Video (SUA): Actiunea POLITIEI IMPOTRIVA celor ce HRANESC OAMENI AI STRAZII in parc

ian. 16, 2018 8735 11 http://bit.ly/2H8uJJJ

Cititi va rugam si:

Exterminarea OAMENILOR STRAZII si pedepsirea OAMENILOR MILOSTIVI.

Foto: DHS foloseste la antrenamente TINTE CU ASPECT REAL ilustrand FEMEI INSARCINATE, COPII si BATRANI

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
11 Comentarii la “Video (SUA): Actiunea POLITIEI IMPOTRIVA celor ce HRANESC OAMENI AI STRAZII in parc”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. BALTAG LICĂ
  # 16 ianuarie 2018 at 13:02

  Asta se va întâmpla peste tot în lume, căci anormalul este considerat normal. „Au înnebunit salcâmii” ! Oricum ar fi, nu faceți ca ei(ca cei din vest). Doamne ajută !

 2. Un om
  # 16 ianuarie 2018 at 17:14

  Sper ca românii să nu mai spună că este mai bine în SUA sau occident!

 3. Iulia Dragoș
  # 16 ianuarie 2018 at 17:35

  NU EXISTĂ, în toată America, niciun român care să trăiască sub poduri, care să trăiască în sărăcie sau care să trăiască pe străzi ci, dimpotrivă după ultimele statistici, românii sunt cea mai bine realizată națiune din toate celelalte națiuni sosite, în ultima vreme, în America.Și, să ne întrebăm de ce ? Pentru că sunt foarte harnici, au câte două, trei slujbe și muncesc de dimineață până seara pentru ca să se poată realiza cât mai bine. RESTUL, care ajung pe străzi, sunt LENEȘI și EXTREM de LENEȘI – nu le place să muncească, să măture străzile, să strângă gunoiul, ar vrea numai să lucreze în birouri. Sigur, că există și foarte mulți imigranți, dar America nu este obligată să le dea de lucru tuturor celor care stau ilegal pe teritoriul ei. Doar o mică parte din oamenii străzii sunt rezultatul celor care au rămas fără case din cauza depresiunii economice din 2008. Nicio cunoștință de-a mea nu a rămas fără casă. Voi nu aveți rude, prieteni, foști vecini pe care să-i întrebați cum stau lucrurile pe acolo ?

  • oroles
   # 16 ianuarie 2018 at 20:21

   Ca sa vedeti.cat de mult NU cunoasteti situatia din America:

   https://www.youtube.com/watch?v=ftCCQjIH8fA

   https://www.youtube.com/watch?v=q85cVURGO60

   daca mai cautati, pe youtube gasiti cu zecile astfel de reportaje.

   In ceea ce ii priveste pe romani, nu va hazardati in aprecieri, pentru ca nu s-a facut nici o statistica referitor la comunitatea romaneasca din America. Deci nu generalizati, pentru ca s-ar putea sa gresiti.

   Sloganul „doar lenesii nu lucreaza” este o minciuna sfruntata si face parte din campania publicitara a acelui „American Dream”. Interesati-va cati romani s-au intors din America sau cati ar vrea sa se intoarca dar nu mai pot din diferite motive…

   Mai coborati cu picioarele pe pamant.

   • Iulia Dragoș
    # 17 ianuarie 2018 at 0:58

    Este absolut normal și extrem de necesar, ca în America să se facă tot felul de statistici, inclusiv cele de care am amintit eu. Cât despre cum se realizează românii în America, citiți exemplul de mai jos și mai pot da încă multe altele.

    • oroles
     # 17 ianuarie 2018 at 8:38

     Stimata doamna, cred ca sunteti prea indoctrinata de propaganda republicana a lui Sean Hannity si ale celor ca el. Nu ma intelegeti gresit, categoric nici democratii nu sunt mai prejos in propaganda si minciuna.

     America este impartita in mod fanatic intre cele doua partide si orice opinie pe care nu o agreeaza una din tabere devine subiect de ura intre americani.

     De aceea nici nu ati citit cu atentie despre ce este vorba in comentariul meu.

