[VIDEO] Pr. prof. Theodoros Zisis: „Semnez acest text pentru că mă reprezintă întru totul”

ian. 24, 2018 7102 2 http://bit.ly/2qEGb4C

Semnătura pr. prof. Zisis poate fi văzută aici..

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “[VIDEO] Pr. prof. Theodoros Zisis: „Semnez acest text pentru că mă reprezintă întru totul””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Silvestru Sterie
    # 5 februarie 2018 at 18:49

    În clipa în care cineva primește gândul rău (şi cineva care ştie şi cineva care nu ştie, pentru că nu ştie deoarece nu vrea să ştie) și gândește că ar fi un lucru bun să rămână în comuniune cu erezia, în acea clipă acest cineva schimbă învățătura ortodoxă și este eretic.

Trackbacks/Pingbacks
  1. [VIDEO] Sinaxa lui gheron Sava din Grecia a pus la îndoială sfințenia sfinților Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul - OrtodoxINFO - 24 ianuarie 2018

    […] [VIDEO] Pr. prof. Theodoros Zisis: „Semnez acest text pentru că mă reprezintă întru totul”. […]

Scrie un comentariu

Scroll Up