X

ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA? Camionete albe ridică oamenii și nu mai sunt văzuți niciodată! Sunt înscriși în lagărele FEMA, exterminați în ”afumători”?

de null
Sursa: Business Insider – Pretins crematoriu mobil rusesc

Autor: Susan Duclos – All News PipeLine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

All News PipeLine (ANP) a primit e-mailul unui cititor, care relata despre camionetele albe care i-au luat pe oamenii fără adăpost din Oklahoma, fără să mai fie văzuți apoi niciodată, cititorul întrebându-se dacă acest lucru se întâmplă și în alte comunități. Din păcate, după ce am cercetat acest lucru, răspunsul este da și este o tendință alarmantă ce indică faptul că persoanele fără adăpost care dispar pot fi doar începutul unei curățiri sistematice, ca parte a agendei de depopulare.

Ce segment de populație ar fi mai bun pentru a se începe, decât aceștia care nu au familie, pe care nimeni nu îi raportează dispăruți, și nu este nimeni care să observe  această tendință tulburătoare, decât tot alți oameni fără adăpost ?

Vom începe cu e-mailul, apoi furnizăm informațiile descoperite în timp ce cercetam această problemă.

Locuiesc într-o suburbie din Tulsa OK și am observat o tendință alarmantă, oamenii fără adăpost au dispărut. Cu câteva zile în urmă  am ieșit afară devreme, când am observat niște camionete albe neobișnuite în jurul orașului. Aceste autoutilitare nu aveau ferestre, marcaje sau numere de înmatriculare pe vehicule. Toate conduse de musculoși de treizeci și ceva de ani, toți cu pasageri asemănători.

Apoi am observat un coș de cumpărături abandonat pe strada principală prin oraș. Persoanele fără locuință se bazează pe acele cărucioare pentru a supraviețui și nu pleacă de lângă ele. Căruciorul de cumpărături a rămas acolo mai mult de o săptămână. Unde sunt ceilalți care ar fi putut lua acele conserve?

Mama, care trăiește în Tulsa, a spus de asemenea că a observat dispariția oamenilor fără adăpost.  Ea îi mai ajută prin oferirea de locuri de muncă suplimentare (sau întâmplătoare/de ocazie), așa că era îngrijorată de bunăstarea lor. După aproximativ două săptămâni, l-a găsit pe unul dintre bărbații pe care i-a ajutat și l-a întrebat despre dispariția celor fără adăpost. El ia spus că regiunea (autoritățile teritoriale regionale) a oferit un program care să le permită să îngrijească vagabonzi fără nicio amendă suplimentară. El a spus că au trimis “camionete” în jur și i-au luat. Văzând cum închisoarea teritorială pare că dă pe dinafară, ea a întrebat unde i-au luat? El a spus că la adăpost pe strada Apache (în  nordul orașului). El a spus că această facilitate ar putea adăposti 200 de persoane. Mie îmi cam miroase a pește stricat. Chiar dacă acest om este fără adăpost, el a fost odată un predicator și are mintea întreagă. Cred că spune exact faptele. El este îngrijorat de prietenii săi și la fel sunt și eu.

Nici unul dintre ei nu s-a întors, așa că nu suntem siguri de soarta lor încă. Voi încerca să trimit poze cu camionetele albe. Mă întrebam dacă acest lucru se mai întâmpla și în alte comunități?

Prima mea căutare a fost după adăposturile din Tulsa, căutând în mod special pe strada, șoseaua, sau bulevardul Apache … și am găsit Liga Urbană Tulsa pe strada East Apache, Tulsa, Oklahoma.

La apelul către Liga Urbană Tulsa, ANP a fost informat că liga oferă programe GED și programe de lucru, dar nu găzduiesc persoanele fără adăpost. Mai mult, conform Shelter Listings Org, Liga Urbana din Tulsa “este o agenție de asistență socială aprobată HUD” (HUD – U.S. Department of Housing and Urban Development), care oferă o varietate de programe de asistență, dar nu locuinte reale pentru persoanele fără adapost.

