X

De unde provine OBIECTUL MISTERIOS apărut pe cerul Capitalei? Oamenii de știință ai SISTEMULUI pretind că e un posibil efect al dezintegrării în atmosferă a unei staţii spaţiale chinezeşti …

de null

Un obiect misterios a fost observat pe cer luni, în jurul orei 18.30, deasupra Capitalei. Apariţia luminoasă avea forma unei sfere cu coadă de culoare verde şi se deplasa cu viteză. Specialiştii pun apariaţia pe seama unui efect al dezintegrării în atmosferă a unei staţii spaţiale chinezeşti.

Obiectul misterios avea forma unei sfere de culoare verde cu coadă

„Eram la o plimbare în parcul Moghioroş şi soţia mi-a arătat pe cer o…prima dată am crezut că e o cometă, apoi ne-am dat seama că este un meteorit. Am avut aparatul la mine, am încercat să fac câteva poze. Era mai mare decât o stea căzătoare, normal, şi s-a văzut ca o bilă luminoasă care a străbătut cerul şi s-a pierdut în zare”, a povestit pentru Digi24 Daniel Dudu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Obiectul misterios a putut fi văzut şi din zona de nord a Capitalei.

Specialiştii cred că e vorba despre un efect al dezintegrării în atmosferă a unei staţii spaţiale chinezeşti, care nu a mai putut fi controlată, acum două luni, potrivit Digi24.ro.

În urmă cu mai puţin de o săptămână, apariţii similare au fost semnalate în România, Grecia, Rusia şi Austria. Atunci s-a spus că a fost vorba despre o rachetă a Chinei, care a lansat un nou satelit pe orbită.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asa-zisele aparitii ar putea fi drone cu lanterne atasate sau reflector atasat (cele care raspandesc lumina sub forma conica), sau meteoriti sau chiar resturi din sateliti/statii spatiale – sunt situatii perfect plauzibile.
    Nu sunt in nici un caz aparitii supranaturale cum incearca unii sa bata campii pe la tv.
    Ca sa nu mai vorbim despre asteroizii care trec prin apropierea pamantului si nu sunt descoperiti decat atunci cand isi fac aparitia, sau cu foarte putin timp inainte, precum cazul celui din 3 ianuarie 2018: https://www.express.co.uk/news/science/899261/Asteroid-2017-YD7-pass-earth-tomorrow-NASA-monitoring

  2. Am gasit undeva anuntul ca statia chinezeasc scapata de sub contro, urmeaza sa se prabuseasca prin martie…. si undeva mai jos de paralela 43, deci nu vad cum sa aiba legatura cu Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button