X

Mega-protest #rezist la Bucuresti pe 20 ianuarie: “Este nevoie sa iesim multi, deodata!”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Romanii continua protestele si in 2018.  Iar pentru a arata ca pentru apararea justitiei si democratiei sunt uniti si dispusi sa faca orice efort, pe 20 ianuarie, vor sa organizeze un mega-miting la Bucuresti.

Astfel, a fost creata pagina de Facebook Toate drumurile duc la Bucuresti. “Revolutia” generatiei noastre, unde sunt date toate detaliile organizatorice, existand chiar si incurajarea celor din Bucuresti sa asigure cazarea pentru cei care vin din orasele mai indepartate.

“Sambata, 20 ianuarie, incurajam lumea din intreaga tara sa se alature protestelor din Bucuresti.

Nu este nevoie sa iesim de multe ori in strada. Este nevoie sa iesim multi, o data!

Propunem un mars Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA) “, se arata in mesajul organizatorilor.

Deja aproape 7.000 de persoane si-au anuntat participarea la protest si alte 26.000 s-au aratat interesate de eveniment.

Apelul nu a ramas fara ecou si deja romanii au inceput sa se organizeze pe orase, ca sa vina in numar cat mai mare pentru a-si face mesajul mai bine auzit.

Astfel, au aparut si alte pagini de Facebook, cum ar fi “Tot Clujul merge in Bucuresti” sau “Timisoara protesteaza la Bucuresti”. “Noi, cetatenii din judetul Cluj, vom merge in Bucuresti sa ne aparam libertatea si statul de drept. Consideram ca este ultimul lucru democratic pe care il putem face si indemnam pe toata lumea sa vina la proteste in Bucuresti”.
Organizatorii anunta ca fiecare isi asigura singur transportul si cazarea. “Dar daca aveti initiative sa formati grupuri care sa inchirieze mijloace de transport acestea sunt binevenite”, se mai arata in mesaj.

Pana acum s-au aratat interesati de eveniment aproape 2.000 de clujeni.

Si timisorenii se mobilizeaza sa vina in capitala.

“Recunoastem faptul ca Revolutia din 1989 a fost furata, iar structurile comuniste nu au disparut, Punctul 8 de la Timisoara nu a fost aplicat! (…) In aceste luni se doreste ca justitia sa devina un accesoriu la indemana celor care au o majoritate in Parlament.
Intr-un mod sinistru cei care au acum majoritate in Parlament doresc sa transforme Romania intr-un rai al infractorilor.

Pentru ca intelegem pericolul in care ne aflam facem apel catre toti din Timisoara care au posibilitatea de a se deplasa spre Bucuresti sa ne adunam si sa plecam impreuna cu masinile pentru a protesta la Parlament! Acest eveniment este unul la nivel national iar noi consideram ca prezenta noastra, a celor de la Timisoara este obligatorie in ziua de 20 ianuarie acolo la Bucuresti!

(…) Fara o reactie puternica a noastra riscam sa suferim mult mai rapid si mult mai puternic. Pe o perioada care nu este determinata. Dar necesitatea noastra de reactie are un termen destul de limitat si destul de prezent!”, se arata pe pagina de Facebook “Timisoara protesteaza la Bucuresti”. Timisorenii anunta ca vor avea mai multe intalniri in saptamanile ce vor urma pentru a se organiza cat mai eficient pentru plecarea la Bucuresti.

Primul protest din acest an a avut loc chiar pe 1 ianuarie. Cateva sute de oameni s-au dus in prima zi a anului in Piata Victoriei unde au strigat mesaje pentru apararea Justitiei.

Reclame

NOTÄ‚ OrtodoxINFO

Lupta asta pentru apararea justitiei si impotriva coruptiei se prea poate sa ne duca pe drumul Indiei: DISPARITIA BANILOR CASH si DOCUMENT BIOMETRIC UNIC pentru toata lumea …

Previziunile mele pentru 2018 și anii care vor urma

De ce credeti ca INDIA A SCOS DIN CIRCULATIE BANCNOTELE MARI? Va amintiti de BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India? Fratilor, uitati-va ce-i la ei, ca sa stiti ce va fi si la noi

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. ca sa fie justitia, justitie trebuie sa fie un calculator care sa fie judecator. inteligenta artificiala e solutia. calculatorul este incoruptibil. oamenii sunt coruptibili.

  2. Pentru apărarea Dreptei Credinţe nu mişcă nici din nas ca iepurele. Spunea Părintele Ioanichie Balan că este de ajuns POST ŞI RUGĂCIUNE TIMP DE 3 ZILE. ATÎT ! şi schimbă Dumnezeu lucrurile !!! Dar noi , NU, VREM DOAR DE-A LATUL , NU ŞI DE-A INALTUL !
    NE PLACE SÄ‚ STÄ‚M CA VIERMII ÃŽN HREAN OBIÅžNUIÅ¢I CU IUÈšIMEA ÅžI SÄ‚ DAM DE LUCRU ” ÈšAPINARILOR”… NE FACEM ILUZII CÄ‚ PUTEM SCHIMBA PE ALÈšII ÃŽNAINTE DE A NE SCHIMBA PE NOI. NE PLACE ÃŽN PAMPERS ÅžI NE FÄ‚LIM CÄ‚ SUNTEM VOCALI . ÃŽNTR-UN CUGET, NU ÃŽNTR-UN MUGET !!!

  3. Pe cand niste proteste impotriva corectitudinii politice sau impotriva vanzarii terenurilor agricole catre straini? Sau impotriva defrisarilor?

  4. Mega protest impotriva Romaniei. SRI-ul nu ii verifica putini pe acesti organizatori ? De unde primesc bani si pentru cine lucreaza ei de fapt ? Se tot pregateste un “euromaidan” si la noi de cativa ani. Daca nu stam cuminti in banca noastra poate patim ca dobitoacele din fabula lui Orwell, Ferma Animalelor.
    Nu va duceti la proteste, ca nu stiti ce pregatesc papusarii de data asta.
    Dupa parerea mea profetia pusnicului Zosima se poate indeplinii anul 2018, chiar daca era profetita pentru 2011
    https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/30/pustnicul-zosima-%E2%80%9Eo-sa-fie-mare-macel-in-orase-o-sa-fie-mai-rau-decat-ti-a-spus-parintele-pustnic-n-%E2%80%9D-completare-la-articolul-%E2%80%9Eprofetie-%E2%80%9Emare-varsare-de-sange/

  5. Daca cei care ies la meeting iesau la alegeri sa voteze alta era situatia…poate ca altii nu erau la fel de hotzi…

  6. Mai are rost,sa mai mergem la protest pe 20 ianuarie…eu cred ca nu,dupa ce am fost tradati…sloganul ar suna cam asa…SUNT UN PROST…DAR REZIST!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button