X

Video: MASTURBARE sau SCARPINARE in cazul PROFESORULUI DE RELIGIE de la Copsa Mica? / Cum ACUZAM, cum JUDECAM, cum CONDAMNAM?

de null

http://www. youtube.com/watch?v=J8xDcDEd4-E

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Filmarea de mai sus a fost facuta de o eleva.

Profesorul de religie este si preot.

Mass-media s-a grabit sa titreze ca un preot profesor de religie se masturba in fata elevilor in timpul orei, la un liceu din Copsa Mica.

Ministrul Educatiei i-a cerut sa-si dea demisia, ceea ce profesorul a si facut.

Cati dintre cititorii acestor ziare s-au gandit daca cele relatate sunt reale sau precum in caricatura de mai jos?

Foto: http://i.eatliver.com/2012/8842.jpg

O parte a presei a venit intre timp si cu o alta parere. Iata de exemplu ce putem citi la Răsturnare de situație la Copșa Mică! Explicația pentru gestul profesorului, acuzat că se masturba în fața elevilor – UPDATE de pe EVZ:

 

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a confirmat că profesorul de religie care predă la o școală din Copșa Mică nu a făcut gesturi obscene în fața elevilor, ci suferă de o boală incurabilă, în zona inghinală, care i-a provocat mâncărimi groaznice și s-a scărpinat, nemaiputându-se stăpâni.

”Imaginile nu indică altceva! Este foarte important să se spună acest adevăr! E un om suferind de o boală incurabilă”, precizează Vasile Bănescu, pentru Libertatea.ro.

Profesorul și-a dat demisia după ce mama unei fete a depus o reclamație, pe baza unei filmări făcute cu telefonul mobil. Cu toate acestea, elevii îl susțin pe profesor și spun că gestul acestuia a fost interpretat greșit.

Totodată, conducerea școlii vine cu lămuriri suplimentare, susținând că bărbatul este bolnav. Acesta a suferit o operație face un tratament care îi dă mâncărimi de piele, ca efect secundar, potrivit StirileProTv.ro

De asemenea, Arhiepiscopia Sibiului arată, într-un comunicat, că ”în urmă cu 10 ani profesorul Ioan Adrian Circa a suferit o intervenție chirurgicală cauzată de o problemă malignă care a provocat, în timpul orei de curs, starea de disconfort urmată de un gest necontrolat în zona inghinală”.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. poate parea dur ce zic dar actualul sistem de invatamant pregateste si corupe viitoarea generatie antihristica (copiii sunt corupti prin “educatia sexuala” , manuale alternative, accesul nelimitat la internet, lipsa de educatie de acasa etc) un profesor care isi respecta meseria nu ar trebui sa dea niciun motiv de scandal in fata unei clase “inarmate” cu telefoane “inteligente”. vorba ceea ..daca te mananca in fund (scuzati) alegi un loc ferit (iesi din clasa in acest caz) nu dai motive “elevilor” care abia asteapta sa filmeze ceva “funny”…

  2. Dacă era profesor de evoluționism sau de sex atunci nimeni nu l-ar mai fi acuzat de ceva!
    Dar este profesor de religie, iar pe dobitocii din occident și SUA îi deranjează adevărul …

  3. Nefericitul om avea cancer.Facea un tratament care ii provoca mancarimi insuportabile. Iar niste babuine din clasa, care fac parte din generatia degenerata de azi ” niste copile de liceu s-au speriat si s-au dus sa reclame”-cum sustin parintii. Va dati wseama ce s-au mai speriat copilele de liceu care sunt incepute de mult si din generatia obisnuita cu perversiuni…cum a dat prste ele norocul si prilejul sa filmeze pe bietul profesor bolnav care parea ca se masturbeaza pe film. Tineri care au fost crescuti cu telefonul in mana pe post de biberon si cu ideile inoculate de parinti ca scoala nu ii ajuta in viata.Nu e important sa-ti dezvolti gandirea Doar banii sunt importanti. Acum bietul om nevinovat si pe deasupra, bolnav si profesor apreciat a fost nevoit sa-si dea demisia din cauza acelor babuine, dar mai ales a.mass media care ar trebui sa plateasca pt diseminarea de infornatii false si linsaj mediatic pe nedrept. Mult le mai trebuie sa implmenteze legea aia cu interzicerea mobilelor in timpul orei. Pana atunci vor mai fi victime printre profesori nevinovati, ciuca bascaliei elevilor si a datului mare pe facebook, acolo unde posteaza live-urile de la ore. Mobilele alea care le-au fost puse in brate pe post de jucarii le-aintrerupt dezvoltarea creierelor de mici si acum, cand au crescut au doar tarate in cap

    1. L-au reclamat pentru că este profesor de religie, iar pe TFL-iști îi deranjează adevărul.
      Religia ortodoxă (nu ecumenistă!) este folositoare, însă la alte materii doar se tocește.
      Este foarte important să-ți dezvolți gândirea, dar mai ales să nu te lași spălat pe creier!

  4. @ ines
    Este lăudabilă logica ta de apărare a preotului profesor. Dar problema de fond este alta. Vorbim despre impactul produs asupra celor din jur. Dacă era grav bolnav, preotul avea responsabilitatea să-și ia un concendiu medical pentru a evita situațiile penibile ca cea de față. Imaginează-ți momentul în care în timpul Sfintei Liturghii preotul bolnav începe să se scarpine când iese cu Sfintele Daruri sau când iese să împărtășească credincioșii în biserică. Sau imaginează-ți momentul când, în scaunul de spovedanie, în fața unei enoriașe același preot bolnav se scarpină obsesiv. Dincolo de ceea ce crezi tu, și o majoritate asemenea ție, preotul ortodox în vechime era recrutat cu mare atenție și cu o acrivie benefică Bisericii. Preotul era interfața lui Dumnezeu în Biserică. De aici toate Sfintele Canoane privitoare la conduita preotului. Preotul reprezenta ELITA comunității creștin-ortodoxe.

    1. E dificil sa iti dai cu pararea intr-o astfel de situatie. Stii ce complicat este sa iti iei un concediu medical de lunga durata? Stii ce inseamna pentru un bolnav de cancer sa fie izolat, inactiv, sa ramana singur acasa in timp ce toti ceilalti pleaca la treburile lor, iar el ramane singur sa se gandeasca la … ce? La ce credeti ca se gandeste? Stiti cati fac depresie din cauza asta?

  5. Cum de o fi avut mâncărimi taman într-o numită parte a corpului, și nu la mână, picior sau oriunde în altă parte, și cum de se scărpina atât de liniștit și fără nici o jenă în fața clasei? Nici elevii, dar nici profesorii nu trebuie să aibă comportamente deplasate în timpul orelor la școală.

  6. Nu era frumos sa se scarpine, asa e. Dar nu vi se pare mai grav ca elevii l-au filmat, si televiziunile l-au linsat mediatic? Caci asta e de fapt adevarata problema, aici e buba.

  7. Sunt din zonă.Pot confirma faptul că este bolnav.Cine a făcut tratament pentru cancer sau a avut în familie bolnav de cancer poate confirma cât de puternice și de nocive sunt medicamentele pentru această boală.Dumnezeu să -i dea sănătate și putere de mărturisire.Oare câți dintre noi ne comportăm impecabil chiar și atunci când avem o gripă puternică?Să ne rugăm pentru el!!!Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button