X

Video: MOSCOVA lovita de cea mai puternica FURTUNA DE ZAPADA înregistrata vreodată în oraş de la începutul estimărilor meteorologice

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 24 de ore, în Moscova s-a aşternut un strat de zăpadă de 43 de centimetri, ceea ce înseamnă peste jumătate din cantitatea medie care cade într-o lună în oraş, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie. 
Cititi va rugam mai multe la:

Moscova, lovită de o furtună de zăpadă de o intensitate fără precedent. Cel puţin o persoană a murit VIDEO

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Sfantul Nil Athonitul profeteste “semnele sfârşitului lumii, când vor fi; şi chiar anotimpurile anului, cele patru, cu multă prefacere se vor schimba”, se refera nu doar la cei trei ani si jumatate. In acei ani nu mai e nevoie sa vedem semnele sfarsitului, caci antihristul e deja instalat si vom sti cu mult inainte ca este sfarsitul. Se refera la timpul dinaintea aratarii lui antihrist, cand nimeni nu va sti ca vine sfarsitul, nimeni nu va sti ca antihristul vine in curand. Inainte sa vina, anotimpurile se vor schimba, iar mass-media ne va pacali ca sunt simple schimbari climatice, ca este de vina poluarea, ca nu cumva sa inteleaga lumea ca se petrece ceva nenatural. Fiindca antihrist fiind pe pamant, aduce tulburarea iadului nu numai printre oameni ci si in natura, fiind in natura sa sa tulbure telepatic tot ce se afla in prezenta si in stapanirea sa.

    https://www.aparatorul.md/semnul-ca-antihrist-e-printre-noi-imagini-apocaliptice-la-moscova-un-uragan-a-luat-azi-viata-a-11-persoane-iar-alte-peste-50-sunt-ranite/

  2. Foarte interesant filmuletul-“reportaj”! Aduce aminte de modul in care se isterizeaza pe la noi Digi, cu “infernul alb” si cum se agita apoi toata lumea dupa primii doi fulgi de zapada. Probabil cei care au infiintat televiziuni aservite tot lor in Romania, or fi ajuns si prin Rusia!…

    Referitor la ninsoare… O fi ea ninsoare record dar e putin ciudat ca rusii sa se impresioneze de la asa ceva, ei care m-as astepta sa traga o “dusca” de vodka si sa plece razand mai departe!!

    Un lucru nu inteleg: CUM A MURIT un om din cauza …NINSORII? Fracturi craniene multiple de la fulgii de zapada? Sau cum? Iar daca a murit din alta cauza (gripa care a denaturat in pneumonie si apoi ceva si mai sever sau poate infarct sau cine stie ce), iar presa pune decesul pe seama ninsorii, deja este manipulare de opinie, asa cum ne-am obisnuit demult si in Romania! A muri “de ninsoare” suna cam cum suna a muri “de varicela” (ca sa impuna unii niste vaccinuri cu ceva mercur si sa faca bani multi din moartea fraierilor/credulilor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button