X

Nutriţionist celebru: Operaţia de micşorare a stomacului poate duce la sinucidere

de null

Avertizare şocantă din partea unui celebru medic nutriţionist. Operaţia de micşorare a stomacului duce la ciroză sau la sinucidere. Cele mai multe cazuri de sinucidere se petrec la 5 ani de la operaţie.

Foto: România TV

Nutriţionistul Mihaela Bilic a explicat într-un interviu pentru evenimentul zilei care sunt riscurile operaţiei pentru micşorare a stomacului iar acestea sunt devastatoare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicul explică faptul că atracţia creierului pentru mâncare rămâne şi după intervenţie, însă stomacul nu mai permite aceaşi cantitate de alimente. Atunci creierul va fi suficient de istet încânt să găsească un înlocuitor care să îi confere acea stare de bine aşa încît mâncare este înlocuită de alcool ceea ce poate duce la ciroză.

În plus, oamenii se aşteaptă ca prin pierderea kilogramelor viaţa lor să se transforme radical şi să devină fericiţi, lucru care nu se întâmplă pentru că în minte rămân acelaşi complexe însă oamenii nu mai au pe ce să dea vina.

Astfel, în Franţa, acolo unde această operaţie se face des, rata sinuciderilor este f ridicată şi se manifestă, în general, la 5 ani de la operaţie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. http://evz.ro/mihaela-bilic-nutritionistii.html

    “Ce nu prea se spune e că mâncatul excesiv și pofta de dulce „ascunde o lipsă la capitolul tandrețe, afecțiune, grijă, iubire. E o nevoie de calmare a capului, nu a stomacului”, pune punctul pe „i” nutriționistul Mihaela Bilic, în a doua parte a interviului acordat Evenimentului zilei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button