X

SWEET JESUS – INGHETATA SATANISTA

de null

Sweet Jesus: Marketingul răscolitor al unei francize de înghețată la modă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marketingul din jurul brandului Sweet Jesus are la bază simbolismul satanic combinat cu imagini ale copiilor în situații ciudate și discutabile.

Sweet Jesus (în traducere: Dulce Iisus) este un lanț de vânzare a înghețatei, popular până la ridicol, care este pe piață de câțiva ani și care se extinde cu rapiditate în Canada și Statele Unite. Apreciată ca “cea mai supraevaluată înghețată din Toronto” de către Globe and Mail, totuși Sweet Jesus atrage zilnic mulțimi uriașe. Lanțul se bucură de o grămadă de acoperire media și deoarece magazinele sale sunt personalizate pentru a fi “Instagrammable”, Sweet Jesus apare peste tot în social-media.

Lanțul nu face doar să servească înghețată clienților: experiența implică o imagistică intensă și referințe biblice. Această particularitate a determinat chiar apariția unui articol lung pe Medium, care analizează “simbolismul creștin” al magazinului. În timp ce articolul este profund și se folosește tot felul de referințe, acestuia îi lipsește complet un singur punct: simbolismul nu este creștin, este satanic. Deoarece simbolismul satanic se bazează pe inversarea și coruperea simbolurilor creștine și a referințelor biblice.

Logo-ul constă în cuvintele ”Sweet Jesus” combinate cu două simboluri satanice: crucea inversată și fulgerul.

 

Aceste două simboluri sunt o parte importantă în imagistica bisericii lui Satana.

Un altar al bisericii lui satan având cruci inversate.

 

Pentru cei care spun: ”Crucea inversată nu este satanică, este de fapt Crucea Sfântului Petru. Am citit asta pe Wikipedia”. Nu. În acest context este satanic. Liturghiile negre satanice se referă la inversarea simbolurilor creștine pentru a reprezenta o filosofie diametral inversată.

Simbolul fulgerului este, de asemenea, predominant în satanism. Cel mai probabil provine din pasajul Bibliei în care Iisus a spus: ”L-am văzut pe Satana căzând ca un fulger din cer”.

Sigiliul lui Anton Lavey (fondatorul bisericii lui Satana) ilustrează un fulger în interiorul unei pentagrame inversate. Sigiliul este un simbol folosit în ceremonialul magic pentru a reprezenta rezultatul magicianului (și a invoca demonii).

Un poster promoțional de-al lui Marilyn Manson. El este membru al bisericii lui Satana.

 

Aceste două simboluri formează logo-ul brandului Sweet Jesus.

Logo-ul Sweet Jesus logo în fața unui magazin.

Se află și pe paharele lor.

Crucea inversată, fulgerul, piramida, ochiul. Vă aminteați de vremurile când mâncatul unei înghețate nu era un ritual satanic?

 

Marketingul brandului este în totalitate despre ridiculizarea lui Iisus, în combinație cu simbolismul satanic.

Este (un mesaj) ironic, pentru că Iisus și-a purtat crucea înainte să fie răstignit. De asemenea, lăcomia este considerată a fi una dintre cele șapte păcate moarte de către unele denominațiuni creștine.

Acesta este ironic pentru ca Iisus … whatever.
 (n.t: reclama face referire la Cina cea de taină din Joia Mare)

 

Alte reclame combină creștinismul cu aluzii sexuale transparente:

”Lasa-l pe Sweet (fulger) (cruce inversata) Jesus în gura ta” … Hm, nu.

”Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate” este începutul unui verset popular din Biblie. Este urmat de textul ”dar nu poți s-o lingi, deci cui îi pasă”. Bățul batonului de înghețată este ținut într-o manieră falică. Pe cupă sunt simboluri satanice.

Acest anunț citează porunca de a nu lua numele Domnului în deșert… urmată de luarea numelui Domnului în deșert. Și de asemenea simboluri satanice pe tabla legilor.

 

Iată un alt proiect al aceluiași designer grafic. De vreme ce nu vinde înghețată, este mai bătător la ochi:

Altă creație a designerului grafic Murilo Maciel.

