X

KALERGI nu este pentru ISRAEL: Guvernul israelian a avertizat miile de migranţi africani că riscă închisoarea în cazul în care nu părăsesc ţara

de null

Guvernul israelian a avertizat miile de migranţi africani că riscă închisoarea în cazul în care nu părăsesc ţara. Migranţii vor primi până la 3.500 de dolari (2.600 de euro) dacă se retrag în următoarele 90 de zile, informează NEWS.RO, citând BBC.

Imagini pentru african migrants in israel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aceştia vor avea posibilitatea să se întoarcă în ţările lor de baştină sau să migreze în alte ţări. 

Dacă refuză să plece, autorităţile israeliene au ameninţat că vor începe procedurile de încarcerare începând cu luna aprilie.

Guvernul israelian susţine că retragerea migranţilor va fi una umană şi “benevolă”. Ordinul exclude copiii, persoanele în vârstă şi victimele sclaviei şi ale traficului uman.

Un purtător de cuvânt al Autorităţii pentru Populaţia şi Imigraţia Israeliană a declarat pentru BBC că, în prezent, în Israel sunt 38.000 de “persoane infiltrate”, dintre care 1.420 sunt reţinute în instituţii de detenţie.

Guvernul israelian foloseşte termenul de “persoane infiltrate” pentru a descrie acele persoane care nu au intrat în ţară printr-un punct de frontieră oficial. Mulţi migranţi – majoritatea fiind originari din Eritrea şi Sudan – spun că au venit în Israel ca să ceară azil în urma persecuţiilor suferite, dar autorităţile îi consideră migranţi economici.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. @Ana Maria Goia, Nu prea ai inteles.

    Tema este “Ori Unde” , numai israel nu. Populatia Jidaneasca trebuie sa ramana pura pentru a fi viitoarea clasa conducatoare .

    Iar daca “Ori Unde” nu primeste pe imigrant, acest “Ori Unde” este sanctionat si infierat ca rasist.

    Doar “statul evreiesc” are voie sa zica nu, corcirii popoarelor in cocncordanta cu politica planetara.

    Mantuire

    1. Si cind va reveni Iisus, de mesia si constructia lor praful si pulberea se alege…. Se joaca cu focul. Ma rog, daca tin neaparat, sa suporte urmarile..

  2. IMPORTANT: in Israel NU EXISTA casatorie civila si practic casatoria nu poate fi inregistrata decat intre evrei, fiind oficiata de rabin si inregistrata la rabinat. Casatoriile intre persoane de religii diferite NU POT FI OFICIATE.

    Ar putea sa propuna cineva o masura asemanatoare in Romania, unde toate naparcile corect-politice si atente la orice manifestare “antisemita” sau nationalista ar sari ca arse de prin cotloane?

  3. Evreii islamizează Europa prin Uniunea Europeană marxist-culturală, creată și condusă de ei. Evreii spun cu gura lor că vor să distrugă popoarele europene prin amestec rasial!

    https://www.youtube.com/watch?v=GLsMJmCIqZg

    Trebuie să ne eliberăm din lagărul marxist UE! Uniți-vă împotriva clasei politice care execută ordinele primite de la Soros-UE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button