X

Peste 31 000 de oameni de știință spun că ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ este o MINCIUNĂ TOTALĂ; acum se coalizează împotriva preudo-științei

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 31 000 de oameni de știință s-au unit împotriva agendei politice a încălzirii globale. Acest consens unanim ce include 9 000 de cercetători cu doctorate, sprijină nevoia de dioxid de carbon și fac lumină în agenda încălzirii globale, ce include raționalizarea energiei industriale, planificarea centralizată a economiei și scheme globale de taxare. Cercetătorii vorbesc deschis acum de minciuna încălzirii globale și cum acordurile înternaționale de limitare a poluării prin case verzi sunt de fapt distructive pentru întreaga floră și faună a planetei.

Petiția, ce include cercetări revizuite, este susținută de diverși oameni de știință cu un spectru variat de expertize. Petiția avertizează SUA despre semnarea numai a tratatelor internaționale ce pun biruri pe cetățenii țării, fură suveranitatea statală și restricționează producția de energie. Alarmismul încălzirii globale, cu alte cuvinte, este un pseudo-război construit pentru a distruge o țară.

O scrisoare de la Frederick Seitz, președinte al Academiei de Științe a SUA, este de asemenea în circulație alături de petiție. Scrisoarea avertizează asupra teoriilor eronate științific despre dioxidul de carbon. Dioxidul de carbon este de fapt o moleculă miracol a vieții, nu un poluant periculos ce trebuie eradicat din atmosferă. Scrisoarea aduce de asemenea lumină în problema pericolelor intrării SUA în tratatele globale ce raționalizează energia și confiscă bogățiile naționale.

Doar pentru că alarmistul climatic Al Gore s-a suit pe scenă, a arătat un grafic și a corelat creșterea temperaturilor din oceane cu creșterea nivelului de gaze, asta nu demonstrează existența încălzirii globale sau să dea naștere la un fel de „nouă știință” ce va distruge planeta. Așa cum arată oamenii de știință, presiunea vaporilor de CO2 de deasupra marii este dependentă de temperatură. Este normal pentru cele 2 variabile să urce împreună. Nu este ceva pentru care să ne alarmăm.

Petiția cere urgent liderilor aleși de a respinge acordurile privind încălzirea  globală ce au fost aprobate la Kyoto, Japonia în Decembrie 1997 și toate celelalte asemenea acesteia. Din fericire, președintele Trump a eliberat SUA din acordul climatic de la Paris. Eliminând gazelor de seră precum dioxidul de carbon, ar duce la distrugerea planetei, deoarece se elimină de fapt compusul necesar plantelor să supraviețuiască. Dacă CO2 este așa de dăunător planetei, de ce crescătorii de plante din programele greenhouse cumpără generatoare de CO2 pentru a dubla creșterea plantelor?

Petiția și cercetările ce o însoțesc spulberă mitul cum că nivelurile presupuse pe viitor de CO2 vor cauza încălziri catastrofice atmosferei pamântului și tulburarea climei. Dovezile sunt de fapt în favoarea gazelor cu efect de seră ce sunt benefice plantelor și animalelor de pe Terra. Petiția țintește de asemenea agenda încălzirii globale și declară că va împiedica invadarea științei și tehnologiei în lume. Confiscarea distribuirii energiei în SUA este o amenințare la adresa suveranității țării și a abilității de a oferi ajutor altor țări. Ce ar fi dacă alarmiștii în încălzirea globală ar lua o gură de aer, ar expira niște dioxid de carbon și s-ar concentra pe adevărații poluanți ce ne imbolnăvesc mediul înconjurător și sănătatea?

Citiți mai multe la ClimateScienceNews.com.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button