 

Deși niciunul dintre aceste lucruri nu ar exista vreodată dacă s-ar ridiculiza orice altă religie, unii pot respinge toate cele de mai sus, într-o încercare de a fi ”tranșanți și deștepți”. Cu toate acestea, mai sunt multe.

Sweet Jesus a creat, de asemenea, anunțuri care implică copii. Și ele sunt înfiorătoare în mod rău. Nu sunt înfiorătoare distractiv. Ele confirmă că nu este vorba pur și simplu doar de a fi ”tranșanți” … există o legătură cu partea mai întunecată și mai sinistră a elitei oculte: chinuirea copiilor.

 

Folosind copii

Cea mai mare parte a marketingului din jurul lui Sweet Jesus implică fotografii în stilul revistelor de modă, care implică copii și înghețată. S-ar putea să ne gândim: ”Ei bine, este destul de normal, nu? Copiii iubesc înghețata”. Dar aceste imagini implică copiii într-un mod înfiorător. În cel mai bun caz, pozele ”maturizează” copiii. Iar în cel mai rău, îi sexualizează.

Acest copil este îmbrăcat ca un marinar și face tot felul de lucruri specifice adulților: fumează, poartă tatuaje, bea cafea dintr-o ceașcă cu logo-ul satanic. Dar, mai important, de ce are copilul un ochi vânăt? Abuz asupra copilului?

Această imagine este chiar groaznică. În primul rând, întreaga chestie este o reminiscență a lumii oribile exploatatoare a spectacolelor de frumusețe pentru copii. Această fată blondă arată asemănător cu JonBenet Ramsey – starul din spectacole pentru copii, care a fost ucisă cu sălbăticie în circumstanțe bizare. De asemenea, fata are vopsea roz în jurul gurii, care amintește de sânge. Pentru a face lucrurile și mai deranjante, fata are urechi de iepuraș – nu diferite de cele ale iepurașilor Playboy.

Pagina IG (instagram) a companiei a inclus acest ”scenariu” în imaginea de mai sus, împreună cu înfiorătorul comentariul la limită “Zi grea la birou, eh puștoaico”. Celelalte comentarii sunt reale.

Acești doi băieți au niște măști ciudate de animale pe cap. Știi cine sunt cei carora le mai place să poarte măști ciudate de animale?

Acești tipi! (Aceasta este o imagine de pe website-ul bisericii lui Satana)

Această fată are un ochi evidențiat de o lupă – făcând efectiv semnul ochiului. Mânerul lupei este de fapt un corn.

 

În cercurile oculte, ținerea coarnelor de animale sau coarnele reprezintă puterea provenită de la Baphomet.

Ocultista Marina Abramovic ținând coarne de capră. Semnificație ocultă puternică

Această fată are o “coroană” făcută din ceea ce arată ca niște coarne mici. Se pare că are sânge pe toată mîna și ea, de asemenea, își suge degetul mare. Nu.

Un puști fără cămașă. Are simbolurile satanice chiar pe ochelarii lui. Nu.

Oamenii de la Sweet Jesus donează către “Sick Kids” (n.t: copiilor bolnavi) … Totuși, nu înainte să-i învețe pe copii cum să arate coarnele diavolului.

 

În concluzie

Asocierea decadenței deserturilor cu diavolul nu este un lucru nou. Cu toate acestea, Sweet Jesus duce lucrurile mai departe. Nu este vorba pur și simplu despre ”imaginile exagerate”, ci despre o întreagă cultură care este în perfectă concordanță cu elita ocultă.

După cum se vede în articolele precedente de pe acest site, agenda principală a elitei oculte este normalizarea puternicului simbolism satanic, care se bazează pe corupția și profanarea simbolurilor creștine. Dar acesta este doar la suprafața. De asemenea, marketingul lui Sweet Jesus implică coruperea și profanarea copiilor. Aici lucrurile se opresc în a fi ”mișto” și capul urât al răului în stare pură iese în evidență.

Și nu este nimic dulce legat de asta.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button