X

[VIDEO] Următorul NIVEL al CARDURILOR BANCARE. Plățile se vor face folosind amprenta

de null

Clientii Bank of Cyprus vor putea opta in curand pentru un card de credit contactless cu autentificare biometrica prin intermediul amprentei, datorita unui parteneriat incheiat intre banca si compania de securitate digitala Gemalto.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gemalto a fost aleasa de catre Bank of Cyprus pentru a implementa autentificarea biometrica atat pentru cardurile contactless cat si pentru cele normale.  Reprezentantii companiei de securitate digitala au precizat ca noile carduri vor fi eliberate in viitorul apropiat, iar clientii vor fi nevoiti sa vina la banca pentru a-si incarca datele biometrice, conform uk.reuters.com.

Astfel, in loc sa fie nevoiti sa tasteze PIN-ul, clientii bancii trebuie doar sa aiba degetul pe senzorul de pe card pentru a se autentifica prin intermediul amprentei. Senzorul biometric este alimentat prin intermediul terminalelor POS si nu are nevoie de o baterie proprie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Tendința este de a renunța total și la aceste carduri, prin introducerea microcipului sub piele, care tot prin scanare și pe baza amprentei, să acceseze contul bancar. Nu mai e mult până atunci, deja tehnologia permite de mult acest lucru. Și vor invoca că actualele carduri nu sunt sigure:

SUTE de MII de carduri ale românilor au ajuns la vânzare pe DarkWeb (DarkNET)

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button