X

Donald Trump, INAPT fizic și mental pentru funcție? Acesta va fi supus unui CONTROL medical amănunţit

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru prima oară de la preluarea funcţiei, Donald Trump va fi supus astăzi unui control medical amănunţit. 

Verificarea vine la scurt timp după apariţia unei cărţi care afirmă că preşedintele american nu este capabil să-şi exercite funcţia. Dar, cel mai probabil, nu vom afla detalii despre starea de sănătate a şefului de la Casa Albă. De obicei, se anunţă sec concluzia că ocupantul Biroului Oval este “apt pentru funcţie”.

Dificultăţile aparente ale lui Donald Trump când a fost nevoit să pronunţe anumite cuvinte sau faptul că părea să nu-şi amintească versurile imnului american s-au adăugat afirmaţiilor din cartea “Fire and Fury” apărută săptămâna trecută.

Potrivit autorului, preşedintele repetă aceleaşi povestiri la intervale de zece minute şi nu-şi recunoaşte prietenii vechi. Aşa că nu e de mirare ca rezultatele examenului medical de astăzi sunt aşteptate cu interes.

Barbara Perry, Director of Presidential Studies, University of Virginia:

“Cu siguranţă medicii săi ar putea pune capăt întrebărilor despre sănătatea fizică şi mentală a acestui preşedinte, publicând comunicatul obişnuit după aceste controale, care afirmă că este “apt să servească”. Dacă acesta este verdictul unui doctor, dacă după ce l-a examinat pe preşedintele Trump crede că este apt să servească, sperăm doar că asta înseamnă şi fizic, şi mental.”

Casa Albă a anunţat că Trump nu va fi supus unui examen psihiatric. N-a precizat însă dacă va face alte teste. De exemplu, evaluări ale performanţelor cognitive, printre care memoria.

Oricum, preşedintele se bucură de confidenţialitate când vine vorba despre informaţii medicale, la fel ca orice alt cetăţean american. Aşa că Donald Trump va decide ce date doreşte să fie publicate după acest control medical.

Barbara Perry, Director of Presidential Studies, University of Virginia:

“Pare să fie supraponderal, se spune că supravieţuieşte hrănindu-se cu fast-food, nu doarme prea mult şi nu prea face mişcare aerobică. Aşadar, el pare să facă exact opusul a tot ce doctorii ne spun să facem sau să nu facem.”

În plus, la 71 de ani, Donald Trump este unul dintre cei mai vârstnici preşedinţi americani.

Aceste controale medicale nu sunt cerute de lege, dar cetăţenii se aşteaptă să fie informaţi cu privire la sănătatea şefului de la Casa Albă. De la Ronald Reagan încoace, toţi preşedinţii au fost supuşi unor astfel de verificări.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button