X

Iată originalul la video-ul viral cu “OZN-ul din Târgoviște”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După acest film, s-au tăiat marginile unde apărea textul Alien Unleash și a apărut varianta românească cu OZN-ul și extraterestrul din Târgoviște sau din Bacău. 

Se poate vedea că dimensiunile imaginii sunt mult mai mici decat originalul. Filmarea a fost un adevărat viral, ajungând la peste 4 milioane de vizualizări în 2 zile.

Acest lucru arată predispoziția oamenilor spre înșelare, deși mulți știu că OZN-urile sunt o făcătură, posibil arme secrete ale SUA, Rusia și alte state cu tehnologie avansată, sau arătări drăcești când e vorba de extratereștri. Vă închipuiți cât de ușor îi va fi lui antihrist să amăgească întreaga omenire, când cu puterea satanei va face false minuni ce vor părea aievea, nu precum prelucrările video și foto ce sunt la îndemâna oricui în ziua de azi? E bine deci să refuzăm din start a mai da curs la astfel de virale, să ne stăpânim curiozitatea, căci multe vor mai apărea și multă publicitate li se va face. E bine să ne păzim ochii și mintea, ca să nu fim vrăjiți, la propriu, de antihrist…. șanse fiind ca mulți dintre noi să-l prindem.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Ma intriga faptul ca in filmare nu este redata activitatea extraterestrului, in tufele de la marginea codrului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button