X

SUA vor să distrugă organizația teroristă HAMAS cu ajutorul ISIS

de null

statul islamic

Organizația Statul Islamic din Egipt vrea să lupte împotriva grupării Hamas din Palestina, pentru că aceștia din urmă nu au reușit să apere statutul Ierusalimului în fața Statelor Unite.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit Russia Today, o înregistrare video de 22 de minute a fost publicată în acest sens, de către o grupare afiliată Statului Islamic din Pensinsula Sinai din Egipt.

Clipul a fost postat de grupul de monitorizare jihadistă SITE, iar acesta începe cu imagini cu Donald Trump din discursul pe care l-a ținut pe 6 de decembrie, când a anunțat mutarea ambasadei SUA în Ierusalim.

VIDEO-ul de propagandă se încheie cu execuția unui fost membru al Statului Islamic, arătat în timp ce se află în genunchi, îmbrăcat într-un costum de condamnat la moarte, portocaliu.

Victima, pe nume Musa Abu Zamat, este acuzată de teroriști că ar fi făcut contrabandă cu arme pentru Hamas, aripa militară din Egipt. Un preot SI, pe nume Abu Kazem al-Maqdisi, originar din Fâșia Gaza, le cere admiratorilor Statului Islamic să atace bazele Hamas și casele din Fâșia Gaza.

De asemenea, organizația Hamas este acuzată că ar fi colaborat cu puterile occidentale și ar fi luptat împotriva evreilor doar în Israel. Apoi, câteva minute mai târziu, prizonierul este ucis cu un glonț în cap.

Hamas, care este autoritatea de facto în Fâșia Gaza, a cerut să fie declanșată o nouă intifada sau revoltă împotriva Israelului, după anunțul făcut de Donald Trump.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Se știe că ISIS este creația CIA pentru a elimina toate regimurile dictatoriale din lumea arabă. Cu Siria nu au reușit și au recunoscut: CIA isi recunoaste IMPLICAREA si oprește SPRIJINUL acordat rebelilor sirieni care luptă IMPOTRIVA președintelui Bashar al-Assad

Dar vor să încerce același lucru pentru a pune în practică decizia lui Trump de a recunoaște capitala Israelului ca fiind orașul Ierusalim și pentru aceasta trebuie să elimine principalul oponent de fatură militară, și anume organizația teroristă Hamas.

Citiți vă rog și:

Organizația Hamas renunță la distrugerea statului Israel și acceptă crearea unui „stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalim, în frontierele de la 1967”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. SUA vor sa distrugă crestinismul,nu Hamas,tot ce se întâmplă pe pamant impotriva crestinilor (de la doua milioane de crestini mascați in Siria si Irak pana la invazia musulmana din Europa cu scopul de a inlocui crestinismul sau confiscarea copiiilor si transferul lor către cupluri homosexuale) sunt comandate din SUA,America este diavolul pe pământ!

  2. Si dupa ce isis distruge hamas, isis normal ca isi va cere rasplata de la sua. Rasplata care probabil va fi sa mai distruga si niste tari crestine, fara ca America sa se bage…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button