 

Localizarea oamenilor fără adăpost pentru a-i aduna

 

Mulți au văzut rapoarte din ultimii ani cu privire la statele care au incriminat faptul de a fi fără adăpost, alte reglementări făcând ilegală acțiunea de a hrăni persoanele fără adăpost și chiar rapoarte mai deranjante, cu privire la persoanele fără adăpost care sunt luate forțat la “facilități”, drogate și plasate sub supraveghere armată … din nou, multe dintre ele prezentate de ANP în august 2014 , nu au mai fost niciodată văzute.

Din articolul datat august 2014:

Indiferent cum doriți să le spuneți, în sensul prezentului articol, acestea vor fi denumite tabere FEMA și există rapoarte care arată că persoanele fără adăpost din întreaga țară dispar pur și simplu, dar știm din rapoartele anterioare că unele orașe și state au incriminat faptul de a fi fără adăpost și au făcut pregătiri pentru a-i lua cu forța din stradă, cu posibilitatea de a alege: închisoare sau lagăre FEMA … dar așteptați, oficialilor nu li se “permite” să le numească tabere FEMA, potrivit unui raport recent.

“Îi abordăm pe stradă, întrebându-i dacă au nevoie sau doresc să li se ofere ajutor, de obicei oferindu-le hrană pentru a le atrage atenția directă, apoi dacă vin în birou, aceasta face ca munca noastră să fie de două ori mai eficientă”, a spus supraveghetorul. “În majoritatea cazurilor, decizia este deja luată pentru aceștia, dacă nu devin combativi sau beligeranți, caz în care îi trimitem pentru o evaluare psihologică de 72 de ore și apoi îi transferăm sub sedare sau sub medicație puternică la facilitate”.

 

Cifrele și cauzele “oficiale” sunt înșelătoare

 

Conform unui articol publicat în iunie 2015 de American Enterprise Institute, statisticile oficiale care arată că numărul persoanelor fără adăpost care dorm pe străzi se află în declin rapid, sunt înșelătoare din cauza “schimbărilor drastice în numărarea la nivelul străzilor din anumite comunități reprezentative pentru majoritatea reducerii la nivel național, sugerând că această numărare eronată poate juca un rol major”.

Rezumatul acestei lucrări continuă să afirme:

O explicație alternativă pentru fluctuațiile mari ale numărului acestor persoane este intensificarea măsurilor de incriminare a persoanelor fără adăpost, ceea ce determină ca și mai multe persoane fără adăpost să încerce să nu mai fie vizibile. Un alt semnal roșu este faptul că numărul homeless-ilor găzduiți în adăposturi sociale, care este mult mai fiabil decât numărarea lor pe străzi, a rămas constant.

Între incriminarea faptului de a nu avea adăpost și scoaterea în afara legii a organizațiilor și a oamenilor care oferă hrană persoanelor fără adăpost, guvernul local, de stat și federal a limitat numărul de martori care ar fi considerați “credibili”, privind tendința dispariției persoanelor fără adăpost.

 

Relatări ale dispariției oamenilor fără adăpost

 

Ceea ce au rămas sunt relatările martorilor oculari precum e-mailul cititorului prezentat mai sus și mărturii aleatoare de la alte persoane fără adăpost, cum ar fi cea găsită la Reddit din 2014, unde cineva care pretindea că este un bărbat fără adăpost spune că folosește biblioteca pentru a accesa Internetul descriind dispariția celor pe care îi cunoștea. Citate cheie prezentate mai jos:

Martin, un om mic, liniștit, a dispărut săptămâna trecută. De obicei, el statea aproape de partea de jos a orașului, în spatele gării – cu o sticlă mare de cidru și o haină ponosită, moțăind, în timp ce oamenii se apropiau de el și-i aruncau câțiva bani. Desigur, oamenii nu văd când dispărem. Adică, cine știe cu adevărat numele vreunei persoane fără adăpost din orașul lui? Mai mult, cine ar fi îngrijorat dacă ar pleca? S-ar putea chiar să vă salvați ceva mărunțiș. Mă plimbam pe lângă locul obișnuit al lui Martin când am observat că el nu era acolo. În schimb erau haina lui și pălăria întoarsă pe post de vas de pus marunțișul. Sigur că aș fi putut merge la poliție, dar lor nu le pasă de noi.