     Va rog daca ati facuti urmatoarea afirmatie sa prezentati si statistica de unde reiese acest lucru:

     „NU EXISTĂ, în toată America, niciun român care să trăiască sub poduri, care să trăiască în sărăcie sau care să trăiască pe străzi”

     Daca nu aveti o astfel de statistica, va rog, lasati propaganda. Eu sunt convins ca sunteti bine intentionata, si ca in general romanii sunt harnici si seriosi si muncitori. Dar de aici si pana la a nega niste realitati economice este drum lung.

     Si eu sunt de acord cu eliminarea muncii la negru si cu oprirea imigratiei ilegale, dar de aici si pana la a spune ca cei ce nu au de lucru, nu lucreaza pentru ca sunt lenesi si foarte lenesi este diferenta de la cer la pamant.

     Afirmatiile pe care le faceti sunt pur si simplu propaganda republicana. Mai lasati textele ca nu suntem nici noi cazuti din copac.

     O zi buna va doresc.

  • Un om
   # 16 ianuarie 2018 at 21:02

   Chiria este foarte scumpă, iar unii fac împrumuturi la bănci.

   • Iulia Dragoș
    # 17 ianuarie 2018 at 0:23

    Fiindcă m-ai provocat, am să-ți descriu cazul unei cunoștințe de-a mea. În prima fază a contractat un duplex de 80 000 de dolari – și nu era din carton la prețul ăsta, așa cum credeți voi – undeva mai la marginea orașului Maiami. Trebuia să plătească 800 de dolari pe lună rata la bancă, calculând 8000 de dolari pe an, ea și-a achitat casa în 10 ani la bancă, în mod lejer. Pentru asta și-a luat 2 servicii, dimineața de la ora 5 împărțea ziare – pentru care primea 1000 de dolari – iar de la ora 9 până la 5 seara mergea la o policlinică ca operator- calculator, unde primea aproximativ 2500 de dolari. Într-o parte a duplexului stătea ea cu copilul ei și în cealaltă parte o familie de români care îi plăteau 600 de dolari chirie pe lună. Deci, 600 de dolari din chirie + 200 de dolari din salariu făcea 800 de dolari rata la bancă. Astfel, a mai contractat o casă de 200 000 de dolari, într-un cartier mai bun către centru orașului Maiami, pe care o va plăti în vreo 20 și ceva de ani. Sigur că, între timp , fiind harnică și muncitoare a progresat și la serviciu, câștigând acum peste 3500 de dolari și lucrând de la 9 dimineața până la 7 seara, fapt care a făcut-o să renunțe la împărțitul ziarelor de la ora 5. Bineînțeles, că avea în duplex absolut tot ce îi trebuia și în curte 2 mașini – una mică și una de teren cu care făcea cumpărăturile, pentru că acolo în America, am înțeles, că la cumpărături te duci cu mașina de teren. În tot acest timp, a mai crescut în bunăstare și un copil, pe care îl ajută și astăzi,ținându-l la facultate, știind că în America o facultate costă cel puțin 10 000 de dolari pe an Toate acestea le-a realizat de una singură, fiindcă soțul ei a murit, din cauza cancerului, la trei ani după ce au ajuns în Florida. ÎN CONCLUZIE, știind cât de mult a muncit această ROMÂNCĂ și cât de mult muncește și în ziua de azi pentru ca să se poată realiza ea și copilul ei, nu pot să fiu de acord ca derbedeii, vagabonzii și puturoșii de pe străzile Americii să fie hrăniți, pe gratis, întreținuți și îmbrăcați de către ceilalți.

 4. mario
  # 16 ianuarie 2018 at 18:46

  Iulia, tu cu cine te certi? mai urmareste video-ul o data te rog

  • Iulia Dragoș
   # 16 ianuarie 2018 at 21:42

   La mine nu merge sunetul, dar știu eu despre ce este vorba.Bine face poliția americană că nu dă voie oamenilor și organizațiilor caritabile să hrănească vagabonzii și derbedeii de pe străzile americane.În felul în care procedează OAMENII MILOSTIVI se încurajează imigrația din țările latine, se încurajează lenea, beția, consumul de droguri, prostituția, infracționalitatea și criminalitatea. Fiecare să muncească ce găsește, fără mofturi, iar imigranții să plece la ei acasă.

Scrie un comentariu

Scroll Up