X

Super-luna sângerie din această noapte: prilej pentru SATANIȘTI de RITUALURI SEXUALE, cu sacrificii umane și animale

de null

Super-luna sângerie din această noapte va fi însoțită de o intensificare masivă  a RITUALURILOR SATANICE, cu sataniști care promit sacrificii umane și animale și acte sexuale de o ciudată promiscuitate. 

Sfârșitul lunii ianuarie și începutul lui februarie este deja o perioadă importantă în calendarul sataniștilor – dar conjuncția din această noapte a unei eclipse de lună cu lună sângerie și cu lună albastră i-a dus pe unii adoratori ai diavolului de-a dreptul în extaz.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De-a lungul și de-a latul Marii Britanii dar și în templele satanice din întreaga lume sunt așteptate ritualuri de invocare a lui Lucifer. Unele forumuri chiar sugerează că vor avea loc sacrificii umane și animale.

În timpul unui recent ritual satanist desfășurat într-o noapte cu lună plină, unul dintre faimoși ponei Dartmoor a fost găsit într-un cerc de foc, cu limba, ochii și organele genitale mutilate și cu burta spintecată de la un capăt la celălalt.

 

Ritualul Lunii: Oare luna sângerie va împlini ritualuri satanice? (foto: DX)
Imagine simbolică: Luna plină răsare peste Portul New York și peste Statuia Libertății (foto: Lea-Ann Germinder/Twitter)
Luna Albastră: fenomenul lunar care atrage ritualuri satanice (foto: DX)

La momentul respectiv, Directorul Rezervației Dartmoor, Karla McKechnie a spus că-i era teamă că în spatele masacrului se aflau adoratori ai diavolului și a declarat:

„Din când în când se întâmplă cu adevărat lucruri ciudate, de obicei când e lună plină.”

„Bănuiesc că e vorba de vrăjitoare sau de adoratori ai diavolului.”

„Marea mea îngrijorare este cum a putut o persoană să se apropie de un mânz și să-l ucidă în miezul nopții. Sunt aproape sigură că au fost implicate mai multe persoane.”

Jenny Thornton, de la Rezervația Ecvestră de Sud-Vest, spune că poneii Dartmoor sunt ținte ușoare pentru sataniști fiindcă sunt obișnuiți să primească mâncare de la oameni.

Ea adaugă:

„Am văzut multe animale moarte în viața mea dar nu așa de cumplit! Burta era spintecată complet. Era un mascul iar organele genitale fuseseră tăiate.”

„Limba îi fusese scoasă afară iar ochii lipseau. Mereu au existat zvonuri despre sacrificii ritualice de animale și au mai fost găsite în trecut oi moarte, deseori în nopți cu lună plină.”

Potrivit site-lui satanist The Open Scroll [n.tr: The Open Scroll – Sulul Desfășurat, cu sensul de sul de hârtie antic, pe care erau scrise incantații, vrăji, etc.], zilele din preajma super-lunii albastre-sângerii includ următoarele date importante în calendar:

29 ianuarie – Sf. Ignatie, este ziua ideală pentru vrăji

2 Februarie – Întâmpinarea Domnului, zi pentru celebrarea sacrificiilor de sânge, animale și umane

2 Februarie – Ziua orgiilor satanice, în care se sărbătoresc ritualurile sexuale satanice

Sataniștii sărbătoresc de asemenea în mod deschis super-luna și posibilitatea adorării diavolului.

Unul dintre site-urile sataniste importante spune:

„În zilele cu lună plină sau cu lună nouă este mai multă energie magică decât în alte perioade și profităm de această creștere a forței energetice.”

„Cu toate astea, nici satana și nici demonii nu depind de zilele cu lună plină și se manifestă liber, după cum doresc.”

„Când invoci un demon, nu contează faza în care se află Luna. Dacă ești sincer în intențiile tale și în abordare, vei obține rezultate; am fost martor la așa ceva de nenumărate ori.”

„Chemarea oaspetelui binecuvântat din Iad ar trebui să fie primul aspect de care să ne îngrijim atunci când întreprindem ceva.”

„Legătura trebuie stabilită ceva mai devreme, astfel încât să poți comunica «oaspeților» dorințele sau poruncile tale.”

„ Pe măsură ce energia se intensifică, ființa se va conecta cu tine iar ritualul va avea loc. Când evenimentul începe să se întâmple, unii practicanți mai noi se vor înspăimânta; e firesc, din moment ce ei experimentează pentru prima dată ceva ce e în contradicție totală cu realitatea fizică. Chiar și noi inițiați care își doresc cu ardoare să experimenteze asemenea manifestări se dau puțin înapoi când evenimentul chiar se întâmplă. Nu ești niciodată suficient de pregătit mental pentru așa ceva.

În Ghidul Ritualurilor Satanice, altcineva scrie:

„Ideal ar fi ca sărbătoarea să se întâmple în nopțile cu lună plină.”

„Motivul este că, în nopțile cu lună plină, energiile astrale sunt mai favorabile reușitei ritualurilor.”

„Luna guvernează latura femeiască a sufletului, care furnizează energia pentru orice lucrare.”

„Luna plină amplifică acest lucru. Întâlniri regulate lunare ar trebui să aibă loc cu un ritual special dedicat lui Lucifer.”

Satanismul este un cuvânt-umbrelă pentru credințele religioase care îl consideră pe satan ca pe o ființă reală supranaturală sau o forță demnă de a fi implorată, cu care indivizii pot intra în contact și în comuniune.”

Majoritatea religiilor sataniste îmbracă modele și ideologii relativ noi, multe dinte ele pretinzând că sunt independente de religiile abrahamice.

Termenul acoperă o largă  pătură de indivizi, incluzând aici pe cei care aleg să trăiască în afara clișeelor și versiunilor ritualice de adorare a diavolului și până la simplii credincioși ai satanismului care încurajează gândirea liberă.

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button