Adesea, oamenii pe care îi cunoști pleacă și o fac fără să spună nimic, mergând în liniște într-un alt oraș, dar nu fără lucrurile lor. Am presupus că s-a rătăcit undeva și a ieșit, dar în săptămâna următoare nu s-a mai întors deloc. Pălăria și haina lui au fost furate la un moment dat și nu l-am mai văzut niciodată. Am presupus ce este mai rău, că a căzut băut în râu. Cel puțin, asta era cel mai rău lucru la care m-am putut gândi atunci. Speram că s-a mutat într-un oraș nou, poate să se reconecteze cu familia și să aibă o casă, dar știam că aveam un optimism nesăbuit.

Ieri, o prietenă de-a mea – Annie – a dispărut. Eu și Annie am fost apropiați. Ea era trecută bine de cincizeci de ani și adesea împărțeam berea sau o pungă de droguri pentru a trece de noaptea rece, spunând povestiri despre viețile noastre trecute, stând în tăcere, trecând o cană de la unul la altul după lăsarea întunericului. A fost într-o marți dimineață și am hotărât să trec tiptil pe la locul ei obișnuit. Mă așteptam să văd o claie de păr roșu, dar tot ce am găsit era haina ei și câinele ei. Câinele ei era companionul său veșnic. Era o potaie soioasă, mereu tremurând și lătrând, dar îl iubea așa cum numai un stăpân o poate face. În afară de mine, cred că era singurul ei prieten. Am văzut-o refuzând un pat la adăpostul de noapte, când i-au spus că nu poate intra (cu câinele) și așa am știut că ceva nu este în regulă.

Nu ar pleca fără câinele ei. Încurcat, m-am aplecat și m-am dus să-l atrag, vorbindu-i încet, ca să știe că eu sunt – când a sărit pe mine. Dezvelindu-și dinții, s-a smuls din zgardă și a mușcat. S-a ridicat pe picioare și a avut în ochi o privire feroce. Ceva îl înspăimîntase, nu mai era un câine scheunând prietenos, ci revenise la starea animalică. A mârâit când m-am retras, cu piciorușele din spate tremurându-i. Câinele ei fiind încă legat, m-am gândit atunci că ea este pe aproape.

El vorbește despre discuția cu un alt bărbat fără adăpost numit “Rick”, și într-o postare ulterioară  susține de asemenea, că “Rick” a dispărut.

Aici sunt partea întâi și partea a doua a dezvăluirilor lui.

(Nota autorului – Link-urile de mai sus cu mărturia Reddit face parte din categoria Reddit ‘No Sleep’ (cititor H / T), ceea ce înseamnă că este o relatare care poate sau nu poate fi adevărată. Considerăm că se potrivește cu celelalte exemple enumerate în acest articol, dar am vrut să informăm cititorii că nu toate textele din subcategoria “No Sleep” sunt 100% adevărate, prin urmare aceste afirmații nu pot fi verificate. Am fost informați despre ce conține categoria “No Sleep” Reddit după ce articolul a fost publicat.)

 

Unde sunt? Ce li s-a făcut? Sunt programați pentru exterminare în “afumători”?

 

Au mai fost de-a lungul anilor rapoarte despre dispariția pur și simplu a persoanelor fără adăpost, iar în 2009 am afirmat că “Aproximativ 3.000 de persoane fără adăpost au dispărut din San Francisco”, iar alte relatări se referă la 2000 de persoane fără adăpost care au dispărut de pe străzile din Utah, fiind trimise la taberele FEMA pentru exterminare.

Alte exemple vin din Denver, Sacramento, Los Angeles și alte zone.

În timp ce unii ar putea crede că aceste afirmații sunt deasupra realității, este un fapt că persoanele fără adăpost dispar. Este adevărat că în unele zone sunt “adunate”. Este adevărat că unii dintre acești oameni nu au mai fost văzuți niciodată de cei care îi cunoșteau.

După primirea e-mailului inițial afișat în partea de sus a acestui articol, m-am îndreptat spre o sursă retrasă cu acces la contacte militare de nivel înalt și i s-a spus că da, acest lucru se întâmplă și în alte comunități, iar motivul pentru care acești oameni nu sunt văzuți niciodată este că sunt “adunați și executați, corpurile incinerate în crematorii portabile cu 18 roți denumite “afumători”, sub acoperirea nopții, fără a lăsa cenușă, miros sau fum”. Ni se spune, de asemenea, că această operațiune a început în 2005, că termenul “afumători” este denumirea dată în lumea operațiunilor negre și “vin și pleacă de la baze subterane”.

