Premierul Victor Ponta a primit joi cetatenie sarba, relateaza presa din Belgrad

ian. 12, 2018 3504 1 http://bit.ly/2H9oaXp

Ziarul Blic. informeaza ca Victor Ponta este unul dintre parlamentarii romani care sustine aderarea Serbiei la UE. Fostul premier al Romaniei este de mai multa vreme un apropiat al presedintelui sarb Aleksandar Vucic.

Publicatia sarba aminteste ca Ponta a tinut si un discurs in Parlamentul de la Belgrad, ocazie cu care a apreciat ca Serbia este cel mai bun vecin al Romaniei.

„Eu sunt consilier onorific al presedintelui Vucic din 2016 si sustin parteneriatul intre Serbia si Romania si integrarea Serbiei in UE. Am primit, ca si alte persoane, aceasta calitate onorifica si onoranta”, a declarat Victtor Ponta pentru Agerpres.

Amintim ca Serbia este tara in care si-a gasit refugiu si Sebastian Ghita, un amic al lui Ponta, ale carui proceduri de extradare treneaza din aprilie anul trecut, cand a fost retinut la Belgrad.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Premierul Victor Ponta a primit joi cetatenie sarba, relateaza presa din Belgrad”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. cca70
    # 12 ianuarie 2018 at 23:22

    Lepra asta jidaneasca ( bunicul sau era jidan , cu numele de Naumovici) isi pregateste o cale de fuga in cazul ca pe aici treaba devine nasoala….si va trebui sa raspunda vreodata de actele sale de tradare nationala

Scrie un comentariu

Scroll Up