X

[VIDEO] Venezuela: o vacă, ucisă cu bâte şi pietre de mai mulţi bărbaţi înfometaţi

de null

Image result for venezuela starving

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O înregistrare video din Venezuela şochează prin realitatea tristă pe care o înfăţişează. Imaginile surprind peste zece bărbaţi ucigând o vacă cu bâte şi cu pietre şi strigând că le este foame. Un politician spune că nu este vorba de un incident izolat.

Mai mult de zece bărbaţi din satul pescăresc Palmarito, din statul Merida, în nord-vestul Venezuelei, s-au năpustit asupra unei vaci cu bâte şi cu pietre pentru a-şi potoli, după spusele lor, foamea, relatează Daily Mail.

„Ne e foame“, „oamenii suferă“, au strigat ei, răpunând animalul.

Scena a fost surprinsă de un martor ocular.

Politicianul Carlos Paparoni, un critic al preşedintelui Nicolas Maduro, spune că 300 de vaci ar fi fost ucise de mulţimi înfometate. Presa locală confirmă informaţia.

„Nu aceasta e calea. Astfel de acţiuni vor distruge producţia naţională mult mai rapid şi va aduce şi mai multă sărăcie“, a avertizat el, citat de Daily Mail.

Atenție, imagini violente!

Venezuela este în pragul unui colaps economic. Oamenii suferă din cauza lipsurilor şi devin tot mai disperaţi, exprimându-şi furia în stradă şi luând cu asalt magazinele. Recent, patru persoane au fost ucise, iar alte zece rănite în timp ce încercau să jefuiască un supermarket care avea făină, orez şi ulei, relevă Daily Mail.

Venezuelenii se mai plâng de tăierile de apă şi electricitate, care sunt destul de frecvente.

Preşedintele socialist Nicolas Maduro recunoaşte că Venezuela se confruntă cu probleme, dar dă vina mereu pe factorii externi pentru această situaţie, cum ar fi Statele Unite, care au impus sancţiuni economice, sau Portugalia în criza jambonului.

NOTĂ OrtodoxINFO

Venezuela este un sinistru laborator al Noii Ordini Mondiale. Așa va fi pe tot pământul. Cruzimea aplicată bietului animal e un grav semnal de alarmă. În vremurile lui antihrist, mânați de foametea cumplită, grupuri de oameni sălbăticiți vor proceda la fel cu semenii lor.

Iată un fragment din cuvintele starețului Antonie:

Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.

Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati.

Citiți mai multe la:

Citiți vă rugăm și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button