Pentru cei care nu cred că există “crematoriile mobile”, știm că Rusia le folosește pentru a distruge cadavrele morților săi de război. Mai multe dovezi că există crematorii mobile găsiți la RT.

Plecând de la această idee, dacă Rusia le are, atunci ce este atât de greu de crezut că și SUA le are?

 

[UPDATE] Reacția unui cititor trimisă pe e-mail în legătură cu acest articol

 

În ceea ce privește articolul despre dispariția fără adăpost în Tulsa, cu două săptămâni în urmă a fost o autorulotă FEMA parcată la un hotel din Okmulgee, ok. De asemenea, am văzut trei dintre aceste furgonete albe nemarcate, fără ferestre, îndreptându-se spre nord spre Tulsa, ok, în același timp. Era o furgonetă albă mai mică, care încheia convoiul, așa cum mergeau pe drum. Am fost cu siguranță suspicios în privința lor după ce am văzut autorulota FEMA parcată în Okmulgee.

Tom Lupshu, prietenul ANP, a remarcat că oamenii fără adăpost, pe care el i-a ajutat cu hrană și oferindu-le cele necesare, au dispărut din ianuarie 2014, întrebându-se: “Unde-i va pune Guvernul pe toți acești oameni fără adăpost?” Apoi, afirmând în detaliile sale video: “Ei folosesc acum o abordare mai vicleană pentru a-i aduna pe oamenii fără adăpost, sub stindardul bunăvoinței, în timp ce transportă în secret acești oameni în centrele de relocare în vederea exterminării. Sper că mă înșel.”

https://www.youtube.com/watch?v=KFcSVOU1CRM&feature=youtu.be

Următorul videoclip este demn de remarcat din cauza referinței sursei noastre la “bazele subterane” și pentru că am asociat acele orașe subterane, baze și tuneluri de o altă categorie de persoane dispărute.

Am relatat anterior că furgonetele albe au fost asociate cu un posibil trafic de ființe umane, de urmărire și de tentative de răpiri, am relatat, de asemenea, pe larg, despre grupurile de persoane dispărute din parcurile naționale, care refuză să țină evidența acestor dispariții, în timp ce autoritățile refuză să investigheze și în 2014, am publicat videoclipul (prezentat mai jos) care a arătat că în cel puțin 16 state există orașe subterane, tunele și baze militare care corespund grupurilor de oameni dispăruți din acele state și din parcurile naționale, majoritatea zonelor fiind bogate în legende, observări ale extratereștrilor, apariții OZN și se zvonește că (acolo) ar fi facilități militare.

Nu în ultimul rând avem “tabere FEMA pentru adulți fără adăpost, ascunse în spatele umanitarismului”, descrise în detaliu în felul următor:

„Denvers Road Home dezinformează în privința intențiilor bune de a aduna oameni vulnerabili în Denver. Aceste noi mici venituri, educația profesională și programele de sănătate “comportamentale” sunt doar cuvinte frumoase pentru taberele de internare pentru indezirabili și gânditorii liberi rebeli. Fără supraveghere, cu finanțare nesfârșită și o mulțime de “părți interesate” care beneficiază …… dintre care niciuna nu este poporul, pe care pretinde că îl slujește.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Ca sa inteleaga si cei mai incepatori de ce acest razboi impotriva oamenilor strazii:

    In pragul instaurarii statului global antihristic unde ne aflam, sistemul isi ia toate masurile de precautie impotriva unei forte de oponenta inregimentarii electronice.

    Boschetarul, cersetorul, reprezinta omul rupt de sistem, independent, ce constituie un exemplu de supravietuire pentru cei ce constientizeaza gravitatea inregimentarii si intentioneaza sa ii se opuna.

    Da, sistemul isi are croit drumul dupa o agenda stabilita in urma cu peste 200 de ani. Acest concept de incriminare a cersetoriei, nu e o idee noua. Sunt noi doar oamenii ce o pun in aplicare si care ne dau noua impresia ca este idea lor. Acestia sunt marionetele, executantii doar.

