Stiati ca bunicul lui Vladimir Putin a fost bucatarul personal al lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin?

1 săptămână 2951 2 goo.gl/bszFmS
4

Foto: http://www.adevarul.ro/international/Putin-nevoietrucuri-castiga-alegerile-prezidentiale_0_616738488.html

Bunicul fostului lucrator KGB Vladimir Putin a fost bucatarul personal al lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin. Despre asta puteti citi la Sărbătoritul zilei de 7 octombrie. sau la http://ro.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin.

Asta chiar e bine de stiut. Caci pentru asemenea dictatori, bucatarul reprezinta un om de mare incredere. Deci Vladimir Putin are “origine sanatoasa”, cum se spunea odionioara.

Cititi va rog si:

PATRIARHUL KIRIL iar vorbeste despre SFARSITUL LUMII, dar de fapt chiar el si Vladimir Putin construiesc de zor stalpii pe care se va inalta ANTIHRISTUL: ecumenismul si cu semnul fiarei …

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Stiati ca bunicul lui Vladimir Putin a fost bucatarul personal al lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. contracurent
    # 9 ianuarie 2018 at 21:43

    deci tot bolsevicii la putere de cand l-au ucis pe tzar, adica tot kazarii

  2. un preot
    # 10 ianuarie 2018 at 20:28

    Eu am auzit ca Putin vine de la „putina” si ca ar avea origini basarabene…

Scrie un comentariu