli infecțioase, chiar dacă nu există dovezi care să sugereze că sunteți un purtător de boli infecțioase. De fapt, cei care se vaccinează cu vaccinuri vii atenuate împotriva gripei emit, în medie, cu 630% mai mulți aerosoli încărcați cu virus gripal, decât cei nevaccinați. Răspândirea virușilor prin intermediul vaccinurilor este o problemă reală, care perpetuează bolile în societate, însă acest fapt este trecut cu vederea.

Dacă vă îndoiți de faptul că aceste sisteme de supraveghere sunt folosite într-o vânătoare de vrăjitoare și încă sunteți naivi față de modul în care funcționează lumea, luați în considerare faptul că CDC a câștigat deja puterea de a implementa Community Preventive Services Task Forces (Grupurile de Lucru ale Serviciilor Preventive Comunitare). Aceste grupuri de lucru au fost înființate prin trecerea în Senatul SUA a H.R. 3590, o lege care oferă CDC puterea de a căuta copiii nevaccinați la nivel local. La pagina 1202 din Legea publică nr. 111-148, aceste grupuri de lucru ale CDC pot realiza ”strategii de promovare a imunizarii pentru participanții sau clienții programelor publice, incluzând evaluări ale statutului de imunizare, trimiteri la furnizorii de servicii medicale, educatie, oferirea de imunizări la fața locului sau stimulente pentru imunizare”.

În plus, CDC a câștigat puterea de a ”asigura vizite la domiciliu care promovează imunizarea prin educație, evaluarea nevoilor, trimiteri, furnizarea de imunizări sau alte servicii” și poate ”efectua evaluări și oferă feedback furnizorilor de imunizare” folosind “sisteme informatice care urmăresc imunizarea, permitând tuturor statelor să aibă baze de date electronice pentru înregistrarea imunizărilor”.

CDC este, în esență, divizia militantă a industriei vaccinurilor, nu o agenție de siguranță publică. Baza de date IIS anti-americană este un sistem de supraveghere care poate duce numai la abuzuri grave ale puterii. IIS ar trebui retras imediat.

(Pentru mai multe informații, vizitați Vaccines.News.)

Sursele includ:

GreenMedInfo.com

GreenMedInfo.com

NaturalNews.com

BusinessInsider.com

NaturalNews.com

Vaccines.News

 

N.t.: Înlocuiți

– SUA cu România, și ”americană” cu ”românească”

– CDC cu Ministerul Sănătății,

– Community Preventive Services Task Forces cu Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare și Comisiile Județene de Vaccinare,

– IIS cu RENV,

– H.R. 3590 și Legea publică nr. 111-148 cu Legea vaccinării obligatorii etc.

Dacă nici acum nu vedeți asemănarea, atunci puteți dormi liniștiți (statul nu vă vrea decât binele)! 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Planurile de reducere a populatiei cu 80% funcționează dar lent.Vaccinurile vor accelera slăbirea si moartea populației,dar pentru asta trebuie sa fie obligatorii!Iar daca si aceasta metoda eșuează sau este prea lenta,probabil va începe ultimul mare razboi din istoria omenirii.Dumnezeu sa ne ajute!Altcineva nu mai poate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button