    In Romania:

    Exista orase in tara unde cersetoria este interzisa prin hotarari ale consiliilor locale.

    Din aceeasi directie, isi are originea si interdictia de a merge in padure sa iti iei lemne pentru sobita de acasa. Tu nu ai voie, are voie doar statul sau administratorul fondului forestier sub binecuvantarea statala. Furtul de lemn se face cu binecuvantare statului si se face industrial. Nevoia de lemn a cetateanului simplu este una infima si foarte ecologica comparativ cu nevoia industriala care e una total neeco. Dar se suprapune conceptul in mod voit ca sa se sparga in capul omului simplu pentru ca acesta sa fie dependent de sistem 100%.

    De aceea si legea impotriva colectarii fructelor de padure si ciupercilor.

    Cadru legal exista din 2010. Aplicarea drastica se va face treptat, incetul cu incetul, exact ca si in experimentul cu broasca la fiert.

    Zilele trecute am mers dupa apa la izvor in padure. Am vazut un semn indicator nou noutz pe care era specificata interdictia circulatiei publice(am crezut ca se refera doar la accesul auto, dar nu e asa) conform legii 171/2010 art.9, lit.7(revizuita si adaugata) care suna asa:

    “Este interzis accesul persoanelor in fondul forestier national, inafara cailor de acces ori a traseelor marcate, cu exceptia proprietarilor, administratorilor, prestatorilor si a reprezentantilor autoritatilor cu atributii in exercitarea controlului aplicarii regimului silvic.”

    Paranteza:

    (legea specifica “inafara cailor de acces ori a traseelor marcate”. Eu eram pe o cale de acces, respectiv drum forestier, doar ca accesul era interzis. Adica avem voie doar acolo unde se specifica clar ca e permis accesul persoanelor in fondul forestier. Nu stiu daca exist la aceasta ora acele locuri unde e permis. Probabil in locurile de picnic special amenjate de pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale, in proximitatea padurilor.)

    Legea se refera in general la managementul masei lemnose si “protejarea” acesteia.

    Veti spune, bine bine ce legatura are cu cersetoria si boschetareala?

    Atunci cand vei vrea sa fugi de sistemul antihristic GLOBAL, de antihrist si de pecete, padurea este singurul loc care iti poate asigura un adapost si hrana imediat si intr-un regim total independent de sistem, evident cu asumarea disconfortului cu care erai obisnuit in locuinta ta din oras.

    Noi acum nu ne opunem acestor legi neconstitutionale, ba dimpotriva le laudam ca ce bune sunt ca protejeaza natura. Dar fratilor, in momentul cand vei vrea sa fugi de sistemul antihristic, vei deveni indezirabil in secunda 2.

    Fratilor, aceste sarcini din agenda se implementeaza peste tot in lume intr-o maniera mai mult sau mai putin draconica, dar rezultatul trebuie sa fie omogen pe tot globul.

  2. off topic:
    Suedia va face tot ceea ce va fi necesar şi va recurge inclusiv la armată pentru a pune capăt violenţelor din ultima vreme, a declarat miercuri premierul suedez Stefan Lofven, transmite Reuters.

    În Suedia rata criminalităţii este relativ scăzută în raport cu situaţia de pe plan internaţional, dar activităţile bandelor infracţionale s-au intensificat în ultimii ani, iar suedezii sunt îngrijoraţi că poliţia nu mai face faţă, conform agerpres .

    În 2016, ultimul an pentru care sunt disponibile statistici oficiale, în ţara scandinavă cu 10 milioane de locuitori au fost ucise 106 persoane. Dar, potrivit televiziunii suedeze, în acelaşi an au avut loc peste 300 de incidente în care au fost folosite arme de foc, în cea mai mare parte fiind vorba de conflicte între bande legate de droguri, protecţie şi prostituţie.

