Elena Udrea: ,,Eu am dosare penale şi sunt CORUPTĂ pentru că v-am PLĂTIT vouă prestaţia politică de rahat prin campanii sau salariile de JURNALIȘTI deontologi, #REZIST acum”

Ian 10, 2018 1555 2 goo.gl/x5R84P

Elena Udrea i-a atacat dur, miercuri, pe cei care o contestă, spunând că are dosare penale pentru că a sprijinit diferite persoane pentru a obţine funcţii în politică sau în presă, personaje care acum transmit mizerii despre ea.

Într-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook, Elena Udrea spune că ar fi preferat să rămână în atmosfera de linişte şi pace a sărbătorilor, dar nu mai poate rămâne indiferentă la ”mizeriile unora” şi a decis să le transmită un mesaj, potrivit News.ro.

”Măi lichelelor, aţi uitat când lingeaţi clanţa să vă sprijin să luaţi functii în partid, că de proşti şi corupţi ce eraţi v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susţin candidaturile pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanţeze Cocoş, pe unii în politică, pe alţii în presă… Voi, nişte nulităţi ipocrite, vorbiţi de mine astăzi??? Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Aceasta afirmă că ar putea face publice numele tuturor, câţi bani a luat fiecare de la partid sau cum au fost numiţi pe funcţii şi apreciază că ”lichelele tot plătesc odată şi odată”.

”Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu şi eu una ca voi. Dar, dacă vă faceţi calculul că o să fiţi lasaţi în pace dacă vă mutaţi limba în fundul Sistemului acum şi, pentru că aţi sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteţi proşti până la capăt. Lichelele tot plătesc odată şi odată!”, mai scrie Udrea.

Numele Elenei Udrea apare în mai multe dosare penale, ultimul trimis în judecată de către procurorii DNA în 20 decembrie 2017. În acest dosar Udrea este judecată pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Elena Udrea: ,,Eu am dosare penale şi sunt CORUPTĂ pentru că v-am PLĂTIT vouă prestaţia politică de rahat prin campanii sau salariile de JURNALIȘTI deontologi, #REZIST acum””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 10 ianuarie 2018 at 14:13

    Tanti Nutzi pierzand ciolanul

  2. radu
    # 10 ianuarie 2018 at 19:58

    Nuti toanta cum e nici nu realizeaza ca a patit ca vaca lacoma cand intra in trifoi:mananca pana se umfla si la urma crapa.A infulecat ca o nesimtita ceea ce nu i se cuvenea si acum crapa ca a mancat ceea ce nu trebuia.

Scrie un comentariu