X

Firmă americană, sprijinită de autorități să cultive CANABIS în Transilvania

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PHI Group a anunţat că a încheiat un acord cu un partener din Transilvania pentru a cultiva canabis medicinal în sere şi a construi un centru wellness pentru tratamente naturiste. Americanii vor să construiască şi o centrală electrică pe gaz şi un parc industrial.

PHI Group, o companie axată pe fuziuni, achiziţii şi investiţii în resurse naturale, energie, agricultură şi situaţii speciale, a informat că a finalizat termenii şi condiţiile pentru acordul definitiv cu un partener român din Transilvania pentru a încheia în următoarele săptămâni o afacere privind înfiinţarea unui centru de wellness şi a unor sere unde să cultive canabis medicinal şi alte plante naturiste.

„Conform planului de dezvoltare, compania va utiliza o filială din România (pe care nu o numeşte – n. red.) pentru a construi un parc industrial, o centrală electrică pe gaz, 30 hectare de sere şi un centru wellness pentru tratament naturist în Transilvania. Investiţiile sunt estimate la peste 150 milioane de dolari până în 2019”, se arată în comunicatul companiei.

Pentru sere, compania se va concentra asupra cultivării medicamentelor ecologiceplante cum ar fi cannabisul medical, ciuperca lingzhi (ganoderma lucidum), pepenele galben sălbatic (momordica charantia), şofran (crocus sativus) şi alte ierburi preţioase care pot fi folosite în scopuri medicale.

„Centrul Wellness Resort va satisface nevoile turiştilor şi a persoanelor care caută tratamente medicale naturale şi tratamente holistice. Am colaborat cu Tho Xuan Duong Co, o companie de medicamente tradiţionale de 400 de ani, pentru a face disponibile serviciile de tratament natural celor care vor veni în această staţiune. Mai multe detalii despre tratamentele disponibile în centrul de wellness vor fi furnizate după închiderea acestei tranzacţii”, se arată în documentul citat.

Conducerea grupului a declarat că este încântată de sprijinul primit din partea autorităţilor transilvănene.

„Suntem privilegiaţi şi recunoscători că am primit un sprijin puternic şi am fost încurajaţi de autprităţile centrale şi locale din Transilvania. Aceste proiecte sunt considerate verzi şi sunt eligibile pentru finanţarea nerambursabilă din partea Uniunii Europene. În plus, intenţionăm să le finanţăm prin intermediul unui fond din Luxemburg şi a unor mari bănci europene”, a declarat Henry Fahman, preşedinte şi CEO al grupului PHI.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button