X

“Pisălogii” decretă: EDUCAȚIA SĂNĂTOASĂ din partea părinților determină adolescenții să considere HOMOSEXUALITATEA o DEVIAȚIE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adolescenţii de azi sunt mult mai dispuşi să accepte alte orientări sexuale decât părinţii lor. Şi totuşi, psihologii spun că tinerii sunt încă influenţaţi de generaţiile de dinainte care văd homosexualitatea drept o deviaţie.

Nu e de mirare că o nouă poveste de dragoste între bărbaţi, ecranizata cu mare succes, este pe cale să nască dezbateri şi controverse şi în România.

O sută de elevi de liceu din Bucureşti au luat loc în faţa unui ecran de cinema şi au privit frânturi din prejudecăţile părinţilor lor. “120 de bătăi pe minut” a câştigat deja marele premiu la Cannes şi este propus pentru Oscar, dar a creat un val uriaş de reacţii. Spectatorul e chemat să vadă cum apare, se consumă şi se stinge brutal o iubire între doi tineri din comunitatea gay.

Cristina Gavrilă, critic de film: ”Almodovar a plâns şi a zis că acest film era absolut necesar. Nu numai grupurile gay sunt în prim plan. E bine de mers, de văzut şi fiecare să îşi extragă din el ce crede că l-a atins mai mult.”

120 de bătăi pe minut are cordul uman, în situaţii cu descărcare masivă de adrenalină: furie, dorinţă, durere. Şi toate acestea construiesc filmul. Tot 120 este şi tempo-ul muzicii house, care domină coloana sonoră a peliculei şi cu care se identifica, în bună măsură, adolescenţii de azi.

O alegere stranie de vreme ce acţiunea se petrece la începutul anilor 90. Tema în sine şi problemele sunt însă extrem de actuale.

Cei mai mulţi dintre adolescenţii romani s-ar delimita de un prieten care le-ar spune că e homosexual.

Adolescent: Nu mă bag eu în problemele lor, ei nu se băgă în problemele mele şi atunci e ok.
Reporter:Ai fi dispus să discuţi cu o asemenea…
Adolescent: Aş fi dispus, dar nu mai mult de atât.

Teodora Ion-Rotaru, reprezentant ACCEPT: ”Un studiu pe care noi l-am realizat arată dificultăţile pe care le înfruntă aceşti tineri, în special la liceu. Şase din zece liceeni au fost martorul sau victima unei infracțiuni motivate de homofobie sau transfobie.”

Iar aici intră şi cazurile în care cel atacat a fost doar suspectat că iubeşte o persoană de acelaşi sex. Mulţi adolescenţi au fost înjuraţi şi bătuţi din această cauză.

Adolescent: Presupun că n-ar trebui să îi judecăm pe alţii doar pentru orientarea lor sexuală.
Reporter: Dar dacă aţi avea colegi în clasă despre care aţi afla aşa ceva?
Adolescent: Chiar nu ştiu ce să zic… Nu mi se pare ceva ok.
Reporter: De ce?
Adolescent: Păi, nu ştiu…

Problema este probabil în educaţie.

Cristina Petrescu Ghenea, medic psihiatru: ”Categoric suntem influenţaţi de cei care ne cresc şi de cultura în care trăim. Eu ca adult să zicem că sunt copleşit de ruşine, dar nu trebuie să las ruşinea asta, care este a mea, să mă oprească din a discuta cu copilul.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. OrtodoxInfo , e si normal ca elitele promoveaza homosexualitate , din moment ce… ei sunt niste homosexuali . Toate vedetele de la hollywood sunt transgender , toti artistii de muzica , actorie etc . Ar trebui sa faceti o postare pe aceasta tema , sa aratati faptul ca vedete precum Lady Gaga , Beyonce , Rihanna , Scarlett Johansson , Angelina Jolie nu sunt femei … ci barbati / transgenderi (tranny) , in felul acesta sa expuneti aceasta agenda tranny a elitelor satanice . Sunt multe videoclipuri pe youtube ce demasca aceasta agenda illuminati.

  2. @dani
    Vai dani dar ce stiri ingrozitoare ne dai!!! Ai si dovezi? Sau asa ti-au spus vocile? Pentru ca asemenea informatii total inutile, fals grosier, nu face decat sa-i scarbeasca si indeparteze pe cate unii care poate altfel ar ramane pe portal.

    Articolul e de 2 bani(sa nu ziceti vreunul dintre voi care cititi ca stiati ca educatia sanatoasa vine doar din familie -bunici in special- ca si parintii sunt cam flowerpower), primul comentariu e de un ban jumate dar l-ati aprobat si totusi o tineti sus si tare ca sunteti ortodocsi dă bine, nepomenitori antisistem sau alte alea.

    Voi chiar nu stiti ca simpla pomenire a vrajmasului sau a faptelor lui ii da putere sa lucreze? Aici e portal ortodox sau libertatea.ro? Cu asemenea stiri de-a valma riscati sa-i indepartati pe cei vechi, cei care sunt adevarati ortodocsi, si sa atrageti multa pleava care prin comentarii pot sa strice totul.

    Si mai vreti ajutoare sa mentineti portalul !!!
    Domnul si Maica Domnului sa va binecuvinteze si sa va deschida mintile!

    1. Constantin K , imi cer scuze daca v-a deranjat cu ceva comentariul (parerea mea) . Este necesar sa prezinti uraciunile vrajmasului , astfel categoric omul se afla in acord cu Dumnezeu, Crezi ca Domnului nu ii este scarba de asemenea anormalitati ale societatii actuale? Cat crezi ca ar mai putea sa ne suporte? Societate actuala trebuie desconspirata , in acest fel oamenii sa inteleaga care sunt adevaratele trairi si anume cele DUHOVNICESTI , avand credinta in Hristos . Cei de la redactie , de pe portalul OrtodoxInfo , depun un mare efort sa publice in folosul nostru pana la urma asemenea stiri , pentru a ne trezi la realitate si a nu mai dormi in matrix. Deci , te rog nu compara portalul cu libertatea.ro sau alte site-uri de nimicuri ce reprezinta mass-media traditionala care nu stie altceva decat sa manipuleze oamenii. Site-urile de stiri alternative ortodoxe , precum portalul acesta , sunt o baza vie a libertatii internetului din prezent , si trebuie sa profitam de informatie cat o mai avem , sper sa constientizezi pana la urma nenorocita de oligarhie ce isi bate joc de noi in momentul de fata prin “democratia”(mai bine zis demoncratia) actuala . Domnul sa te trezeasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button