X

INTERZIS: apărarea de COTROPITORI. Parlamentar german investigat pentru incitare la ură, din cauza unei postări antimusulmane, de Anul Nou

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Politicianul german de extrema – dreapta Beatrix von Storch, vicelider AfD, este investigata pentru incitare la ura si a fost temporar blocata pe Facebook si Twitter dupa ce a scris pe site-urile de social media, de Anul Nou, ca Politia din Koln face concesii “hoardelor de barbati musulmani barbari si violatori in grup” dupa ce institutia a postat pe contul de Twitter un mesaj de anul nou in limba araba, relateaza The Guardian. 

Postarea politicianului a venit dupa ce Politia din Koln a transmis mesaje de Anul Nou in araba, engleza, franceza si germana.

Autoritatile iau in considerare sa fie incriminata de discurs de incitare la ura.
Reprezentanti ai Politiei din Koln au precizat pentru Der Spiegel ca investigheaza daca parlamentarul german a comis o infractiuni si ca aceasta este procedura normala, scrie News.ro.

Contul de Twitter al politicianului a fost blocat pentru 12 ore, iar cand acesta a fost deblocat Beatrix von Storch a scris ca “Acum si Facebook m-a cenzurat. Acesta este sfarsitul statului constitutional”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. …. twitter-ul este organ de stat…. al Germaniei?
    Femeia a spus ceva normal caracterizand grupul solidar de atacatori drept hoarda si identificandu-i asa cum a aflat – farq indoiala – de la autoritatea politieneasca.
    In lumea anticrestina, intunericul este noua lumina, intunericul mintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button