    „Sunt împuşcaţi oameni în pizzerii, mor oameni după ce găsesc pe stradă grenade de mână” – a spus miercuri liderul Democraţilor, Jimmie Akesson, într-un discurs în parlament. „Aceasta este noua Suedie: nou paradis dinamic, multicultural pe care mulţi din acest for s-au luptat ani la rând să-l creeze” – a remarcat, sarcastic, politicianul suedez.

    https://blacknews.ro/suedia-recurge-inclusiv-armata-pune-violentelor-organizate/

  3. Două nave militare, una turcă şi cealaltă greacă, s-au ciocnit miercuri în Marea Egee, în apropierea a două insule nelocuite pe care Ankara şi Atena le revendică de zeci de ani, fără a face răniţi sau provoca daune, a anunţat marina elenă, relatează AFP.

    ‘Coliziunea s-a produs probabil din cauza unei erori a navei turce’, a declarat o sursă din Marina greacă. ‘Nu există pagube şi nimeni nu este rănit, incidentul s-a încheiat’, a adăugat ofiţerul elen, potrivit agerpres .

    https://blacknews.ro/doua-nave-militare-ciocnit-apropierea-doua-insule-nelocuite-marea-egee/

  4. În București, din loc în loc sânt parcate ambulanțe portocalii, sinistre. De multe ori le văd și mă între ce caută acolo pe stradă?. Tot timpul în așteptare. Și nu sânt deloc puține.

  5. Dimensiunea unei astfel de operati, asa cum rezulta din articol, implica un numar semnificativ de “lucratori” de tipul: cond. auto, operatori pe teren, (cei care conving persoanele fara adapost sa urce in vehicole) etc., sa mai adaugam sursele de finantare. Nu pun in discutie componenta imorala, care este o evidenta.

    Ma gandesc insa la aspectul juridic, total improbabil ca vreo instanta judecatoreasca, in situatia in care i se administreaza probe, sa nu actioneze in spiritul unei incadrari in crime in serie, genocid, etc.
    In conditiile in care telefoanele mobile cele mai ieftine au incorporate camere de fotografiat/filmat, sunt surprins ca in materialul documentar al articolului nu se gaseste nici macar o fotografie cu “camioanele albe fara placute de inmatriculare”, locul si momentul in timp al acestora, nici macar al unuia din chipurile celor care actioneaza, etc.

    Mai atrag atentia asupra unei alte componente, in State organizarea politiei este pe diferite grade de jurisdictie, locala/orasaneasca, districtuala, statala, federala. Sa adaugam cel putin 15 agentii de securitate federala cu agentii si angajati in fiecare localitate semnificativa. Ce vreau sa spun ca o asemenea actiune ilegala la un asemenea grad de complicitate, este improbabila.

    1. Corect, operatiunea implica multe. Nu stiu daca e adevarat sau nu.
      Dar, JFK a implicat tone, “aselenizare” a implicat tone… Si a functionat, si poporul tot mai crede ca JFK a fost impuscat din spate, si de asta i s-a dus capul in spate in urma impactului cu glontul fatal. Plus, “glontul magic”. Asta e mai tare ca “aselenizarea”, ca e mai palpabila, mai pamanteana.

    2. @ Cornel

      Intrebari legitime:

      Cati din aceasta tara stiu ca la Pungesti, jandarmeria a aparat interesele Chevron intr-o actiune total si absolut ilegala, executand acte de violenta asupra satenilor care in mod legitim isi protejau pamanturile?

      Au fost sute de martori! Exista filmari si fotografii!

      Cati jandarmi sunt incriminati la aceasta ora ?

      Cati gradati sunt incriminati la aceasta ora ?

      Cati angajati Chevron sunt incriminati la aceasta ora ?

      Cati oameni politici sunt incriminati la aceasta ora ?

      Cati angajati SRI sunt incriminati la aceasta ora pentru acele fapte ???

      Exista doar amenzi pentru martori si pentru cei ce in mod legitim au fost acolo sa apere interesele pamantului romanesc!!!

      Referitor la articolul curent: daca e doar o teorie conspirativa, poate ne explicati ce e cu noile cladiri FEMA si cu sutele de mii de sarcofage din plastic, depozitate in preajma lor.

      Revenind in Romania, poate ne explicati si ce e cu uriasele gropi din preajma oraselor noastre, care vez Doamne sunt viitoare centre comerciale si cartiere rezidentiale la inceput de construire.

      1. Astfel de gropi la care faci referire pot fi observate în zona de nord a Bucureștiului și pe șoseaua de centură intre zona tunari și Otopeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button